В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 676
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Видяхте ли бекстейджа?  На тел съм и ще ми е трудно да го постна, има 5 нови сек- все файда!

# 706
Видяхте ли бекстейджа?  На тел съм и ще ми е трудно да го постна, има 5 нови сек- все файда!
https://twitter.com/colins/status/739824490062983168

# 707
Видяхте ли бекстейджа?  На тел съм и ще ми е трудно да го постна, има 5 нови сек- все файда!
https://twitter.com/colins/status/739824490062983168

Grinning Grinning

https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/13408675_1717148371879806_1398276882_n.mp4

Пуснах новата тема по-рано, защото очкавам да пуснат видеото от Колинс, а не знам дали ще имам възможност да пусна темата по-късно.  Hug Hug Hug
За нова роля се подготвя Чаатай, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213
името е измислено от джадъ, естествено  Joy Joy Joy Joy но в него НЕ фигурира Сера, мноУ ясно  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy

МноУ яснУ и мноУ хубУ, че липсва!  Grinning Grinning Grinning   Ани  love001  Иве, за името, ДЖениално!  love001

Ели  Hug, така стана, джанъм, изпуснА премиерата на бекстейджа!  Grinning Grinning

Качеството пак е от любимите на Ани! Joy Joy

Рени, кой период е това интервю с пилота? Емирски?   Grinning   Grinning

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 18:00 от Анонимен

# 708
  • Яко в Матрицата...

Рени, кой период е това интервю с пилота? Емирски?   Grinning   Grinning

От декември 2011 е Лу Hug Ама са ми много смешни и въпросите, и отговорите Joy Joy

# 709
# 710

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

това ли беше бе  Rolling Eyes Rolling Eyes  за фотосесия -2-3 мин бекстейдж, за рекламата - 30 сек  Sick hahaha hahaha hahaha

# 711
Джадъъ, ами ти какво искаш бе?  Joy Joy Joy Толкова дават само  hahaha hahaha

Ох, милият - и пилот искал да става Joy Joy

Обикновено всяко момче на въпроса: „Какъв ще станеш, когато пораснеш?“, отговаря: „Пилот“. И ти ли така отговаряше, когато беше дете?

(Смее се) Когато момчетата са малки, подаръците, които получават, са или кола, или самолет, или пистолет, или пък топка. И моите играчки бяха коли, самолети, пистолети. И аз тичах след топката. Разбира се и аз като всяко момче казвах, че ще стана пилот, че ще летя.

Joy Joy Joy Joy Joy що да не е искал бе?  Joy Joy Joy

# 712
Джадъъ, ами ти какво искаш бе?  Joy Joy Joy Толкова дават само  hahaha hahaha

Ох, милият - и пилот искал да става Joy Joy

Обикновено всяко момче на въпроса: „Какъв ще станеш, когато пораснеш?“, отговаря: „Пилот“. И ти ли така отговаряше, когато беше дете?

(Смее се) Когато момчетата са малки, подаръците, които получават, са или кола, или самолет, или пистолет, или пък топка. И моите играчки бяха коли, самолети, пистолети. И аз тичах след топката. Разбира се и аз като всяко момче казвах, че ще стана пилот, че ще летя.

Joy Joy Joy Joy Joy що да не е искал бе?  Joy Joy Joy

ами още искам.... там да носи Тейлър, да я обръща, да повтарят дублите на цАлувката  hahaha hahaha hahaha  кво ми показват тия ръбове  Joy

Сега пък пилот щял да става  hahaha hahaha   

# 713

Crazy Crazy Crazy

От декември 2011 е Лу Hug Ама са ми много смешни и въпросите, и отговорите Joy Joy

Grinning Grinning   Ще се позабавляваме...  Hug

Crazy Crazy

# 714
# 715
# 716
# 717
  Aма и кви зеници извади..................... Shocked Shocked Shocked Shocked как ги докараха до тоз размер яяяяя............... Crazy Crazy Crazy Crazy   

Добра вечер на всички............ Hug Hug Hug Hug Hug

Връщам се да ви чета.............и да гледам 30 сек.  Crazy Crazy Crazy Crazy ама предварително благодаря на всички за всичко............ Hug Hug Hug Hug

# 718
  Aма и кви зеници извади..................... Shocked Shocked Shocked Shocked как ги докараха до тоз размер яяяяя............... Crazy Crazy Crazy Crazy   

Връщам се да ви чета.............и да гледам 30 сек.  Crazy Crazy Crazy Crazy ама предварително благодаря на всички за всичко............ Hug Hug Hug Hug

Бойче  Hug Hug На връщане вече ще знаеш защо зениците му са такива...  hahaha hahaha

Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:43 от Анонимен

# 719
  • София

Бойче  Hug Hug На връщане вече ще знаеш защо зениците му са такива...  hahaha hahaha

Grinning Grinning

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох, големи сте образи  Hug Heart Eyes

И аз благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт