Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ☺! От много време ви следя , но не се включвам. Мъжът ми е военнослужещ. Ходили сме във почти всички военни станции .Тази година успях да направя резервация за края на август и ми предложиха мезонет във Фрегата .  Малко ме притеснява, тъй като ми казаха , че стаите са на 2 нива, а сме със две деца . Другият вариант беше стая с 4 легла. Ако някой от вас е бил , нека да сподели 😊.

Ами мезонет е , няма как да не е на две нива... Wink . Всъщност , ти се чудиш дали да го размениш за стая с 4 легла като по- безопасно ли? Стаята с 4 легла е голяма, ако не са големи децата може и да ви е удобно.

На Димитрова браво и все така през следващите дни!

Дунди, как е татко ти ?

# 211
Добро утро! julie976, благодаря за ароматното кафенце. Днес с Кативита чакаме резултатите от ДЗИ. И се надявам след това да бъде малко по-спокойно. Поне докато не излязат резултатите от първо класиране за седмокласничката. Ако някой ми беше казал, че трябва да премина през толкова изпитания тази година, сигурно щях да искам да я прескоча. ooooh!
Димитрова, поздравления за изпита. Сериозна майка си ти!
ФЛО, поздрави на Виена и на внучките! Сватята ида ли на гости?
Пожелавам ви слънчев вторник, мили момичета!

# 212
  • Пловдив
Ехааа, Фло51 пристигна благополучно във Виена. Да й позавидя малко, може ли?
Стискам палци за резултатите. Дано се добри и дано не са ви важни за кандидатстването в уни-то.  Peace

Настанихме баща ми. Знам, че в момента се чувства зле, защото не си е вкъщи. Надявам се да свикне и да се опитаме по някакъв начин да направим новото му място за живот по-уютно. Надявам се да успея. Аз също се чувствам зле. Стискам зъби. На мен ми е тежко, на него му е много по-тежко.

ММ звънял в клубовете. Всичко било заето. Има карти само за Сарафово от 20/08, но този период не ме устройва. Ще мислим друг вариант за почивка. Ако изобщо допрем до такава. 

dimitrova8002, добре си се справила. Но ако имахме поне малко инструкции какво точно се иска от теб, щеше да имаш 6. Но, както се казва, пред оценката ти пише Много добър. Еми, така е, много си добра. Хем учиш, хем децата си гледаш, хем къщата въртиш.  Hug
А за почерпката, ще видим кой кого ще черпи и кога.  Laughing

Приятен ден на всички. За слънчев май няма да е, но поне да е по-малко дъждовен.  Hug

# 213
Здравейте,

Димитрова, браво.. ти си супер.. успех и на следващите изпити, знам си аз, че всичко ще е ок и ще имаш 6-тички... :*

Дунди, всичко ще бъде наред  Hug

Фло, завиждам ти... (благородно разбира се) ... как искам ми аз малко да попътувам... ама ... май няма да е скоро.. и ние като Дунди, ако се доредим до почивка това лято ще е супер Simple Smile

И аз да се пооплача малко, напоследък май само това правя..  ooooh! ooooh!
Скрит текст:
Вчера бях на неврохирург... има съмнение за дискова херния или спинална стеноза.. иска да си направя ядрено магнитен резонанс, защото най-точно можело чрез него да се определи какво е.. но.. не можело с направление, не им отпускали за това и не давали, само на частно можело.. а по първоначални данни, които получих е около 250 лв.. за съжаление точно сега ще ми е малко трудно да ги дам и не знам какво да правя... боли си ми крака.. та така.. хайде спирам да се оплаквам..ще го мисля какво да се прави

Пожелавам ви хубав и спокоен ден!  Hug Hug

# 214
I miss you, така е по ЗК няма как ЯМР. Обаче е възможно да може по някоя КП, затова питай ЛЛ дали не става. Състоянието не е спешно , така че може да изчакаш. Ще полежиш 2-3 дни в болница , ама няма да плащаш (освен таксата). Преди няколко месеца свеки лежа в болница точно за да не плаща ЯМР, зълва ми е лекар и ги знаят тия врътки. Другият ти вариант е като член семейство във ВМА , макар и с доста чакане, защото се планира , но ти май нямаше брак...Друг вариант не се сещам...

# 215
Момичета радвам се че някой се сеща и за мен.Аз нали започнах работа и като се прибера да видя малкото да наготвя да Ви изчета набързо и в леглото.Честито на новата ни бпеменнлиика,леко бременеене,Фло изпуснала сън защо си в Виена но дано си прекараш добре.Преградки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 216
  • София
Привет красавици.
Толкова много днес се мъчих да ви "нагостя" с виенско кафе и разни други вкусища, ама на лапчо нещо му стана. Не мога да слагам картинки, нито да качвам песни. Добре, че все пак мога да пиша, та да имам връзка с вас. Бабите писах, че в София времето е много непостоянно. Тук е голяма жега.
След обяд се разходих до близката Била. За информация цената на черешите е 6.99 €, а на ягодите 7.99 €. Щерката и зетко заминаха и сега сме компания деди, баба и 3 чавета, за 4 дни. Добре си прекарваме.
Глезя ги, угаждам им.
Отивам да храня чаветата и деди Simple Smile newsm63
Гушкам ви Hug Hug Hug

# 217
Добро утрооо
 Hug на всички

# 218
Добро утроо и от мен  Hug Heart Eyes

# 219
Добро утро и от мен! Тези дни нямам мн време за форума, че работата ме затисна Laughing Пожелавам на бременните да се чувстват добре, на болничките да оздравяват, а на тези които пътуват или са във Виена - прекрасно изживяване. При мен времето е непостоянно, но вчера не е валяло, за разлика от предния ден. Пече слънце, духа вятър, прохладно - за разходка става, ама нали трябва и да се "тръстичи".
 Hug за всички!

# 220
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Пиша ви от автобуса на път за София. Днес към София, в петък към Анталия Simple Smile
Последните дни не можах да се включа,  че наряди,  багаж събирай, после вади от него. Галимация си е. Хиляда списъци направих Simple Smile, такава съм си - обичам всичко отдалече да се подготвя,  но днес се хванах, че съм изнервена доста,  след като Малчо на няколко пъти ми направи забележка, че само му викам.. И може би причината е точно това,  тази организираност.. Както и да е.. Вече пътуваме Simple Smile, настроени много позитивно. Преди малко си писах и с една виртуална приятелка,  която от днес е в същия хотел, в който отиваме и ние - няма думи да изкаже очарованието си..

Фло, пийни виенско кафенце и заради мен, пък аз в събота ще хапна баклавичка вместо теб Simple Smile

Момичета, целувам ви всичките и ви желая прекрасни дни,  без проблеми и болести!
При първа възможност ще ви пиша от турско. Пък и защо да не навия тези, които още нямат планове за почивката, да посетят турските курорти. Тази година е изключително изгодна откъм цени Simple Smile
Прегръщам ви!

# 221
  • София
Привет от слънчева и ухаеща на липи Виена. Районът в който живеем е с много липи. Сега цъфтят.
ДИМИТРОВА, за утре имаш стиснати палчета за успех. Не се и съмнявам. Утре ще имате и голям празник у дома Simple Smile
I MISS YOU, обърни си сериозно внимание. Послушай съвета на Кативита. влез за няколко дни в болница, да ти направят изследванията.
ДУНДИ, дано по-скоро татко ти се адаптира, та и ти да се успокоиш Hug
САД_УОМАН, как си миличка? Беше ли на преглед?
ПАТЕНЦЕ, а ти?
Абитуриентските майки как са нещата при вас? Надявам се добре Simple Smile
АЛБЕНКА, мешката с прегръдките е за теб Hug Hug Hug
РАДИНКА и аз те мислих тези дни. Защо съм във Виена ли? Ами на разходка, на почивка Mr. Green А сега - истинската причина. Щерката и зетя са в Амстердам, командировка, сватята не я броим в можещите да се грижи 4 дни за двете чавета ( тя пък е на екскурзия в Египет  Simple Smile ), Та аз понеже за всичко ставам Wink съм командирована в братска Виена. За компания и гаджето е с мен, а за разкош сме взели и голямото чаве на сина. Ей такива работи при нас Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, този път ще се разминем с моята колоритна сватя. Ние си тръгваме за София в понеделник, а тя се прибира във вторник.
Матрос ДЖУЛИ, казваш, че у вас е малка лудница. Така е с малките деца. При мен е голяма лудница Mr. Green
ФЕЙЩИЦЕ, ще се срещнем ли на 22.юни?
АИР, дали е готова за пътешествието?
Момичета, нищо не казвате относно поканата ми за среща на виенски вкусища на 13.06.понеделник след работа. Чакам решението ви Simple Smile
Милички, нямам време да си поговоря с всяка една от вас, но ви гушкам и ви мисля. И Данити, и Никито, и Стефи, и Сесил, и Мириам, и Сети_Бети, и Аничка, и Дафиново листенце, и Мъничето, и СГГ, и Шехина ( ако си в София, като се прибера, ще ти звънна да се видим. Ако не ни изненадаш на някоя от срещите Simple Smile )
Отивам да слагам чаветата да спят, та и аз да подвия краци на диванчето.
ПП Споменах Аир и ето я на портала.  Simple Smile Лек път, после чакаме пътепис и снимков материал. Hug

# 222
Ех, ФЛО, и във Виена не ни забравяш! Моят младеж има петици на матурите. Сега остават държавните изпити и вече мога да си отдъхна.
Радинка, и аз често те мисля, нали си ми най-близо. Ще дойда да пия кафе някой път. Simple Smile
AIR, пожелавам ви  спокойна почивка. Пращай по някоя снимка. Хотелът изглежда страхотно.
 Hug Hug Hug
До скоро!

# 223
Ето ме и мен, за някоя и друга приказка с вас Simple Smile Fleure de lune, браво на момчето Simple Smile Фло, аз съм добре, търкалям си се на училище за родители, от време на време гледам да помогна малко. Иначе ми е ужасно топло постоянно и мн мързелувам. Разкажи ти , как си ? слушат ли дребосъците имаш ли време за почивка или смени КПП то в София с това във Виена Simple Smile

# 224
  • София
Я да видим какво се случва в нашето военно блокче.
ЛУННО ЦВЕТЕ, поздравления за успеха на вашето момче. Къде мисли да продължи? Важното е той да си го е избрал и да го иска.
АИР, ще ме изкефиш с турската баклавичка. Харесвам я. Хапни поне 2 - 3, че една, за никъде не е. Simple Smile Нали казваше, че често идваш до София. Ще се надявам на скорошна среща. Hug
ПАТЕНЦЕ, накара ме да се усмихна Simple Smile. Съвсем си права. Смених софийското КПП с виенското  hahaha Joy. Днес бях обещала да им готвя пиле с ориз. Приготвих всичко, грабвам един непрозрачен плик и решавам, че това е ориз. Оказа се, че това е киноа. Е, сготвих пилето с киноа. Децата изобщо не разбраха, че баба им се е объркала, а само ме попитаха този "ориз" защо е толкова дребен.  hahaha cookТози път сме застопорени у дома, защото Кати е все още под карантина и не върви да я извеждам на площадката при други деца. В това отношение съм много дисциплинирана. Другите две чавета са солидарни с нея. Карантината ѝ свършва в петък. Наоколо има много хубави детски площадки-чисти, обезопасени, с много пясъчници, люлки, пързалки и катерушки. Заградени са и достъпът на кучета е невъзможен. Има и много места за отдих по брега на Дунава-зелено, чисто. Наблюдавам, че и тук хората не са от най-дисциплинираните, хвърлят кутии от цигари, или ламаринки от бира, но след 15 мин. са изчезнали. Просто яко чистят, ежедневно, а не веднаж в годината  Wink

С/у блока има градинка и черква. Всяка сутрин в 7.00 камбаната звъни. Събуждам се, поглеждам и си доспивам още 15 мин. Чаветата се събуждат по-късно. Имам време да им направя нещо по-така за закуска.
Е, това е при нас.
Какво мислите за " виенска " среща??? Що е то и има ли почва у нас? Simple Smile Кажете, че да имам време да се подготвя.

Общи условия

Активация на акаунт