Мъж Телец - 14

• 79 050
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
  • Тра-ла-ла
Наистина телците много добре осъзнават каква болка причиняват на човек, който държи на тях, като че ли това ги прави щастливи и им се вдига Егото, виждайки, че този човек страда от тяхното лошо държание.
Моят бивш Телец толкова години след раздялата продължава да се държи по същия начин Laughing Идва, показва, че все още има чувства, държи се мило, усещат се нотки на съжаление, че нещата между нас са приключили (той ги приключи Laughing) Чака реакции, чака топъл и човешки разговор с мен, проверява как са старите ми чувства и като начеше това прословуто ЕГО...ела да видиш как бързо се обръща палачинката и се показва другото лице Mr. Green От там се почват грубости, опити за мачкане и подбиване на самочувствието, коментари какви ли били мъжете ми след него, как той бил срещнал по-добри жени от мен (пък що ли все при мен се връща?!) hahaha А аз така се забавлявам с тези циркове, хапя, щипя, заяджам се, цакам го.... че накрая го хваща яд, че номерата му вече не минават, сиктирдосва ме и изчезва за известно време типично по телешки. След време пак се появява Joy

# 466
  • ❌❌❌
Офффффффффффффффф, Джуджи, напрай ми деня!!! hahaha Joy Mr. Green Hug

# 467
  • Тра-ла-ла
Ооо, любовчийке...стегна ли го твоя Овньо или още чупи китки?!  Laughing Hug

# 468
Скрит текст:
Моят бивш Телец толкова години след раздялата продължава да се държи по същия начин Laughing Идва, показва, че все още има чувства, държи се мило, усещат се нотки на съжаление, че нещата между нас са приключили (той ги приключи Laughing) Чака реакции, чака топъл и човешки разговор с мен, проверява как са старите ми чувства и като начеше това прословуто ЕГО...ела да видиш как бързо се обръща палачинката и се показва другото лице Mr. Green От там се почват грубости, опити за мачкане и подбиване на самочувствието, коментари какви ли били мъжете ми след него, как той бил срещнал по-добри жени от мен (пък що ли все при мен се връща?!) hahaha А аз така се забавлявам с тези циркове, хапя, щипя, заяджам се, цакам го.... че накрая го хваща яд, че номерата му вече не минават, сиктирдосва ме и изчезва за известно време типично по телешки. След време пак се появява Joy
Защо търпиш всичко това? -"От там се почват грубости, опити за мачкане и подбиване на самочувствието, коментари какви ли били мъжете ми след него, как той бил срещнал по-добри жени от мен (пък що ли все при мен се връща?!)" - При мен точно тези неща бяха причината да го намразя.. Много ми удряше по самочувствието. А когато се опита да ме нарича с разни епитети и да ми втълпява вина само защото бях почнала да изстивам към него, вече знаех, че нещата никога няма да са същите. Когато приключа с един човек - приключвам. Peace Краят си е край и не съжалявам за нищо. Та, разбирам, че поведението му те забавлява, но струват ли си наистина всички тези срещи??; )

Още докато бяхме заедно, ми е казвал, че е по-добре да се разделим, защото виждал, че не съм щастлива.. Никой не е казвал "край", защото всеки път, като сме го казвали и двамата знаехме, че думите не значат нищо.. Просто си тръгнах, уж за малко.. и в един момент спрях да отговарям на обаждания и смс-си. Свикнах без него и се чувствам добре.: )
Мисля, че все още ме приема за своя даденост. Търси ме и наскоро ми каза, че бил на 26г. и "времето му наближавало"... за сватба, де. Laughing Чакал само да изплати къщата, да вземе гражданство и да избяга в Канада.. далеч от майка си. Laughing И щял, естествено, да "дойде и да ме вземе", и да се ожени за мен. Crazy ooooh! Rolling Eyes

# 469
  • Тра-ла-ла
Защо търпиш всичко това? ...-Та, разбирам, че поведението му те забавлява, но струват ли си наистина всички тези срещи??; )
Нашите срещи са виртуални. Нямаме връзка, не сме я подновявали. Той отдавна е на хиляди километри от мен. Ако всички тия циркове бяха на живо - нямаше да го търпя дълго. "Търпя" не е точната дума, защото съм го търпяла едно време. След катo прогледнах и изстинах - вече нищо не може да ми наруши душевния комфорт и самочувствието. Нито една обида, ритник или рог не може да пробие рачешката черупка. Вече знам всичките му номера и ми е забавно да го гледам с други очи. Извратена работа е моето. Joy

Аз трудно приключвам връзки, вярваща до последно в доброто у хората....да си таковам зодията, начиии Crazy Но като затворя сърцето - край.

# 470
Не е толкова лесно да "действаш направо и да не ти пука", очаквайки, че Той ще склони глава и ще те разбере. Особено ако през годините, нужни за изграждане на самочувствието Ти, си нямал до себе си авторитет, който да те напътства, насърчава и, на когото да подражаваш. Това е на психическа основа.. несъзнателно търсиш някой, който да запълни празнината, оставена в душата ти. Само че в един момент се чувстваш като заклещен в асансьор, заседнал на едно място и всеки напън на тропнеш с крак по-силно те стопира, защото имаш чувството, че въжетата ще се скъсат и ще полетиш към дъното,.. а това би бил краят. Живеем в толкова материален свят, толкова сме зависими от обстоятелствата, че дори и правото да 'тропнеш с крак', да кажеш какво искаш или от какво се нуждаеш не е преимущество на всеки. Най-малкото защото ти липсва нужното самочувствие.
Нито е лесно, нито е трудно. Или го можеш, или го научаваш, или се предаваш. На мен не ми идва отвътре, но осъзнах, че ми е нужно. Отвътре ми идва да съм всеотдайна патица, но животът е пазарлък. Сделка не се прави между един даващ и един вземащ, трябват двама искащи, на които им се посрещат исканията поне донякъде. Другият като ти иска, не гледаш какво да му дадеш, а какво предлага той в замяна. Това не го можех, но го научих точно с телец, да е жив и здрав за което. Ич не очаквам да склони глава и да ме разбере - който и какъвто и да е той. Просто си държа на своето, докато финиширам до масата за преговори. Дотогава ще се гъна, ще блъфирам, ще се кодоша, ще пробвам, ще се пъна, ще хапя, ще показвам рогата, ще правя финтове, ще бъда мила и добра, изобщо каквото е нужно, когато е нужно, докогато и докъдето си реша. Докато ми е интересно, докато ми пука, докато има кой да ми се връзва. Точно това правят те. И преди да попиташ "Ама така цял живот ли? Що търпиш това?", я се огледай - целият живот е така! На работата, вкъщи, на улицата, навсякъде и с всички. С хлапето удрям пазарлъка ежедневно, щото му е генетично дадено Simple Smile.
По въпроса за самочувствието - и аз нямах авторитет, от който да се уча, когато бях хлапе. Ако баща ми, телецът, беше до мен, щях добре да се изуча. Затова сега наваксвам на дърти години Mr. Green. Намерих си правилния човек за целта и попивам всичко полезно. Той пък ме учи с охота, защото ми видя пропуските доста преди аз да ги усетя. Просто се огледай около себе си за такъв човек и започни да го разпитваш. Като му липсва на човек нещо полезно, липсата се попълва. Щото няма да се появи перфектният, който никога и за нищо няма да се опита да те изманипулира, тцъ. Всички се опитват, само да надушат кръвчица, налитат като пирани.
Тръгваш да си поставяш критериите - олее, виждат му се прекалено високи, един куп неща не са в неговия списък с възможности или не му се напъва. То и с напъването трябва да се внимава, щото ще вземе да се оака...Започва да ти бие по самочувствието, че искаш прекалено перфектен, че такъв не съществува. Пазарлък - като иска нещо, ама не ще да му плати първоначалната цена или да се назори, кво прай - подбива му достойнствата по всеки параграф, белким другият се върже и свали цената. Ако другият поддаде, те ти сделка. Зависи колко си на зор и колко си вярваш в стойността. За миг да не си повярваш и да отбиеш от цената, гадината печели! Ама ако го почнеш ти със същото...Като живеем в материален свят и какво - ще търсиш по-беден, че да можеш да си позволиш да му изискваш?
Поставяш въпроса за проблем, който съществува помежду ви - ааа, не му се разбутва фън шуя, за да фиксира проблема, или най-често си помисля - тя си е намерила някой по-добър от мен, според нея не съм достатъчно добър и иска да ме разкара, не вярвам, че ще я запазя. Айдее, започва да те критикува - ти се втеляваш, ти си измисляш, капризна си, дребнава си, всичко е само в твоята глава (че в чия друга, втора нямам), нещо косата ти не е добре, абе да нямаш нова бръчка, хм, май си се поотпуснала...Прехвърля ти директно топката в твоето поле, да те държи заета с решаването на твоите "недостатъци", за да не му пилиш за неговите. Камо ли да си помислиш, че си достатъчно привлекателна за друг мъж! Пък като си такава грозотия, той що е с теб, не е известно Mr. Green?
Споделяш му за сериозен здравословен проблем - еее, какво толкова, "ти не си по-зле от вчера или онзи ден, днес само си си разбрала диагнозата". След няколко дни, кихнал два пъти хипохондрикът и изтичал при доктора, вече ще мре. Възкресяват го с антибиотици и капки за нос. Ама как може да не съчувстваш, та той е имал синузит! Предлагаш да яде захаросан джинджифил и питаш за кога да готвиш свещите.
Черен му бил денят, трябва да е черен и на целия свят, заявява, че не му пука за нищо вече. След някой и друг ден му запуква - добре дошъл, честито му пукане Hug!
Животът е цикличен - зло да дойде, ще отмине, и ще последва добро - и то ще отмине. Телето идва, после си отива, после пак си идва, после пак си отива, после пак си идва...Ако ще те взема в Канада, пък и да не те, почвай да усвояваш теле-катлъка Wink. Както си решиш де.

# 471
Скрит текст:
Защо търпиш всичко това? -"От там се почват грубости, опити за мачкане и подбиване на самочувствието, коментари какви ли били мъжете ми след него, как той бил срещнал по-добри жени от мен (пък що ли все при мен се връща?!)" - При мен точно тези неща бяха причината да го намразя.. Много ми удряше по самочувствието. А когато се опита да ме нарича с разни епитети и да ми втълпява вина само защото бях почнала да изстивам към него, вече знаех, че нещата никога няма да са същите. Когато приключа с един човек - приключвам. Peace Краят си е край и не съжалявам за нищо. Та, разбирам, че поведението му те забавлява, но струват ли си наистина всички тези срещи??; )

Още докато бяхме заедно, ми е казвал, че е по-добре да се разделим, защото виждал, че не съм щастлива.. Никой не е казвал "край", защото всеки път, като сме го казвали и двамата знаехме, че думите не значат нищо.. Просто си тръгнах, уж за малко.. и в един момент спрях да отговарям на обаждания и смс-си. Свикнах без него и се чувствам добре.: )
Мисля, че все още ме приема за своя даденост. Търси ме и наскоро ми каза, че бил на 26г. и "времето му наближавало"... за сватба, де. Laughing Чакал само да изплати къщата, да вземе гражданство и да избяга в Канада.. далеч от майка си. Laughing И щял, естествено, да "дойде и да ме вземе", и да се ожени за мен. Crazy ooooh! Rolling Eyes

Колко ми е позната и Вашата история, и историята на Джулая. Също като Джулая вярвам до последно в доброто у хората и трудно приключвам връзка. Аз приключих връзката си с този мъж с никакви обяснения и изричане, че всичко приключи. Тръгнах си неусетно от него без да разбере, че вече не съм в живота му. Омръзна ми да му давам шансове и да вярвам в обещанията му, че щеше да се промени. Не мога да търпя обидите му и да го слушам, че той е най- най- и няма да срещна мъж, като него, който да ме уважава толкова много. Също така да започне с вменяването на вина в мене.

