Мъж Телец - 14

• 78 761
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
Всеоще ми е мъчно за нея и гадно,липсва ми добре ,че днес бях цял ден на работа и по малко си мислех за нея .. Но в повечето пак мисля за нея Sad  .. но няма  и да  и правя евала .За да си съсипвам живота за тея две седмици съм отслабнал супер многооо .. а тя кво всъщото времее не и пука за мен и има взимане даване с някво лапе там .. може и да греша , но едва ли ..

# 121
За себе си знам,че не съм си стокаа и аз имам своите грешки и съм грешен ..но тя е 100 по грешна от мен .. Но аз  съм си за бой   .. Никъде не споменах ,че през цялото време го играех втора цигулка дори и когато жеевеех с нея в тях с детето и  съм го гледал като свое нищо че тая година правя 26 .. Аз сам съм си виновен за всичко .

# 122
Чочкоо, Чочко и аз тук оревах тази тема за моя Телец и аз се чудех как да поправя нещата. И аз изразявах гняв. Но никога не съм казала, че не бил свестен и какво толкова съм направила за него. Да, аз го обичах до безумие. Но човек трябва да се вгледа и в себе си и да признае и собствените си грешки. Според мен в една връзка никой не е безгрешен и нещата трябва да се претеглят ОБЕКТИВНО. И с тези изказвания какво си бил направил за нея и сега тя кой знае какво правила  там, тя може да се скъсва от работа, а ти си мислиш за глупости. Приличаш ми на един друг бивш само че Близнаци. Бил направил не знам си какво, бил ме обичал само мен, коя съм аз и каква съм гадна и злобна да не го искам. Приемете простия факт, че и вие правите грешки! И просто в един момент след един милион грешки ние, жените просто си тръгваме и после и звездите да свалите, е все тая. Последното изречение не е отправено директно към теб, защото не знам при вас как точно са се стекли нещата. Но е хубаво да преосмислиш нещата.

# 123
Аз не казвам ,че съм безгрешен .Аз също си имам мои грешки до някъде ..
А до това да преосмисля нещата .. какво още да ги мисля . Не може тя  да твърди,че много ме обича  през времето в което бяхме заедно и в момента в който тя замина за сезона в по черноморието  да ме игнорира по този начин . Мислих търсих и вината в себе си  опитвах се да не е виня .Но след всичко случило се между нас дължи ми поне един нормален разговор в който да ми каже дали това е края или просто си даваме почивка и сме в свободна -отворена връзка за сезона . А не аз да седя и да се чудя и блея тукааа .
Да си лягам всяка вечер с мисли за нея и да се будя отново с мисълта за нея .. просто е ужасно да те оставят в невидение по този начин .

# 124
  • Тра-ла-ла
Зайчето изскочи в една друга тема Whistling Хем си приел статуквото си, хем не си. Хем твърдиш, че си й любовник, хем се дразниш, че може да си върти гаджета по морето. Хем си любовник, хем живееш у тях. А тя хем има сериозна връзка, хем си води сериозния навън ooooh! Просто си намери жена, която ще е единствено за теб и спри да обвиняваш сегашната каква стока била, щом ти доброволно си се набутал в този извратен филм.
по късно в разговора е попитах дали ще се видим след като тя ще идва или ще бъде заета както напоследък с другият човек -за когото не споменах ,че тя снего има връзка от две години но са заедно 5,6 месеца само в годинаата..  а ние с нея сме любовници и докато господина бе тука няколко месеца аз живях с нея в тях а тя понякога излизаше да се вижда с него и да ходят на ляво на дясно, но както и да е приел съм го обичам я и неискам да я изгубя

# 125
Джулс,
Ти си аналитична и интуитивна, нали.....?
....Виждаш ли ги....?
Пост на мъж Козирог от стр. 8
"Обичах ,обичам я всеоще но за една връзка са нужни дваама .. явно сега има по интересен момък там при нея и ще си губи с него времето за сезона . Всичко са връща ако не ме потърси до седмица ,две мисля да и звънна и ако не ми дигни да и напиша смс от сорта 'незнам дали ти ме оставяш ,но аз приключих с опита да продължа в живота ти -пожелавам ти всичко най -хубаво и незабравяй ,че всичко се връща '' ИЛИ нещо от сорта и аз незнам .. Ся само ще работя и работя . А квото е писано ще стане .Сега вече не съм чак толкова тъжен  всееоще ми е мъчно не е като не е -поне спрях да рева Simple Smile .Сега по скоро май към фразата ''Ядосан'' незнам и аз   .Знам със сигорност само ,че искам да ми звънни и да ми каже как седят нещата ,а не да ги гадая . Убеден съм ,че тя има взимане даване с лапе 94 а тя е на 27 не и отива след всичко което направих и всичките пъти които ме разочаровала да постъпва по този долен и грозен начин. "

Пост на жена риби от стр.4 :
"Това ли успя да измисли , май достатъчно плаках, май достатъчно се раздавах за тоз дето духа, без да има защо... или съм проста да вярвам, че той ме обича... та чак ми става смешно , но да ще се моля само за едно, шанса да се завърти колелото, днес на моето място да седне той!!!! Тогава ще разбере може би , че никак не е лесен този техния характер, а аз сигурно от Любов изтърпях толкова време, какво нещо е живота- до вчера се молех да ми се обади, плачех и не знаех къде съм, а сега осъзнала че съм си пак сама, след поредното разочарование , повярвала невинно като дете, ми е всеедно дали ще звънне... "
Виж ги...едно към едно са...по човешки...без значение от зодия и пол...само обърни нещата огледално...
Раче си, можеш да обръщаш, идва ти отвътре да вървиш назад.....нали очите ти са се отворили и не щат да се затворят повече....виж ги двамата. Различни....и еднакви....
.... Shocked?

# 126
Оф, превърна се в тийн лексикон -изповедалник.

Аз съм в ситуация на мерене на  инат с един Телец и сме си млъкнали.  Нямам намерение да правя крачка към изясняване. . . да видим той дали ще понечи   Mr. Green  

# 127
Оф, превърна се в тийн лексикон -изповедалник.

Аз съм в ситуация на мерене на  инат с един Телец и сме си млъкнали.  Нямам намерение да правя крачка към изясняване. . . да видим той дали ще понечи   Mr. Green 

Това винаги ме е чудило - какво постигате с инат и мълчание?
Не знам каква е ситуацията, де, по принцип има значение. И все пак?

# 128
Мълчим от обида,  болка,  от разочарование, защото смятаме, че не си заслужава говоренето.
 Не виждам смисъл от изискване и обяснения.  Ако след определен период в познанство с някого,  той не е  разбрал фундаментални особености на личността ти. . . за мен е  било изпразнено от съдържание взаимоотношение.

Случаят ми не е драматичен, забавлявам се.  Може и цяло лято да не се потърсим. Интересно ми е дали ще устиска да не подеме някакъв разговор,  най - вече на тема "работа".
Но както и да се развият нещата..."падна ми в очите " с глупавия си коментар.
Знаеш ли я историята за откраднатата сребърна лъжичка?
Скрит текст:
Между евреи:
- Знаеш ли, когато беше у нас последния път, изчезнаха сребърните лъжички за чай...
- Как може да помислиш, че ще ти открадна проклетите лъжички?!
- Не бе, лъжичките после се намериха... Но разбери ме, неприятното чувство някак си остана!

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 10:13 от Фръц!

# 129
Пробвах да си изясним отношенията с приятелката ми (може би е вече е бивша)
но тя само ми мълчи и пак се повтарям на върпоса ми дали това е края и ако желае да изчезна от живота и ще го сторя ,но да ми го каже?!А тя ми отвърна с смс след близо 10 дни мълчание : ''работя по 13ч ,стига драми,успокой се моля те и ми дай време ''.Аз в такъв случай колко да я чакам и вече съм отчаян ,че тя изобщо ще ми звънни или ще ми пиши какво и да е .. Само едно не мога да разбера защо не ми го казва ,че това е края ,а ме държи като в невидение Sad и да се седя и да се чудя и да я чакам .

# 130
за протокола от казаното от нея да и идам време и т.н мина вече седмица .. колко време да я изчакам още и ако не дали да и пиша и по точно какво за да се разберем с нея Sad

# 131
  • Тра-ла-ла
dragon8, досие ли ми водиш - не знам. Явно имаш лична мисия да вървиш след мен, да ме дразниш и да ми обясняваш как зодиите нямат нищо общо, а самата ти кесиш и пишеш в теми за зодии. Айде, айде Laughing Ако не вярваш в зодиите - какво правиш тук?! Няма смисъл просто. Не се напъвай да ми говориш заобиколно и неразбираемо. Прави се, че ме няма. А колкото до намеците, че мрънкаме, че не сме си взели уроците, че не разбираме другите, че сме на ниско ниво - явно не четеш с разбиране, което се усвоява в начаното училище.

Всъщност ми отключи спомен за Телеца. И той много обичаше да говори с недомлъвки, намеквайки после, че ако си интелигентен - ще схванеш. Ама много смешни и елементарни капанчета. Всеки може да говори недоизказани неща и да скрие половината информация, а после да обвини отсрещния, че е тъпак и нищо не е схванал. ooooh! Таааа, не ми каза dragon8 - ти каква зодия си?! Mr. Green

Ако след определен период в познанство с някого,  той не е  разбрал фундаментални особености на личността ти. . . за мен е  било изпразнено от съдържание взаимоотношение.
Много си права Peace

# 132
dragon8, досие ли ми водиш - не знам. Явно имаш лична мисия да вървиш след мен, да ме дразниш и да ми обясняваш как зодиите нямат нищо общо, а самата ти кесиш и пишеш в теми за зодии. Айде, айде Laughing Ако не вярваш в зодиите - какво правиш тук?! Няма смисъл просто. Не се напъвай да ми говориш заобиколно и неразбираемо. Прави се, че ме няма. А колкото до намеците, че мрънкаме, че не сме си взели уроците, че не разбираме другите, че сме на ниско ниво - явно не четеш с разбиране, което се усвоява в начаното училище.

Всъщност ми отключи спомен за Телеца. И той много обичаше да говори с недомлъвки, намеквайки после, че ако си интелигентен - ще схванеш. Ама много смешни и елементарни капанчета. Всеки може да говори недоизказани неща и да скрие половината информация, а после да обвини отсрещния, че е тъпак и нищо не е схванал. ooooh! Таааа, не ми каза dragon8 - ти каква зодия си?! Mr. Green
Естествено, че вярвам в зодиите, особено в своята, бе, Джулс - телецтролер. Пък, който имал очи - прочел Mr. Green. Виждаш ли сега ползата от телешкия непукизъм, ми е тенкиот намек?
Ей такава е:
Скрит текст:
Всичко полезнотелешко го усвоявам и практикувам на макс. Има ефект, на мен ми е добре Whistling. Как шъ ни вярвам в зодиите?

# 133
Джулая,  като хоби-астролог , на какво ти прилича драгона  Mr. Green
И аз на какво ти приличах   Thinking

# 134
  • Тра-ла-ла
Аз съм и Козироготролер bowuu Като се замисля май имам непоносимост в различни степени към всички зодии с копита, които се опитват буквално или преносно да сгазят нежното Раче. Но темата не е за мен, а за ТЕЛЕЦА Wink

Скрит текст:
Джулая,  като хоби-астролог , на какво ти прилича драгона  Mr. Green
И аз на какво ти приличах   Thinking
Като се има предвид, че в нета не е ясно кой как се представя...от написаното си мислех, че сте зодии, склонни към непукизъм, стегнатост в чувствата и леко неразбиране към чуждите такива, както и показващи превъзходство над другия чрез моментално съсичане с джобна брадва Joy Като добавим и защитаването на Телеца...той кой най-много харесва и си пасва с мъже от тази зодия, ако не жена земна зодия. Но ти ми каза зодията си, преди това и не се бори за голяма прозорливост от моя страна. Peace

От друга страна....dragon8, ми прилича на Фаина, но в по-обран вариант. И като стил на изразяване, и като музикални поздрави. Само сериите емотикони липсват Whistling Като метнах един поглед на историята на постовете й - забелязва се едно емоционално поведение на приливи и отливи, от "хахо-хихи-колко ми е забавно" до "ай сиктир, писнахте ми и ще ви накълва" Laughing Такава двойнственост и хапливост ме навява на Стрелец или Риба...или два от Рака асцендент в дракончето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт