СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 495
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Успех на децата!

# 61
  • у дома
КЪСМЕТ и УСПЕХ!!!

Аз пак не спах цяла нощ като хората-добре че детето ми се  е метнало на мъж ми-супер спокойно...Кяато гледам пак ще му се съберат 10 часа сън.

# 62
  • Варна

Аз пак не спах цяла нощ като хората-добре че детето ми се  е метнало на мъж ми-супер спокойно...Кяато гледам пак ще му се съберат 10 часа сън.
По-добре да е спокойно. Миналата година синът ми беше много притеснен и това му изигра лоша шега. Докато са окопити, беше оплескал първия модул.

# 63
И моето спа 10 часа, само че тя ляга рано и за това става рано. Аз съм още по-притеснена сега за математиката. 

# 64
    Ами как да не сме притеснени,като  виждаме какви въпроси и задачи могат да сътворят  ooooh!
силно се надявам с  математиката да са по-нормални нещата,но знаели се  Rolling Eyes

Успех на децата!!!

# 65
Успех на децата и от мен! Simple Smile

# 66
  • В офиса
Моята още спи. Това вече е повече от спокойствие. Вчера ми обяснява как два теста от минали години ги решила сумарно за 20 мин., барабар с описателните, в училище. А аз имам лошо предчуствие. Освен това съм най-лошият родител. Тръгнах да я регистрирам в НПМГ в последния възможен ден, като първо мислех, че е предпоследен, второ не бях прочела, че се иска сканиран бележник. А бележникът й е в училище. Така че за нас - без НПМГ. Сега отивам да чета за изпита на ПЧМГ, макар преди да мислех да го пропуснем....

# 67
  • Варна
Успех,деца!  Peace

# 68
Освен това съм най-лошият родител. Тръгнах да я регистрирам в НПМГ в последния възможен ден, като първо мислех, че е предпоследен, второ не бях прочела, че се иска сканиран бележник. А бележникът й е в училище. Така че за нас - без НПМГ.

Тинкърбел, днес е последният ден за регистриране за кандидатстване в НПМГ.

# 69
  • Градът на света Богородица
Успех и късмет на всички деца...  newsm51

# 70
Успех на всички деца!

# 71
  • В офиса
Освен това съм най-лошият родител. Тръгнах да я регистрирам в НПМГ в последния възможен ден, като първо мислех, че е предпоследен, второ не бях прочела, че се иска сканиран бележник. А бележникът й е в училище. Така че за нас - без НПМГ.

Тинкърбел, днес е последният ден за регистриране за кандидатстване в НПМГ.
На сайта пише 19-ти? Е, аз й казах да си вземе бележника. Мерси много!
Успех и късмет на всички!

# 72
  • Пловдив
Ле ле, сега видях промяната, а синът ми каза, че на въпрос №14 е писал: "се е била съхранила", "се е разчупвал" и "се е режел". Дори вчера детето си обоснова отговорите и беше нещо, свързано с времената. Като изключим е-тата, се оказа съвсем прав и понеже все още не е заспал, току що отидох да му се извиня за недоверието. newsm03
А гафовете вече технически грешки ли наричат!  Close

Ами не е прав. Точно тези е-та са грешка и няма да получи точки за тези форми.  Peace
в преизказните форми няма форма на сег. време на спомагателния глагол съм.

За даден грешен отговор няма да коментирам. Не знам кога дават на проверяващите критериите за оценка, но понякога се случва да ги променят в последния момент или при започнала вече проверка. Имало е случаи и на разминаване на оценяването в различните области. /Прословутото "На прощаване от 1868", когато във Варна им орязваха по 1 т. за липса на годината, а на други места - не/.

Успех днес.

# 73
  • София
Ние започнахме деня със скандал: човекът искал да ходи на кино след матурата с дружинката от класа си, а ние ще посрещаме батко му от Щатите и програмата вече е съставена, та вместо да е спокоен и концентриран на матурата, целия му акъл е как да ни изнуди да стане по неговата. Писна ми от пубертет Twisted Evil!!! До тази сутрин бях съвсем спокойна как ще се справи по математика, а сега ми трепери всичко #Cussing out То мойто стана оффтопик, обаче исках да се оплача  Embarassed.

# 74
  • София
Моята още спи. Това вече е повече от спокойствие. Вчера ми обяснява как два теста от минали години ги решила сумарно за 20 мин., барабар с описателните, в училище. А аз имам лошо предчуствие. Освен това съм най-лошият родител. Тръгнах да я регистрирам в НПМГ в последния възможен ден, като първо мислех, че е предпоследен, второ не бях прочела, че се иска сканиран бележник. А бележникът й е в училище. Така че за нас - без НПМГ. Сега отивам да чета за изпита на ПЧМГ, макар преди да мислех да го пропуснем....
Тинки, срокът за регистрация е удължен до днес, 24:00. Тя нали се явява в самото училище на матура - може да снима с телефон първата страница на бележника.

Успех на децата днес!

Общи условия

Активация на акаунт