В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 47 094
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Чачко и Киво из улиците на ЛА

Привет на всички фтички Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всички преводи,инфо,фотки и пр.-в момента нямам време-но някой ден ще се прочетат-кесиникле Hug Hug Hug
Ихаааааааааааааа-на абла двама от ашкъмите заедно-съра и кардото-чудна гледка-за тия дет разбират от якъшъслъ еркеци LaughingКато ги видях,чак им се зарадвах-шИ каИш че съм била с тях Joy Joy Joy Joy
Хубав ден,и целувки love001 love001 love001 love001 love001 love001

Мимка Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

http://vk.com/video-102959620_456239049?hd=0&t=2s

яяя, значи още не е пристигнал в Джунда  hahaha hahaha hahaha ама дано не се среща с Иджето  Sick

# 556
  • Sofia, Bulgaria
Чачко и Киво из улиците на ЛА

Привет на всички фтички Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всички преводи,инфо,фотки и пр.-в момента нямам време-но някой ден ще се прочетат-кесиникле Hug Hug Hug
Ихаааааааааааааа-на абла двама от ашкъмите заедно-съра и кардото-чудна гледка-за тия дет разбират от якъшъслъ еркеци LaughingКато ги видях,чак им се зарадвах-шИ каИш че съм била с тях Joy Joy Joy Joy
Хубав ден,и целувки love001 love001 love001 love001 love001 love001

Мимка Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

http://vk.com/video-102959620_456239049?hd=0&t=2s

яяя, значи още не е пристигнал в Джунда  hahaha hahaha hahaha ама дано не се среща с Иджето  Sick

Е нали уж Еджето му е сърдита не знам защо  newsm78 Crossing Arms

https://igcdn-videos-c-17-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/t50.2886-16/13127694_108985369512537_310031192_n.mp4

# 557

https://igcdn-videos-c-17-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/t50.2886-16/13127694_108985369512537_310031192_n.mp4

Не си разбрала. Той и е сърдит, защото насъска феновете срещу него  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 558
  • Sofia, Bulgaria

Не си разбрала. Той и е сърдит, защото насъска феновете срещу него  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Верно ли,гаднярка - благодарение на Чачи сериала ѝ стана хит

# 559
Хайде, светли ви очи, на Мимка по две!

Сега, какво,  Rolling Eyes Rolling Eyes кастинга се преместил в ЛА,  Чачи и Киво бирликте кахрамани полисмени... СЦ-Едже, конощуват си с Али, мале, малееее.... ааа и Киво си бил купил еве в ЛА... и вече нямало да му се налага да спи по хотели... ох беее  hahaha hahaha  Shocked Shocked

Grinning Grinning

Тази сутрин видях тази снимка със стрелкичките, но реших, че си правят гавра с бедния драг зрител, нещо....  newsm78 Thinking hahaha hahaha

ново!  Grinning Grinning

На Пончика сладунчик последния, от вчера, пост след "Алкатраз"  Grinning Grinning

подписан "Кастинг"  Party Party

# 560
Хайде, светли ви очи, на Мимка по две!

Сега, какво,  Rolling Eyes Rolling Eyes кастинга се преместил в ЛА,  Чачи и Киво бирликте кахрамани полисмени... СЦ-Едже, конощуват си с Али, мале, малееее.... ааа и Киво си бил купил еве в ЛА... и вече нямало да му се налага да спи по хотели... ох беее  hahaha hahaha  Shocked Shocked

Grinning Grinning

Тази сутрин видях тази снимка със стрелкичките, но реших, че си правят гавра с бедния драг зрител, нещо....  newsm78 Thinking hahaha hahaha

ново!  Grinning Grinning

На Пончика сладунчик последния, от вчера, пост след "Алкатраз"  Grinning Grinning

подписан "Кастинг"  Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добре са се събрали Crazy Crazy НапраУ в онова хале с паркоместата могат да местят Япъма и да снимат Party Party

# 561
Обаче наЩУ що ми се вижда дебел?  Joy Joy Joy онзи ден на снимката беше много слаб, сИга ми се види понаедрял  Joy Joy Joy
джадъ я нЕма, значи очаквайте дъжд от снимки  Party Party Party Party

# 562
Обаче наЩУ що ми се вижда дебел?  Joy Joy Joy онзи ден на снимката беше много слаб, сИга ми се види понаедрял  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен така ми се види, ама дано е от палтенцето   Sunglasses Joy Joy Joy

ВЕрно Ивка я нЕма Rolling Eyes....А не се сплотява и тя с нЕкой нЕкъде  Joy Joy Joy

# 563
Ох , беее  Joy Joy Joy и в ЛА ги изловиха  hahaha hahaha hahaha . Не могат да избягат и това си е

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms . Целият Ay yapim се събра  Laughing Laughing Laughing

Ани  Hug Hug Hug златна си ! За блога , за интервютата , за всичко  love001 love001 love001

Рени  Hug Hug Hug и на теб , спИциално  love001 love001 love001

Чачко като местен ги развежда  hahaha hahaha hahaha hahaha

И фен клуба  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Привет , Фтички , загубих си ума като видях Чачи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 564

Ай с'а дебел...  Joy Joy Някой ЛА- вятър му е надул ризата, виж и на Башак ли се казваше жена му на Киво, е  така дрехата...  Grinning Grinning

Ети, дръж се, ами ако беше в лице снимката?  Hug Hug

Малкото Улусойче се е разкрасило бе, отслабнало, понапъчило се... излезе от смешните метаморфозни години май...  Grinning Grinning

# 565
Как ще е дебел , бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Чуден е , чуден  smile3534 smile3534 smile3534 Като не ви Харесва , аз си го взимам  Naughty Naughty Naughty

Лу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , аз и на гръбчето съм доволна  newsm47 , само да е Чачково  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама виж Киво  hahaha hahaha hahaha , добре му се отразява семейния живот  Joy Joy Joy

Понапълнил е бужките  hahaha hahaha hahaha

# 566
# 567
Taра  Hug Hug Hug радвам се да те видя  Hug Hug Hug

от сета на снимките за Colins  Peace

Crazy Crazy Crazy

Ети, тази снимка на Киво е стара, преди сватбата  Joy

Лу, малкото Улусойче няма да стане красавец  Joy Joy Joy иа з имах някакви надежди, ама нЕма да стане  Joy Joy Joy всичката красота и хубост е отишла у другия Улусой  Joy Joy Joy

# 568
# 569
 Crazy Crazy Crazy Crazy

качеството на видеото е много зле обаче  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms много се излагат тези от Колинс  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 19:27 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт