В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 47 094
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!  Party Party

Стели Hug Hug, благодаря за кафето, днес ми трябва в тройна доза Joy Joy

Седя си аз по нощите да гледам поредната серия на Севдата... и по едно време двама от героите решиха да се откъснат от ежедневието си (единият да търси правдата, другият да си отмъщава) и си пуснаха филм... Делибал  hahaha ГГ ходиха да го гледат на кино, сега си го пуснаха на DVD... Преди това пуснаха запознанството в автобуса... При Клунито нЕма празно, признах го. За 33 серии три пъти направи реклама на филма Joy Joy Joy

# 541
Добрутро!  Hug Hug Hug

Flutter Heart Eyes Heart Eyes  Момче и мъж...  Heart Eyes Heart Eyes

Чачи май е вече във ваканция...  Laughing Laughing

Grinning Grinning

КараСевда 33 еп

Party Party  Рени  Hug Hug  Grinning Grinning

хахха и кучо гледа Делибал  Joy Joy

# 542
 Hug Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Добро утро!  Party Party

Седя си аз по нощите да гледам поредната серия на Севдата... и по едно време двама от героите решиха да се откъснат от ежедневието си (единият да търси правдата, другият да си отмъщава) и си пуснаха филм... Делибал  hahaha ГГ ходиха да го гледат на кино, сега си го пуснаха на DVD... Преди това пуснаха запознанството в автобуса... При Клунито нЕма празно, признах го. За 33 серии три пъти направи реклама на филма Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 543

Добро утро........... Hug Hug Hug Hug

# 544
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Party Party

Седя си аз по нощите да гледам поредната серия на Севдата... и по едно време двама от героите решиха да се откъснат от ежедневието си (единият да търси правдата, другият да си отмъщава) и си пуснаха филм... Делибал  hahaha ГГ ходиха да го гледат на кино, сега си го пуснаха на DVD... Преди това пуснаха запознанството в автобуса... При Клунито нЕма празно, признах го. За 33 серии три пъти направи реклама на филма Joy Joy Joy

Рени Heart Eyes Hug

Добро утро на всички! Hug Hug Hug Hug

Лу HugЧачи бил във ваканция ама къде Flutter

Той пък нали се потроши от работа досега вече колко месеца Party Party Party Party

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 10:22 от Iskra Pandova

# 545
Ето го интервюто за Хюрийет от септември 2013 г. , което има много варианти из нета, но ние с Ренка си направихме наш.  Peace Няма да ставаме като онези крадците от фейса  Mr. Green

https://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/06/02/hurriyet-септември-2013/

И с това почти изчерпваме Ямановия период  Joy Joy Почти, защото има едно за Vogue, с целия екип на ПО, но от него някой път ще преведа само частта с Чачи, ама не знам кога  Joy Joy

Снощи сложих и още едно от старите, взето в е бръснарницата на Дуду  Joy Joy Joy Joy ЦЪК

https://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/06/01/haberturk-април2011/

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 10:40 от Ани (Aniska)

# 546
  • Sofia, Bulgaria
Ето го интервюто за Хюрийет от септември 2013 г. , което има много варианти из нета, но ние с Ренка си направихме наш.  Peace Няма да ставаме като онези крадците от фейса  Mr. Green

И с това почти изчерпваме Ямановия период  Joy Joy Почти, защото има едно за Vogue, с целия екип на ПО, но от него някой път ще преведа само частта с Чачи, ама не знам кога  Joy Joy

Снощи сложих и още едно от старите, взето в е бръснарницата на Дуду  Joy Joy Joy Joy ЦЪК

Ани lovekiss lovekiss lovekiss

# 547
Мамата прави нещо с линковете към блога, с тези, които имат в името си кирилица.  Peace съжалявам.  Laughing

# 548

https://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/06/02/hurriyet-септември-2013/

https://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/06/01/haberturk-април2011/

Ани, Рени  Hug Hug  love001 love001

Благодаря, златни сте!  bouquet bouquet

Flutter Hug Heart Eyes Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 11:06 от Анонимен

# 549
Чук, чууук  Hug Hug  Добър дееееннн Hug Hug

... При Клунито нЕма празно, признах го. За 33 серии три пъти направи реклама на филма Joy Joy Joy

Хитрец е Клунито Crazy... кой ти бяга от безплатна реклама Grinning

А, тази девойка във филма, който пуснаха в ПО след почивката в Улуда Crazy не е ли същата, която сега я спрягат за новата му партньорка  Rolling Eyes

Иииии, още интервютааа Party Party Мерси, Ани Hug bouquet Ренка Hug bouquet

# 550
  • Яко в Матрицата...
Преди да изчезна да се сплотявам с колектива (за пореден път, но на друго място Laughing Joy Joy Joy) да кажа, че интервюто го преведе Ани, за мен беше оставила само увода. Да се знае Naughty, че Ани Heart Eyes Heart Eyes е твърде скромна ooooh!   love001 love001 love001 love001

# 551
Преди да изчезна да се сплотявам с колектива (за пореден път, но на друго място Laughing Joy Joy Joy) да кажа, че интервюто го преведе Ани, за мен беше оставила само увода. Да се знае Naughty, че Ани Heart Eyes Heart Eyes е твърде скромна ooooh!   love001 love001 love001 love001

Благодарностите са за всички ви Hug Hug Коя повече, коя по- малко, без LIRA сме за никъде bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятно сплотяванееее Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

# 552
Чачко и Киво из улиците на ЛА

# 553
  • близо до брега на морето

Привет на всички фтички Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всички преводи,инфо,фотки и пр.-в момента нямам време-но някой ден ще се прочетат-кесиникле Hug Hug Hug
Ихаааааааааааааа-на абла двама от ашкъмите заедно-съра и кардото-чудна гледка-за тия дет разбират от якъшъслъ еркеци LaughingКато ги видях,чак им се зарадвах-шИ каИш че съм била с тях Joy Joy Joy Joy
Хубав ден,и целувки love001 love001 love001 love001 love001 love001

# 554
  • Sofia, Bulgaria

Привет на всички фтички Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всички преводи,инфо,фотки и пр.-в момента нямам време-но някой ден ще се прочетат-кесиникле Hug Hug Hug
Ихаааааааааааааа-на абла двама от ашкъмите заедно-съра и кардото-чудна гледка-за тия дет разбират от якъшъслъ еркеци LaughingКато ги видях,чак им се зарадвах-шИ каИш че съм била с тях Joy Joy Joy Joy
Хубав ден,и целувки love001 love001 love001 love001 love001 love001

Мимка Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

http://vk.com/video-102959620_456239049?hd=0&t=2s

Общи условия

Активация на акаунт