Отговори
# 345
Аз също спортувах. Не мисля, че е противопоказно.

# 346
  • София
Ако ще ти стигат силите за това, лошо няма, спортувай.

# 347
  • София
Благодаря! Simple Smile Засега май ще ми стигат, след първото вливане в понеделник вече се чувствам добре. По - нататък ще видим...

# 348
Дано наистина имаш сили за спорт. Аз си спомням,че много ме боляха мускулите и се задъхвах много Sad

# 349
Дами, да знаете в колко часа отваря здравната каса в София за заверка на протоколите?

# 350
  • В царството на игрите:)
Дами, да знаете в колко часа отваря здравната каса в София за заверка на протоколите?
armyhousewife, стана ми интересно за какви протоколи чакаш? С теб не бяхме ли оперирани долу горе по едно и също време...Не се ли свърши вече?
Иначе по спомен касата отваря в 8 ч.

# 351
Аз направих сега 4г.и продължавам с протоколите, ти си доста преди мен май. Hug

# 352
Дами, за химеото - на гладно ли трябва да е или може да се хапва и пийва преди химиотерапия?

# 353
  • София
Малко по-горе пак питаха. Отиваш гладна и жадна. Сандвича и водата в чантата.

# 354
Благодаря,Хули( за майка ми питам не за мен) , а знаете ли какво е добре да се носи - чаршафи, пижама?

# 355
Здравейте,
За явяване на ТЕЛК колко врече преди това трябва да е направен УЗИ ?

# 356
  • София
Благодаря,Хули( за майка ми питам не за мен) , а знаете ли какво е добре да се носи - чаршафи, пижама?
Та къде ще я прави и ще остава ли за болничен престой? Защото аз си тръгнах веднага след вливането, но ако тя остава тези 2 дни да преспи, вероятно пижама, чехли и тоалетни принадлежности, като за болница.

# 357
При нас в Пловдив задължително стоиш две нощувки за каквото и да е дори за скенер и херцептин.Момичета аз съм за втора вливка с доцетакс мн ми е нервно,и тежко но стискам зъби на макс.Първата я минах тежко със срив на левкоцитите дано този път да е по добре.

# 358
Здравейте момичета .
много мислих и реших  да пиша във вашата тема , защото тук мога да си помогна с визимането на решение.
За да не спамя темата ви МОЛЯ ВИ пишете ми на лични ако има какво да ми кажете по моя въпрос.

Преди 3 години се оперихах от  доброкачествено образувание , на мен  хистологията не ми хареса най много със заключението дуктален папилом но лекарите (вкл. доц. Милев ЗА ВТОРО МНЕНИЕ )  казаха че съм здрава и така до преди 10 месеца ,когато ми откриха киста при цикатриксите .Наблюдавам през месец,два и за по сигурно при няколко лекари
Скрит текст:
( срам ме е да кажа колко , но тук ще си позволя Гергов,Стоименов,Полихронов,Валери Иванов от Токуда,Михайлова )
и всички са на мнение че е киста , НО МЕН МЕ Е СТРАХ , много ме е страх да не бъркат в диагностирането си и накрая от нищо ...
Поисках да я източат или да се оперирам и казаха , че за сега няма нужда и че ако се оперирам ще имам отново цикатрикс и няма гаранция че няма пак да се появи киста и т. н .
С една дума за сега никой лекар не ми предлага биопсия или операция ,а тя нарасна от декември 9мм до сега- август 12 мм.   аз като четох част от темата колко много ФА са объркани и ме обвзема страх и правя паник атаки непрекъснато .Кистите ръстът ли ?
Незнам какво да правя и за това реших да ви пиша с огромна надежда ,да ми отговорите
ИМА ЛИ НЯКОИ ОТ ВАС КОИТО ДА Е СЛЕДИЛ ЕДНА ГОДИНА КИСТА ПРИ ОНКОЛОЗИ И НАКРАЯ ТЯ ДА СЕ Е ОКАЗАЛА КОФТИ ?
Приемам всякакви съвети ако имате желание да ми дадете , незнам какво да правя вече .
То че съм ку ку - ку ку съм ясно , но моля дайте ми съвет.
Благодаря ви предварително! smile3525

# 359
При нас в Пловдив задължително стоиш две нощувки за каквото и да е дори за скенер и херцептин.Момичета аз съм за втора вливка с доцетакс мн ми е нервно,и тежко но стискам зъби на макс.Първата я минах тежко със срив на левкоцитите дано този път да е по добре.

На мен при първата ФЕК стана срив на левкоцитите, крепяха ме със инжекции Зарзио, като ми слагаха доцетаксела ми правеха  друга инжекция - Неоласта и така ги изкарах всички вливки.
 Silna jena, аз ти четох случая и ми е интересно - лекарите решиха, че това на яйчника ти е разсейка от гърдата, но как го решиха, взеха ли хистология? Защото примерно може да си е ново образувание от яйчника newsm78.
 Не зная, просто си разсъждавам, аз се изследвах за мутации в BRCA1 и BRCA2 гените, защото болестта ми е наследствена. Ако имаш такава мутация си предразположен към рак на гърдата и яйчника много повече от другите хора, без тази мутация. Затова се замислих, като четох твоят казус, и сега дойде време да го напиша.
 Извинявай, ако се набърквам много, но нали за това е темата, за споделяне...

Общи условия

Активация на акаунт