Мъж Телец - 14

• 78 810
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Не разбиран защо продължават да страдат за бившите си и така да отблъскват останалите момичета,вместо да им дадат шанс.Просто на моменти това теле се държи толкова безразлично,че се чудя въобще дали това ще се промени..Когато той не е в настроение и моментално хората около него го отнасят.Чудя се до кога ще трябва "да плащам" затова,че някоя го е наранила....

Телците си мислят, че само те са обичали и са наранени.

Това за изчезване и появяване, това е любимата им игра. Също любима игра е да се правят на безразлични. Когато не са в настроение, по-добре не се срещайте с тях, не им се обаждайте и ако сте на среща, по-добре е да измислите ангажимент и да се махнете. В противен случай, ще си го изкарат на вас и по този начин ще ви наранят и обидят. Въобще няма да осъзнаят какво правят и ако очаквате извинение в по-късно, никога няма да получите извинение. В речника им няма такава дума "Извинявай". Телците имат навика бързо да забравят и едва ли ще си спомнят, че са наранили и обидили определен човек.

# 721
  • Тра-ла-ла
Когато не са в настроение, по-добре не се срещайте с тях, не им се обаждайте и ако сте на среща, по-добре е да измислите ангажимент и да се махнете. В противен случай, ще си го изкарат на вас и по този начин ще ви наранят и обидят. Въобще няма да осъзнаят какво правят и ако очаквате извинение в по-късно, никога няма да получите извинение. В речника им няма такава дума "Извинявай". Телците имат навика бързо да забравят и едва ли ще си спомнят, че са наранили и обидили определен човек.
Това важи и за Козирог. Общо взето земните зодии ги избива на шубе когато има чувства, защото това ги кара да губят почва под краката си и смятат, че ще станат мекушави и ще изгубят мъжкарския си облик Laughing

# 722
  • София
Иначе казано когато се срещаш с телец и ти говори за бившата, може да се използва следната реплика "Съжалявам, но аз съм физически и емоционално свободна и държа да градя връзка с мъж в същото положение. След като говориш за бившата си, означава че не си свободен емоционално и аз не желая да влизам в такива отношения." Това се казва още в началото на връзката. По този начин играта се обръща и ако те иска - ще му се наложи пък той да се доказва пред теб като свободен човек с желание на връзка. Твърдост трябва тука, не да се оставяте да ви правят на маймуни.

# 723
Не е сигурно дали наистина страдат за бившата или го използват като трик за манипулация.
asen_mihaylov правилно ти е казал - Телецът ти намеква за наличието на конкуренция. Може да е бивша или просто някоя фенка. По този начин умишлено те прави несигурна и те кара да се стараеш повече за него в опит да надскочиш конкуренцията. Освен това възможността да те смени ще те накара да бъдеш по-хрисима. Най-често изобщо няма драма с бившата или едва ли не тълпи фенки да го гонят Laughing Но този трик не мисля, че е присъщ само на Телеца. По-скоро може да ти го приложи всеки мъж-манипулатор.

И какъв е смисъла на това манипулиране?Един вид да стоя като някоя резерва и в удобен за него момент да ме търси...Днес е в настроение и всичко е супер,на следващия ден все едно разговарям с друг човек.Никакво постоянство..И по-лошото е,че той приема това си състояние за нормално.Другата седмица планирам да отида до София и да се видим,просто не знам дали да поговоря с него за тези неща и дали изобщо ще бъда чута и нещо ще се промени

# 724

Това важи и за Козирог. Общо взето земните зодии ги избива на шубе когато има чувства, защото това ги кара да губят почва под краката си и смятат, че ще станат мекушави и ще изгубят мъжкарския си облик Laughing
[/quote]

С мъж Козирог на глава не мога да изляза.Толкова не знаят какво точно искат,че няма на къде повече..

# 725
  • Тра-ла-ла
И какъв е смисъла на това манипулиране?
Всеки с бъга си.  Хора всякакви. Просто има екземпляри и от двата пола, на които им харесва да лъжат, да манипулират, да доминират. То не е лично към теб. Към всички се държат така. Такава им е природата.

Аз ти написах каква му е целта, Асен ти написа каква му е целта...но ти явно не четеш Crazy

# 726
И какъв е смисъла на това манипулиране?
Всеки с бъга си.  Хора всякакви. Просто има екземпляри и от двата пола, на които им харесва да лъжат, да манипулират, да доминират. То не е лично към теб. Към всички се държат така. Такава им е природата.

Аз ти написах каква му е целта, Асен ти написа каква му е целта...но ти явно не четеш Crazy

Явно се занимавам с грешния човек.Или по-скоро мен не ме устройва,че той е такъв.Явно трябва да се отдалеча за известно време,за да видя дали той ще предприеме нещо и ако не,жив и здрав с номерцата си...

# 727
  • Тра-ла-ла
Явно трябва да се отдалеча за известно време,за да видя дали той ще предприеме нещо и ако не,жив и здрав с номерцата си...
Прочети пак темите за Телеца Mr. Green Там сме обсъждали, че може да ти се появи след време. Ти ще хвръкнеш от радост и докато се осефериш - пак ще се е оттеглил. С моят екс сме разделени...над 5 години. Кой ти ги брои. Laughing И пак чат-пат се появява от нищото и изчезва. Crazy

Имаш си глава на раменете. Ти си преценяваш с кое може да правиш компромис и с кое не. Аз винаги давам съвет жената да запази себеуважението си Peace

# 728
Благодаря за съветите и мненията.Мисля да отида на място и да поговоря с него и каквото стане,но да продължавам по този начин не мисля.Човек,когато държи на някого не си позволява безразличие към него.Време е и телците да го разберат..

# 729
Благодаря за съветите и мненията.Мисля да отида на място и да поговоря с него и каквото стане,но да продължавам по този начин не мисля.Човек,когато държи на някого не си позволява безразличие към него.Време е и телците да го разберат..

Надявам се наистина да го разбере. С моя бивш толкова разговори проведох и той си знаеше своето. За онзи момент от многобройните разговори, всичко бяхме се изяснили и след 1-2 седмици всичко е по старому.

# 730

Надявам се наистина да го разбере. С моя бивш толкова разговори проведох и той си знаеше своето. За онзи момент от многобройните разговори, всичко бяхме се изяснили и след 1-2 седмици всичко е по старому.

Не искам да го променям.Старая да го приема такъв,какъвто е.Но ми идва в повече непостоянството му.Като сме заедно (както казах сме от различни градове) е най-милия човек на света,но тръгне ли си след няколко дни вече е различен.На моменти се чудя толкова бързо му омръзвам или просто се чувства добре само,когато сме заедно..Объркващо е

# 731
Ти като прочете темата какво разбра?

Коронен номер на телеца - драма с бивша, която да те кара да му слугуваш и доказваш, за да го разделиш емоционално. Царе са на тия номерца Joy

Напълно съм съгласна. И моят бивш излизаше с номера си с неговата бивша, въпреки че бяха минали 6-7 години от неговата раздяла с нея. Показваше ми колко беше наранен от бившата си и за него не съществуваше друга жена освен бившата.
Колко познато!:smiley:
Навремето имах едно гадже Телец, което държеше на видно място снимка на някаква бивша, която го зарязала, и не спираше да я оплаква и възхвалява. Стигна до там да ми каже, че ако тя се върнела някой ден, той щял пак да бъде с нея.Rolling Eyes
Е тука не издържах и взех, че се прехвърлих и аз в графата "бивши". Тогава се сети да ме търси и иска, ама мерси.
Странен начин да провокираш някого, но хора всякакви.

# 732
  • София
Евала! Веднъж да прочета и аз, че някой телец си е тръгнал с ритник в задника от трезвомислеща жена. Алилуя Hug

# 733
В това видео обясняват защо се държат така телците, които са били наранени и защо е по-добре изобщо да не се срещаш с такъв наранен телец, тъй като постоянно ще ти говори за бившата, ще те сравнява с бившата и ще те кара да страдаш заради неговата бивша. Be careful of a"Damaged TAURUS" man

https://www.youtube.com/watch?v=F_GjgaIhl-k

Be careful of a"Damaged TAURUS" man

# 734
Цитат
quote author=asen_mihaylov link=topic=923099.msg35621751#msg35621751 date=1506797241]
Евала! Веднъж да прочета и аз, че някой телец си е тръгнал с ритник в задника от трезвомислеща жена. Алилуя Hug
/quote
Стига пък ти, ритник. Не дей така, и те душа носят. Simple Smile
 На мен пък ми беше много мъчно за този телец, с който си пишех. И наистина го обикнах. Като човек, който изплаква болката си от майка си, жена си, бившата любовница,  която го зарязала........Боже, как ревах.....така не бях ревала от години...но ясно осъзнах, че не мога да му заместя нито майка, нито съпругата, нито любовница.....а той искаше топлина и човещина...които аз колкото и да се стараех да му давам всеотдайно, не бяха нито достатъчни, нито уместни.

Е еееххх. .......
Be careful  of a"  Damaged  TAURUS " man -  след дъжд -качулка. То като  се преживее нещо, почваме да се информираме и да търсим отговори. Ама нали трябва да си минем по Пътя.

Общи условия

Активация на акаунт