СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 586
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 1 020
Такъв размах на бала за прием се полуава при малък прием /паралелка/ за нещо интересно, ценно за много деца, но не толкова на брой, че да направят паралелка. Така приемът е тези деца плюс деца, за които първите желания не са били достигнати и това е резервен вариант, защото позволява нисък бал - няма търсене след половината бройки примерно. Та има кой кого да дърпа, Андариел.

Мда, все някой някого ще дърпа, но накъде. Защо така, някак си по подразбиране, прие, че тези с високия бал са половината. Според мен са двама-трима най-много.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 13:24 от unna

# 1 021
  • най-шареното място
Не знам. Simple Smile
Скрит текст:
Аз дизайнер, и изобщо артист, програмист и физик по вида не бих съдила. И по погледа също Simple Smile

# 1 022
..

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 13:25 от unna

# 1 023
  • Варна
О,хайде стига! То и нашите ако ги видят странични хора ще кажат леле в МГ и ЕГ какви деца са ,ужасТ!
Ей на пред 1ва още в 7.15 са наредени с цигарите.  Wink И от МГ ги виждам ,неизлезли от двора и палят.А на разговорите на 12класниците по колите и начина на тръгване с въртене на гуми ...малеее,ужасни са!  Mr. Green

# 1 024
Деска, хората убиват време до 03 юни. Laughing

# 1 025
  • най-шареното място
О,хайде стига! То и нашите ако ги видят странични хора ще кажат леле в МГ и ЕГ какви деца са ,ужасТ!
Ей на пред 1ва още в 7.15 са наредени с цигарите.  Wink И от МГ ги виждам ,неизлезли от двора и палят.А на разговорите на 12класниците по колите и начина на тръгване с въртене на гуми ...малеее,ужасни са!  Mr. Green

Точно. Simple Smile
Ако много ти е харесало някое училище мини няколко пъти покрай двора и все ще намериш кусур. И какво?

# 1 026
Изтрих "очевидно ненужно споделеното наблюдение", за да няма безсмислени постове и излишни спорове.
Брех, то човек трябва да внимава много докато си убива времето до 3-ти да не възпали някой, който не си убива времето Laughing, че още една тема няма да стигне Peace

Скрит текст:
Прави ми впечатление, че ако се разискват теоритични постановки, дискусията тече, но в момента, в който някой сподели или недай си Боже заяви по твърдо лично мнение, се стига до иронизиране, думи от рода на 'много ме дразниш", та дори и квалификации и то от ограничен кръг потребители, очевидно със самочувствието на по-стари.
Хвърковати изказвания, предположения и допускания се приемат някак си, а породените на база лични впечатления веднага пораждат спор.[/sup]

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 13:56 от unna

# 1 027
  • дядовата ръкавичка
Девойката ми се чуди, дали утре ще могат да се ползват формулите по физика? Някой да има информация?
Друг е въпросът, че установи, че си е загубила учебника и няма откъде да преговаря ....

# 1 028
  • Бургас
Девойката ми се чуди, дали утре ще могат да се ползват формулите по физика? Някой да има информация?
Друг е въпросът, че установи, че си е загубила учебника и няма откъде да преговаря ....
Попитах моето момче сега, каза че щели да дават.
Изчетох темата от началото. Моето дете не иска ЕГ, а МГ в 5 кл. ту искаше, после се отказа и така остана. Сега се борим за Търговска гимназия и заради своята разсеяност на изпита по Математика няма да има висок резултат, а винаги е бил на добро ниво по предмета. Вярно е че на уроци ходеше само април и май, но каквото, такова. Почти всички точки от теста по математика са му от втория модул и последните задачи на първи.Говорих, че заради увереност ще направи грешки и така стана.
В крайна сметка все ще имаме бал за добро училище и в тази връзка, под добро, визирам такова в което средата е горе- долу приемлива.

# 1 029
На нас въобще не са ни казали дали ще има формули, но дано. Че моята нищо не знае. Има си учебник,  ама я мързи. Като минаха изпитите по БЕЛ и математика и вече смята, че е в лятна ваканция  Grinning. А това, което повтаря постоянно, че "тези предмети не влизат в бала, за какво ми е да уча, за да имам 6" ме влудява, но и да споря, момичето се прави на глуха Twisted Evil

# 1 030
Деска, хората убиват време до 03 юни. Laughing
Аз пък се чудя по какъв начин да убия това време Cry. Гледам тв, чета книги и завиждам на малката, че по цял ден е на училище или навън с приятелки и се разсейва  Simple Smile

# 1 031
  • Бургас
Според синковеца по физика задачите били елементарни, ама те и по математика бяха такива и накрая вместо да напише кое е тъждествено равно, решавал уравнение и още сума такива глупости. Пуста топка,една тренировка не е изтървал иначе на уроци с конвой трябваше да го водя.
Цяла година обяснявах за История и География, че ще му трябват 6 ци, сега се сърди и учи целия учебник. Ще го видим и утре колко са му били лесни задачите. Simple Smile

# 1 032
  • най-шареното място
Миналата година са дали формули. В темата на сайта на МОН ги има.

# 1 033
Значи и тази ще дадат Peace

# 1 034
Според синковеца по физика задачите били елементарни, ама те и по математика бяха такива и накрая вместо да напише кое е тъждествено равно, решавал уравнение и още сума такива глупости. Пуста топка,една тренировка не е изтървал иначе на уроци с конвой трябваше да го водя.
Цяла година обяснявах за История и География, че ще му трябват 6 ци, сега се сърди и учи целия учебник. Ще го видим и утре колко са му били лесни задачите. Simple Smile

Те попринцип момчетата не учат много, а ги интересуват други неща. Моята пък дето беше отличничка, сега ще я видим как се е справила на изпитите... Само дето има прекалено голямо самочувствие. "Аз ще имам прекалено висок бал, мамо, училищата ще се избият за мен."  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт