Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Лунно цвете, поздравления за ученолюбивото ти момиче! Дано я приемат там, където най-силно желае!
Много харесвах разказите на Елин Пелин, затова ли Фло ми е толкова симпатична? 😃
А Патенцето ще ражда на моя и на AIR на рождения ден -28.07 😎 AIR, ти в Турция ще имаш ли време за нас? А Фло от Виена? Фло, с кой ще пътуваш?  За колко време щеше да си там? Ти немски поназвайваш ли? Лек полет и весело изкарване! Как ми се пътува и на мен, само мрънкам на ММ, той ме успокои, че малкия като почнел да разбира сме щели да го заведем в зоопарка във Виена, май се гъбарка с мен  Crazy не ме разбирайте погрешно, обичам зоопаркове, а този във Виена е у-ни-ка-лен, била съм два пъти, ако не и три, но да чакам малкия да порасне, за да пътувам......хм  Naughty ще я видим тази работа  Crossing Arms
I miss you, чак сега видях снимката  hahaha всичко ще си кажеш ти  Mr. Green
Ще ставам да се глася, че ще излизаме  Hug

# 196
Добро утро Simple Smile Станала съм в 6 като кукувиците, направо не е истина. Почерпих се от кафето и закуската на Фло Simple Smile Ремонта приключи след мн разправии с майстори,сега вече месец чакаме да дойде момчето с вратите да отреже 1 см, че не може да се затваря, след като подновихме и пода, надявам се докато дойде бебето, да е намерил време да мине Simple Smile Димитрова, термина ми е на 28.07 Simple Smile а кога ще родя, вече си е друг въпрос, според док няма да изчака, чак до тогава, на мен ми се иска поне да изчака да е след 22 ри. За идването на Фей и Лунното цвете, аз с удоволствие бих ви видяла, стига да сме в СФ ( че нещо мн мн не ми се стои тук ) и да мога да се до търкалям. Ще чакам предложения, ако разбира се имате време, за място и час. Фло, пожелавам ти приятно прекарване във Виена и да се върнеш с мн приятни емоции, за които да ни разказваш. Аз отивам да се приведа в приличен външен вид, да намеря нещо което още ми става за да облека и отивам на среща със старите дружки Simple Smile Желая ви мн приятна и усмихната неделя
ПП: сблъсках се със Сети Бети Simple Smile Как сте, миличка, малкия слуша ли ?  За пътуването те разбирам чудесно, аз мн обичам да ходя  на различни места , а сега ММ не иска да пътуваме никъде да не би да родя в колата, той си мисли, че става за 10 мин. а така ми се ходеше до морето, дори на Гърция, имахме страхотно предложение от едни приятели които имат бунгала там , но той - не, та не. Всички ме мислят за болна едва ли не- преди седмица ми се наложи да се прибера сама с колата до Кюстендил, само дето не ме пребиха с камъни всички които знаеха, че ще шофирам сама до там. То преди да родиш ти ограничават пътуването, като те слушам и като родиш не става по- добре Simple Smile та ще пътуваме като станат поне на 7 год Simple Smile ако зависи от мъжете ни Simple Smile

# 197
  • на правилното място, в точното време
Фло, нищо не искам ОТ Виена, искам себе си да изпратя ЗА там. Вземи ме като ръчен багаж, ще папкам, ще спинкам и ще съм тиха като полска мишчица.
Сети, Патенцето, хич не им се връзвайте на момчетата. Те го правят от любов, но и другото, което е , че не разбират какво се случва и от това идва страхът им.  Карайте си колите, стига да се чувствате вие самите добре и сигурни. Аз бях обявила, че като започна да раждам, ще се самозакарам до Пловдив, но после реших, че ще раждам в София, а за там  толкова не съм куражлийка и откачалка. Но иначе не слезнах до края от колата и си работих до последно. Бях дистрибутор на крепежни елементи.  Клиентите като ме видеха с корема, тия които не знаеха, идваха и сами си разтоварваха кашоните. После с Йо в колата продължихме да работим заедно. 
Димитрова, ти си много упорито момиче, браво на теб!  bouquet Аз нощем не мога да чета. Сега отлитаме с щерката на пазар, после да почета малко, дано ми се получи.

Гушки и хубав ден, прекрасници!  Hug bouquet

# 198
Привет и от мен!
 Пиша на бързо от телефона. За срещата на 22 аз съм ок. През юни се оказаха заети всичките ми почивни дни, дори от петък още , така че сряда 22.06 е супер. Като място се чудя дали да не го направим в Китайския ресторант до Фло (мисля че беше близко до метро) ?
Елин Пелин и на мен ми е любим, а сравнението на Лунно цвете беше уникално точно!
 Какво съм чела ,какво съм слушала , чак сега видях ,че Фло отива към Виената (първо разбрах, че ще посреща гости от там) ! Весело изкарване!
Дано днес лятото е повече , че вчера докато пътувахме  само зима нямаше.....

# 199
  • София
Хайде и аз в стил КАТИВИТА да отговоря много бързо. Wink Само кажете ДА и  отивам да резервирам кръглата маса със стъкленият кръг. Не го приемайте като реклама, но първо е много чисто, второ готвят вкусно, комуникативно е - намира се на Метростанция Жолио Кюри и спирка на рейс 413 ( следващата след Телевизионната кула ) Ресторанта е по диагонал на Руското посолство, от страната на Парк хотел Москва. И кажете по кое време. Предполагам 18.00 - 18.30? Мисля, че ще останете доволни.
Момичета, аз друго бях замислила. Като се върна от Виена да се съберем на виенски вкусища. Такова мероприятие съм правила и за бабите. Беше им много интересно. Живи и здрави се връщаме на 13. юни.  След обяда ще бъда на работа. Ако искате да ми дойдете на "гости" в кабинета. Пак около 18.00 - 18.30.
Това няма да ни попречи да се срещнем с Фейщацата на 22.юни.  А ако можем да се видим и с Лунно цвете на 20.юни, ще бъде чудесно. Зависи от нейното свободно време. Аз съм винаги готов!  Ей, от повече глава не боли Simple Smile
КАТИВИТА, не мога да се меря с теб. Ти си бърза, точна, кратка. Аз си падам по много обяснения Simple Smile
ФЕЙЩИЦЕ, не като багаж, като другарче под ръчичка бих те взела...
ПАТЕНЦЕ, стига коремчето да не ти пречи да достигаш педалите...Карай, не бой се. Ти си бойна мадама Hug
СЕТИ_БЕТИ, как ми се иска да се класираш на някоя от срещите, а защо не на всичките. Грабвай бебчо и количката и напред. Simple Smile
За сега ви оставям, че все още не съм си събрала багажа, а и с разкрасяването до никъде не съм го докарала. Вместо накипрена красавица, да не замина като спаружена красТавица Wink . Не, че кой знае колко неща ще нося за 8 дни, но все пак...

# 200
  • Пловдив
Привет банда Hug
Сложих всичкото домочадие по леглата и е време за почивка и за мен Simple Smile

Фло, лек път и страхотно да си изкараш... Ние ще те чакаме после, да разказваш - толкова добре описваш всичко, че се пренасям на мястото, за което чета Heart Eyes

Патенце, Сети, хич не им се връзвайте, ако се чувствате добре Hug Тренирайте ги отсега Whistling
Аз първата си бременност я изкарах по пътищата - Пловдив-Шумен-Пловдив-Бойково-Пловдив-Атолука... И така - 9 месеца Joy
Тъкмо бях влязла в деветия месец и се качих на вилата... Сама Mr. Green Ама много ми беше топло в Пловдив, гаджето беше наряд и...запалих колата и дим да ме няма Simple Smile Обадих му се направо от там hahaha
На следващия ден отиде, да купува климатик и като го монтираха, дойде, за да си ме прибере Joy Майка ми изпадеше в ужас всеки път, като разбереше, че не съм в Пловдив, а след като влязох и в деветия, ако имаше как, сигурно в болницата щеше да ме върже hahaha
Точно вечерта, преди да родя пък, бяхме на пл. Съединение и се прибрахме пеш от там до Тракия Whistling...с 3 спирки пътьом, за да си хапна chef
С втората бременност бях по-кротка - само Пловдив-София и от време на време - до вилата Simple Smile
Иначе и двамата израстнаха по пътищата - до към година, година и нещо си пътувахме често, а после стана сложно, че повече от час в колата полудяваха ooooh!
Сега възобновихме преходите из страната - свикнаха вече Simple Smile Репертоара ми от приказки и детски песнички расте в всяко едно пътуване hahaha

Гледам за 22 се организирате... Тогава и заплатите ще са по картите, а аз съм дежурна на 21 и на 23... Ще проверя и мъжО кога е и ако нее случайно на 22, може да отскочим и ние с два броя ремаркенца hahaha Тъкмо през деня ще ги заведем до зоологическата... Ще я видим работата и ще пиша Peace

Отивам сега, да си подхвана книжката, докато имам тази възможност, че за следобед съм обещала на баткото да прочетем Малкият принц

# 201
  • София
Мили мои момичета, благодаря на всички ви за хубавите пожелания. Жива здрава ще се обадя. Вие си мислете за предстоящите срещи.
Някой казал ли ви е днес,че ви обича? Сигурно не съм първата, но все пак newsm51

# 202
Здравейте, момичета! Успяхме в последния момент да си резервираме карта за море по телефона за хотел Маяк (Св. Константин) от 19-26 юли. Ако някой е ходил скоро и има впечатления, моля да ги сподели. Също и да ме светнете как става сега плащането. Плащам в банката и после....???

# 203
  • София
Момичета, привет, но не от Виена. В София съм, в София съм... Simple Smile
Толкова много пъти съм летяла, но такова нещо за пръв път ми се случва. Отидохме накипрени и нагласени на летището, чекирахме се и ни зарадваха с новината, че самолета ни вместо да кацне в София, още не е излетял от Виена. Настанихме се в Бизнес салона и като зачакахме, та два часа. Накрая обявиха, че полета се отменя и оставаме за утре. Взехме си багажа и обратно у дома. Сега дядо и внуче спят, аз да ви се обадя и също се паркирам, че денят ми се стори ужасно дълъг... Ако е рекъл Господ ще летим утре. Дано времето е с нас. Лека нощ. Hug

# 204
Добро утро!
За мен е удоволствие да сервирам кафето тази сутрин и да ви пожелая успешна седмица и хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 09:10 от Vili_Motovili

# 205
Добро утро! Вили, благодаря за кафенцето!
Фло, дано да сте излетели вече без проблеми! Сигурно ще прочетеш това чак като се върнеш, но от сърце ти пожелавам лек път и много положителни емоции в един от най-прекрасните градове в Европа!
Патенце, нормално е твоите близки да треперят над теб и да те пазят. И наистина на моменти е доста досадно. И на мен с първата бременност многократно ми се наложи да обяснявам, че не съм болна, по дяволите, просто съм леко бременна, и не е нужно да се преекспонира чак толкова  Laughing Но пък не е лошо да се поглезиш, нали така?  Laughing
Силве, за базата нищо не мога да ти кажа, само за плащането. Значи плащаш в банката, след което платежното го пращаш по факса. Номерът на факса го има на сайта. За по-сигурно е добре и да го сканираш и да го пратиш и по мейла, защото често факсовете не се четат. След което ако искаш се обади на някой от телефоните, за да провериш дали всичко и наред. И като отидете в базата, си носи за всеки случай картата и платежното. Успех!
Димитрова, стискам палци за изпитите! Не спираш да ме изумяваш, момиче, как се справяш с всичко едновременно!
I miss you, напълно съм съгласна със снимката, особено с последното изречение, хихихихихи  hahaha
Дафиново листче, успех на твоето момче!
Дунди, как е татко ти?
Радинка се изгуби нещо напоследък. Мириел я мернах в една друга тема, но тук май не се е появявала. то като се замисля, доста отсъствия трябва да пишем. Естелита, Шехина, Black cat...сигурно има и още...Отбийте се в блокчето, девойки, при нас е весело.
Аз в сряда съм на лекар. Ако всичко е наред, трябва да видим наченки на сърдечна дейност. Сега скачам в тръстиката /е, внимавам като скачам, де/, прегръщам ви всички и ви пожелавам успешна и усмихната седмица!

# 206
Едно голяяяяямо БЛАГОДАРЯ  на Дунди.На анализа имам 5 и много много да черпя. За мен седмицата тръгва чудесно дано и с останалите изпити през тази седмица да се справя както днес.

Лек полет на фло  Hug
Патенце и на мен така ми говореха и се притесняваха,но докато стигаш педалите не се предавай,аз сега шофирах докато вече не ми опря корема във волана и не можех да стигам педалите.
За сега толкова от мен,оставям ви и отивам да чета,че имам още 2 дни до другия изпит

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:26 от dimitrova8002

# 207
Здравейте ☺! От много време ви следя , но не се включвам. Мъжът ми е военнослужещ. Ходили сме във почти всички военни станции .Тази година успях да направя резервация за края на август и ми предложиха мезонет във Фрегата .  Малко ме притеснява, тъй като ми казаха , че стаите са на 2 нива, а сме със две деца . Другият вариант беше стая с 4 легла. Ако някой от вас е бил , нека да сподели 😊.

# 208
  • София
Привет военни красавици. Във Виена сме, във Виена сме Wink След вчерашният фалстарт, днес всичко мина добре. Времето беше много спокойно, нямаше турболенция. В самолета ни "храниха" само с вафлички или със солети ( по избор ) Спомнихме си с гаджето в миналото какви вкусища сервираха на борда на Аерофлот, че и на Балкан. Салата, предястие ( обикновено сандвич с хайвер ), задушено телешко, пюре, тортичка. Напитките като се почне от водка и уиски, после вина, после чай, кафе, безалкохолно. Храната се сервираше винаги топла. Е, беше. Сега е друго. Полета е 1.15. приказвахме си, решавахме судоку. Ще повярвате ли, че си мислех за вас. ДИМИТРОВА, на височина 10 000м. стиснах палци и ти пожелах късмет. Току що прочетох, че си изкарала 5. Браво!!!
Момичета, гушкам ви, ще се включвам често. От утре оставаме сами с внучетата. Щерката и зетко заминават в командировка. Днес ни водиха в детската градина, да ни представят на учителките, че иначе няма да ни дадат чавето. Нали от утре ние ще я водим и прибираме. Каката до края на седмицата ще си стои у дома под карантина.
От кухнята ухае на нещо вкусно. Няма да казвам какво прави щерката, че си имаме бременелки.
За сега толкова. Утре пак Wink

# 209
  • Варна

Добро утро момичета.Минавам само да ви пожелая прекрасен ден.При мен нищо ново,гледаме се с децата и е една малка лудница в къщи.Чета ви всеки ден,но не остава много време за писане,но така ще е до 15 септември,така че трябва да свиквам. Hug за всички.

Общи условия

Активация на акаунт