Отговори
# 555
Благодаря ти за информацията! Искра няма никаква познаваемост! Хората тук я хвалят, но то не е така! Елвира и на мен ми е дала отрицателна прогноза, както й викат тук - мрачна!  Sad Като че ли се ориентира по пътя на логиката....щом си стигнала до врачка - значи нещата не вървят на добре! Сирма - абсурд! От това дето ми е казала, нищо не се е сбъднало.

възмутена,  като имаш ясновидски офис, защо ли се допитваш до врачки  Mr. Green

ПП  Форумът има официална информация - профил. 

antom,  е сега можеш да си тръгнеш спокойна и усмихната  Laughing
Никой от ясновиждащите не знае нищо за себе си и не може там да надникне....има си причини за това! antom, ти си много позитивен и добър човек! Всеки се страхува от смъртта....., всеки се страхува и от живота! Разбирам! Бъди жива и здрава! Така да бъде! Това ми е последно влизане тук!

# 556
Здравейте,
спешно търся Bupremorphine 35 милиграма на пластири.

# 557
  • София
Отложиха ми днес 2 вливане заради ниски неутрофили...  Sad
Сигурно сте писали и ще се върна да чета - но как да ги вдигна до сряда. Много искам да мина в сряда, иначе ми се проваля пътуване.
Лекарката каза да си взема бирена мая и Герисан, нещо друго - с храна? Сокове?

# 558
  • Plovdiv, Bulgaria
Отложиха ми днес 2 вливане заради ниски неутрофили...  Sad
Сигурно сте писали и ще се върна да чета - но как да ги вдигна до сряда. Много искам да мина в сряда, иначе ми се проваля пътуване.
Лекарката каза да си взема бирена мая и Герисан, нещо друго - с храна? Сокове?
Аз взимах Маоло, то поддържа и неутрофилите. Когато беше необходимо увеличавах дозата до максимума- 6 таблетки на ден. Ето координатите :
http://www.smilo-bg.com/index.php?MlW-gRWPIRSDI5K-UFOzYVOHc9O-MB … g1ebQ5&page=1
Можеш да звъннеш по телефона и да се консултираш първоначално, после след контроли на 1 седмица на ПКК сама да си регулираш приема.
Поне аз така правех.
Успех!

# 559
  • София
На мен при последната химия ми слагаха Неутропен.
Не съм отлагала нито една химия.

# 560
  • София
Благодаря и на двете!
Четох за Маоло, сега отивам да си го взема и мисля да си самопредпиша максималната доза до сряда. Simple Smile Като чета съставките, не вярвам да предозирам.

Хули, а Неутропен на самата вливка ли се слага, или преди това? Не знам защо в Сити не ми го предложиха като вариант... Confused
Има ли някакви странични ефекти?

# 561
  • София
Една седмица след вливането си правех инжекцията. Не съм имала никакви проблеми.

# 562
Момичета, и аз съм в чуденка.

Преди три години ме оперираха от рак на гърдата. Преминах лъчетерапия, след което по желание двустранна мастектомия с имплантиране.
пих Нолвадекс и година след това направих рак на матката.
Направиха ми хистеректомия и ми оставиха Нолвадекса.
Наскоро един доктор ми каза да го спирам, да не ми докара рак другаде.
Оттогава всеки път като посегна към хапчето и ....изпитвам страх...

Незнам как да продължавам. Знам химиотерапевтите какво ще ми отговорят - пий ги.
В същото време като разрових в нета, страшни неща пише за тоя Нолвадекс, пази от едно, а пък отключва друго...в дилема съм сериозна Sad
тази мисъл не ми дава мира

# 563
Тити, имаше тук едно момиче, което се лекуваше в Турция, тя си направи превантивна хистеректомия и турските лекари и предписаха Фемара. Не знам много по въпроса с хормоните, но имам една позната, на която, след операция на яйчниците, й бият Фазлодекс. Всеки случай е различен, на хормонална комисия се решава лечението.

# 564
Olive, майка издържа 6 мес ужасна химия на всеки 14 дни с 43 часови вливки благодарение на Маоло. Звънни на създателя по телефона, много е любезен и отзивчив - не си го дозирай сама. Искам да питам на кой бъз приписват противоракови свойства - дървовидния или тревистия?

# 565
Zigizagi, на дървовидния, Самбукус нигра. Още е рано, не е добре узрял, другия месец ще берем.

# 566
Мерси! При нас беше даже презрял и изяден от птиците.Снощи цяла вечер четох противоречиво инфо в  нета и реших да се допитам и до вас.

# 567
Аз миналата зима го пих, но правих и тежка химия и ефект май нямаше голям, но пък и не мисля че една кафена лъжичка на гладно ще направи чудеса. Сега пия куркума, подправката, колкото да се успокоявам, че все пак пия нещо.
Олив, сега нямаш време, но за следващите химии може и със семена на магданоз да опиташ, слагат се в лъжица кис.мляко, за да ги преглътнеш.

# 568
  • София
Благодаря, момичета!  Hug
Свързах се с доктора за Маолото, препоръча ми 6 капсули, ще пробвам.
За този бъз - аз имам от приятелка за малката още от миналата година бъз - нещо като гъст сироп, черен, но той е с много захар, а нали заради рака не бива захар...въобще това със захарта/меда мит ли е или истина - че раковите клетки се хранели със сладко?

# 569
Олив, с всичко се хранят раковите клетки, това четох последно- и от протеини, и от мазнини си извличали необходимото. Е сладкото все пак трябва да се ограничи, но една малка лъжичка сироп колко ли гр. захар има.

Общи условия

Активация на акаунт