# 472
dragon8 добре си го формулирала  вкарала си и малко хумор имаш някои друго попадение за нас но като цяло каквото и да ни е настроението винаги с добро иначе бурята ще е опустошителна  не е нужно да се впрягате на мажа телец той просто ви предизвиква да види до къде може да стигне с вас и да е сигурен че няма да го пуснете по пързалката когато един телец не е сигурен в даден човек се получава това че се отдръпва или си отива да на мери проблема какво го притеснява или дали  има промяна от неговото отдръпване  мажа телец вижда  недостатъка  на хората но най вече на жените се пак е Венера  и със сигурност ще ти ги каже а съответният човек как ще реагира не е много ясно а за нашите недостатъци защото и ние имаме стремим  да ги отстраним с много  усилия ако казвате на един мъж телец  какви му са недостатъците е желателно да е под формата на хумор от колкото сериозно да му го кажете право в очите

# 473
dragon8 добре си го формулирала  вкарала си и малко хумор имаш някои друго попадение за нас но като цяло каквото и да ни е настроението винаги с добро иначе бурята ще е опустошителна  не е нужно да се впрягате на мажа телец той просто ви предизвиква да види до къде може да стигне с вас и да е сигурен че няма да го пуснете по пързалката когато един телец не е сигурен в даден човек се получава това че се отдръпва или си отива да на мери проблема какво го притеснява или дали  има промяна от неговото отдръпване  мажа телец вижда  недостатъка  на хората но най вече на жените се пак е Венера  и със сигурност ще ти ги каже а съответният човек как ще реагира не е много ясно а за нашите недостатъци защото и ние имаме стремим  да ги отстраним с много  усилия ако казвате на един мъж телец  какви му са недостатъците е желателно да е под формата на хумор от колкото сериозно да му го кажете право в очите
Аз винаги с добро, Бог здраве да ви дава! Той винаги е искал аз да съм щастлива. То и аз така. Въпросът е заедно ли, или поотделно...
Пък за бурята, като ми мина 2-3 пъти връз главата, бОли ме вече от другия край. Човек не бива да си изтърква козовете с честа употреба Mr. Green, че отсрещният развива резистентност. Нещо ново искааам, новооо - give it to me baby?
Щото съм тотално убедена, че не си това, което си - тук във форума имам предвид - да разкажа текущо какво обсъждаме с него с чувства и хумор Mr. Green. Негово Превъзходителство ми развива теорията за постоянството, мноооого любима на телетата. По-рано му се впрягах, чак направо се стараех. Тоя път Моя Милост му бутнах под телешкия нос моята теория - тази за последователността. Според телето постоянство е да съм предсказуема, предвидима, една и съща без оглед на ситуации и обстоятелства, без оглед на неговото поведение, отношение, ферментации, фрустрации и тем подобни. Да бе, ама нямам тая мотивация, нито съм на зор, икономически, политически, дипломатически, финансов, социален, нито съм се родила вчера, че да ми се казва как да си живея живота, защото все пак как съм се оправяла без него цели 30+ години, че и досега...Та, според мен постоянният човек, неизменният такъв, е лишен от гъвкавост, въображение, адаптивност, способност за адекватна реакция към постоянно променящите се условия в околната среда и живота като цяло. Защото единственото статукво във Вселената е динамиката. Еволюцията е основен процес в природата и в основата й е несекваща способност за адаптация. Да се иска от мен да съм постоянна - за мен означава да съм сляпа, глуха, тъпа, безгръбначна и лишена от централна и периферна нервна система. Аз искам да се развивам, да уча, да се подобрявам и да напредвам. Не виждам как това застрашава разумен и стабилен мъж, който е достатъчно наблюдателен, за да схване вечната изменчивост на природата и съществуването. Виж, несигурен в себе си и маниак на тема контрол може и да се подскрежи. Не разбирам и как не осъзнава какво напрежение натяга у самия себе си и в околните (ако те поддадат) с вечния стремеж да контролира неща, неподлежащи на контрол и нямащи нужда от контрол. Малко повече доверие в живота и оптимизъм никак няма да са му излишни.
Какво е за мен да съм последователна - да остана вярна на себе си, на принципите си, като в същото време отчитам обстоятелствата и реагирам на ситуациите възможно най-адекватно с цел поддържане на вътрешен баланс, ако и да трябва за целта да усвоявам нови и нехарактерни за мен умения и да пиля ръбовете си. Не мога и не искам да променям света и останалите. Ама те да не ми клатят излишно лодчицата, че ще ги почна с греблото. Пътят на никого не води до друг. Всеки има свой път. Ако моят и неговият се окажат успоредни и всеки иска да е спътник и партньор на другия, аз съм ок.
Може да ми мрънка, че не съм постоянна, но хич не може да отрече, че съм последователна Mr. Green.
Ок си с английския, нали Wink:
That consistency  of behaviour whereby he/she inflexibly pursues those measures which appear the most just.

Constancy - an unchanging quality or characteristic of a person or thing.

# 474
  • Тра-ла-ла
dragon8, последните два постя къртят  cheers

# 475
Момичета, наближават празници та ми дойде на ум да ви питам - как, кога и по какъв начин сте получавали подаръци от телци?
Те ли се сещат, вие ли ги подсещате, и ...т.н. по темата Simple Smile

# 476
  • ❌❌❌
Ооо, любовчийке...стегна ли го твоя Овньо или още чупи китки?!  Laughing Hug
Hug Hug Hug
Стегнат е на максимум!!! Mr. Green Научи се да мие чинии по моя начин, вече бърши правилно с кърпата за прах, чисти, прахосмучи, простира по своя начин (още се обучаваме Laughing), извежда кучето по шест пъти на ден, редовно хвърля боклука и ходи до магазина, когато му кажа, а днес даже и изпра покривката, защото ме бутна и чаят се разля!!! Аз, от своя страна, започнах да го гоня не веднъж, а два пъти дневно, спрях да му готвя и искрено се надявам да срещне любовта на живота си час по-скоро, не в мое лице, разбира се. Mr. Green Че тъй... идилия!!! Mr. Green ooooh! За Коледа ще си пожелая и аз да срещна моята любов (Козирог Heart Eyes)!!!

chanteuse, независимо от зодията - никога не си "проси" подаръци от никого. Това е моят съвет. Simple Smile Евтино е.

# 477
Момичета, наближават празници та ми дойде на ум да ви питам - как, кога и по какъв начин сте получавали подаръци от телци?
Ако наистина си важна за един Телец, не се съмнявай, че по празници винаги би се сетил за теб. Независимо дали става въпрос за Коледа, Нова години, или рожден ден. И независимо дали става въпрос за обикновено пожелание под формата на смс, символичен, или скъп подарък.
Телците, въпреки недостатъците си, са грижовни хора, като тяхната грижовност често граничи с досада.:Д За протокола - сестра ми.

# 478
  • Тра-ла-ла
За Коледа ще си пожелая и аз да срещна моята любов (Козирог Heart Eyes)!!!
WTF?! Shocked
Нямаше ли да се омъжваш за Овена, а сега искаш Козирог

# 479

Никога не съм го подсещала и намеквала за подаръци, когато бях с този мъж. Той сам ми правеше подаръци. Дори и когато нямаше някакъв повод или празник, пак ми подаряваше подарък. Странен тип беше той. Ту ме подаряваше подаръци, ту търсеше да спретне някакъв скандал с мене, ту не се обаждаше по един-три месеца.

Дори през Ноември месец много странно, но ми честити дори и Рождения ми Ден, след като беше изчезнал пак за два месеца. Но не искам да имам нищо общо вече с него. Изморих се да си играе този мъж с мене. Изморих се да се опитам да го разбера и да търся доброто в него. Изморих се от лошото му отношение спрямо мене. Изморих се всички мои думи да ги възприема в обратния смисъл - негативен смисъл, според неговата гледна точка, за да направи скандал.

Общи условия

Активация на акаунт