Мъж Телец - 14

• 79 093
  • 806
  •   1
Отговори
# 300
Ето да ви кажа за априлския Телец.  Днес бях на рождения ден на едната му сестра и на входа на заведението се сблъсках с него.  Каза ми: "здрасти"  (брей,  че упорито магаре  Laughing) .  Имаше и други хора и не беше удобно,  затова му отговорих,  без да го погледна,  и го подминах.  После отидохме до магазина им и той говореше с другите,  че щял да ги закара и нямало място за всички,  щял да се върне после за сестрите му да закара и тях, и междувременно двете момчета,  които бяха останали, той ги привика даги откарал първо тях и се наложи сестрите му да ме изпращат.  И на кой си мисли,  че е накривил шапката,  като той,  благоверния не ме е изпратил.  Аз до него съм опряла да му се моля.. В тази връзка какви са Телците, когато намразят някого.?  Какво мога да очаквам, трябва ли да очаквам някакви отмъщения и тем подобни щуротии?

# 301
  • Тра-ла-ла
Отмъщение - не. По-скоро фасони, сценки колко не му пука и/или пълен игнор.

# 302
Според мен зависи от това дали все още има чуства. Ако има, то ще е объркан, лутащ се. Показва игнор но от вътре гори и затова се държи странно. Няма ли чуства, не му пука и игнора е истински, просто спира да отразява човека. Аз лично съм била няколко пъти в ситуацията в която телето се опитваше да ми покаже че няма чуства (след време ми каза че това е било за да се опита да ни предпази и двамата от неизбежното), но не му се получаваше и изглеждаше доста странен от страни. Мисля че лутащ се наистина е правилната дума. Но чуствата се четат в очите му...

# 303
жената дева има толкова много недостаци че самата тя се срамува от тях но да опреква другите че са с недостатаци и то повече от тях  наи добри  са в това да го правят и наи лошото е че го правят зад гарбати а пред тебе са толкова невини

# 304
Благодаря ви,  момичета,  за споделения опит Hug Джулая,  точно фасони усетих снощи.  Може би не трябваше да разказвам цялата случка,  защото не е важна тя сама по себе си,  а това,  че усетих някакви демонстрации пак. А аз не искам абсолютно нищо. Вече даже ме е страх да го срещна някъде, защото не знам дали няма да ми поднесе пак някоя сцена. Не ме интересува,  че е брат на моя приятелка,  аз определям хората по постъпките им,  а не по роднините им.  Последния път грубото му държание много ме нарани,  не искам вече нищо общо с него.  Искам просто всеки да си продължи по пътя. Защо е необходимо да го поздравявам и да говоря с него?  И защо след като сме разделени,  трябва да продължава с демонстрациите?  Просто не искам да общувам с него или поне на този етап така се чувствам. Толковали е сложно да го разбере?

# 305
жената дева има толкова много недостаци че самата тя се срамува от тях но да опреква другите че са с недостатаци и то повече от тях  наи добри  са в това да го правят и наи лошото е че го правят зад гарбати а пред тебе са толкова невини

Ти да видиш! Какъв фен беше на девичките, а сега какви думи. Да не ти е счупила рогцата някоя девица  newsm78

# 306
силно казано фен но както и да е вапроса е такав че трябва да се види и другата гледна точка на жената дева умело се прекрира и се крие зад маска като и мажа телец се крие зад маска но това е в положителен план а не в лош се сам се чудел мажа дева или жената дева е по коварен но се още сабирам дани трудно се опознават

# 307
силно казано фен но както и да е вапроса е такав че трябва да се види и другата гледна точка на жената дева умело се прекрира и се крие зад маска като и мажа телец се крие зад маска но това е в положителен план а не в лош се сам се чудел мажа дева или жената дева е по коварен но се още сабирам дани трудно се опознават

Не мисля че девите се прикриват. Тези които познавам, включително и аз, са много директни. Казваме и показваме точно това което ни е на сърцето, на езика и т.н. Прикривам се само и единствено пред хората които не ме познават и преценявам че не заслужават да ме опознават. Но това е друга тема. Все още мисля че телчо и девичка си пасват много добре и успяват да преодолеят всичко заедно. Така че ако някоя дева те е наранила и мислиш че не спадаш в графата "не заслужава да ме опознава", то излез от телешката черупка и и покажи чуствата си, девите имат нужда от това Wink

# 308
Привет и от мен! Ето, че и аз се сблъсках с едно теленце. В момента сме във фаза опознаване от разстояние, за протокола виждали сме се 2 пъти преди половин година и от тогава сме в различни държави. Тъй като не очаквах, че нещата ще се задълбочат толкова, реших да му спестя една подробност и тя е че си имам сериозен приятел от 5г. Бихте ли ме посъветвали как да му я поднеса тази информация и ако сте по-запознати с характерите на тези теленца, как би реагирал според вас? Чувствам, че ми е важно, тъй като сегашната ми връзка е почти към края си и аз съм в проучване дали си заслужава да рискувам. Никога не съм се сблъсквала с представител от тази зодия (btw аз съм Близнаци), знам че не сме много съвместими, но съм готова да се хвърля напред. Изчетох всичко за тяхната зодия, но не знам как да действам в тази ситуация. Ще се радвам да ме просветлят тези, които имат повече опит с тези добичета  Grinning

# 309
@Nenis Не че съм спец по телците, но мисля че самият факт че си обвързана не би го стреснал толкова ако вече наистина има силни чуства към теб, но факта че си го премълчала не знам дали би ти простил. А иначе какво ще рече връзката ти е към край и искаш да знаеш дали да рискуваш? Ако така му го сервираш, ще си каже "да бе, аз да не съм резервен стол" и накрая от двата стола та посредата. Аз бих се дистанцирала, приключила какво има да се приключва в другата ти връзка и тогава них му се обадила и обяснила, че си имала нужда от време да приключиш нещо друго и чак сега си се свързала с него, за да имате истински шанс да опитате.

# 310
  • Тра-ла-ла
Аз бих се дистанцирала, приключила какво има да се приключва в другата ти връзка и тогава них му се обадила
Точно така. Но НЕ да му се обясняваш, че имаш нещо с някой друг в тази 1г. и половина, пък не вървяло, пък мислиш да приключиш и прочие информации, обременяващи една бъдеща нова връзка. Ако така и така не върви със сегашния - просто сложи точка и продължи напред като свободна жена. Дали с този Телец или с някой нов мъж. Но не й да го правиш втора цигулка и да му обясняваш как трябва да почака да се натуткаш и да приключиш настоящата си връзка. М/у теб и Телецът не е имало нищо повече от флирт, така че всеки е свободен да прави каквото с когото си иска в това време. Да не мислиш, че той е карал на молитви и пости и е чакал само на теб?! Laughing Казал ли ти е категорично, че в рамките на тази година и 1/2 не е имал женско до себе си?! Въобще мислила ли си и говорили ли сте някакви неща за бъдещето, как ще се виждате и т.н.. Много неясноти има и въобще какво значи, че нещата са се задълбочили?!

Просто събери Близнаците в теб и под строй решете какво искате без постоянно лутане, чуденки и мятане в крайности  Wink

# 311
Не знам до колко са се задълбочили нещата, защото и него не мога да го разбера понякога. Един път твърди, че сме във връзка (макар,че не знам каква е тази връзка от разстояние), друг път ми намеква да оставим нещата просто да се случват. Пробва си ме постоянно дали бих искала да съм с него за вбъдеще, в случая аз се правя на ощипана госпожица, защото той не ми казва нищо конкретно,как по-точно мисли да се развиват тези отношения, а аз не искам да го пришпорвам. Изобщо доста са неясни нещата, тъй като той е и чужденец, не един път ме кара да ходя при него, но аз не искам, ако той държи много сам ще дойде. Има планове да живее в България, но кога ще ги реализира само той си знае. Затова не знам какво да очаквам от него. Колкото до връзката ми, чувствам се сигурна засега, затова ми се искаше един вид да ги застъпя, нали съм пък Близнак и не мога да оставам много време сама  Laughing

# 312
  • Тра-ла-ла
Колкото до връзката ми, чувствам се сигурна засега, затова ми се искаше един вид да ги застъпя, нали съм пък Близнак и не мога да оставам много време сама  Laughing
Човещинка. Но е факт, че Близначките сте много разпиляни в мислите, действията и желанията си. Докато се правиш на маймунка от клон на клон да не ти врътне някой голям телешки номер твоя ухажор?!  Wink Като гледам до момента сте 1:1 - взаимно си играете на гоненица. Прочети тази и старите теми  Peace

# 313
Започнала съм, до момента съм останала с впечатлението, че са душички, но току виж и аз съм си намерила майстора. Опипваме почвата взаимно, досега никой не си е показал рогата, явно всеки чака другия да клекне първи  Laughing Виждам, че той не бърза, което явно е типична черта за тях, а аз колкото и да съм от най-търпеливите винаги за всичко трябва да си имам план и явно тук се разминаваме. Но явно времето ще покаже... Вероятно ми е необходимо още 1 път да се видим и да преценя ситуацията, за да знам изобщо дали да си губя времето, докато не съм хлътнала тотално...

# 314
Ако е любов, то тя трябва да идва от самосебе си, а не да е калкулирана, преценена... Тя трябва да те помете. Проблема с близначките е че хич не сте търпеливи, а за телеца времето тече по съвсем друг начин и шанса на теб да ти писне преди той да покаже какво чуства е голям. Така че знай какво започваш.

Общи условия

Активация на акаунт