Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 913
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
На Оеси и трябва още една друга СГ от друга клиника за фонда. Не знам и аз какво да ти кажа. При нас в Селена само морфологията беше безумно висока - 15%. Може да пробвате там.
Мери, много успех и от мен утре!
Хрисани, браво на бебето, момиче ли беше? Още малко остана до срещата!

# 31
Bananarama, на теб ще ти назначават ли вливания на Имуновенин. Останах с впечатление, че май вливат на всички, но ти си ми най-прясна,  Simple Smile,  сега да те питам.

# 32
И ние си изпатихме в Селена. Такива съчинения бяха написали, смукали писали смукали.  Заради тях можеше да не ни одобрят от ФОНДА!!! Стефанов, Наталия и още едно момиче седяха и гледаха СГ като луди. Та ако няма къде да си дадете парите ако са излишни,  по добре на бездомник. Не мога да разбера защо правят такива измислени спермограми. За да казват на двойките които ги посещават че нямат проблем и да кихат пари ли?

# 33
  • Сливен
Щом може в Бургас ще ходим там и без това с транспорта е по-удобно.Ние сме без кола и разчитаме на обществен транспорт.
Току-що говорих с репродуктивния център в Бургас,не правели разширени спермограми,как така са в списъка на ЦАР?

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 14:22 от oesi

# 34
Щом може в Бургас ще ходим там и без това с транспорта е по-удобно.Ние сме без кола и разчитаме на обществен транспорт.
Току-що говорих с репродуктивния център в Бургас,не правели разширени спермограми,как така са в списъка на ЦАР?

Не знам Oesi, но ги има, да не би да си попаднала на служител, който не е наясно? Това е номера, който е даден за връзка с МБАЛ Бургас в сайта на ЦАР 0876/35 77 33. На него ли звъня?

# 35
Aз ще имам вливка, тъй като съм с Хашимото, а то е предпоставка за аборти.Иначе , ако нямаш показания е по желание. И аз си мисля, че правят такива СГ- ми в Бургас.

# 36
  • Сливен
обадих се на посочения телефон,вдигна едно младо момиче и като разбра ,че е за спермограма ме свърза с биолог,който ми каза че разширени спермограми по Крюгер не правят.

# 37
обадих се на посочения телефон,вдигна едно младо момиче и като разбра ,че е за спермограма ме свърза с биолог,който ми каза че разширени спермограми по Крюгер не правят.
Aми тогава ти остава Пловдив като най-близка дестинация. Радвам се, че си доволна от док.

# 38
  • Сливен
В Пловдив се обадих на Ню лайф клиник,ама много ниска цена поискаха за по Крюгер 60лв,на сайта на Селена изобщо няма цени.Направо не знам какво да правим.

# 39
В Пловдив се обадих на Ню лайф клиник,ама много ниска цена поискаха за по Крюгер 60лв,на сайта на Селена изобщо няма цени.Направо не знам какво да правим.
Абе отивай някъде в Пловдив, пък дано резултата да става за фонда. Не се притеснявай, действайте. Тук какви са ви отклоненията - морфология май беше споменала и още нещо трябва да е?

# 40
А тази не става ли в Пловдив /от сайта на ЦАР я видях/ - МЦ „Бора” ЕООД – гр. Пловдив
Спермограма /Pазширена Cпермограма(виталност+морфология)                           70 лв./100лв
Спермограма по критерии и показатели за ЦАР/+виталност + преживяемост          100 лв/110 лв

# 41
  • Сливен
Вермутче,видях и аз тази клиника ама ми е тотално непозната.Извинявам се ако съм станала досадна,но другата седмица трябва да я направим.

# 42
Ами то е полезно за всички смятам. Странното е, че Стефанов праща в Селена.

# 43
Момичета, как се преценя кой задържан фоликул се маха с пункция или лапаро? И преди да се мисли за премахване с интервенция колко месеца се пият противозачатъчни?

# 44
ако кандидатствате за първи път по фонда в бургас правят спермограма не по крюгер но пак може за фонда нашата 2 -ра спермограма беше от там и няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт