Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 916
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
По размера се преценява, мисля. До към 3 и нещо е фоликул, 6-7 и на горе е киста и не може да де пунктира защото ще напълни корема с кръв, което е нещо като перитонит и ако не се абсурбира до ден два, води до коремна опрация. Не се изразявам с точните термини, ама горе долу са така нещата. Аз пуках киста преди години, болката е нечовешка, направо на умиране и после ме следиха дали се абсурбира течността в корема, слава богу не се стигна до операция, а ако съм отишла в момента на болките са щели по спешност да ме оперират със съмнение за спукан апендикс...голяма беля е могло да стане

Редакция: ако се следи и си е малка, но не се махне сама до три месеца пак я водят киста, но незнам дали може да се пунктира или пак е за лапаро...

# 46
Благодаря Сали. След един месец прием на ясмин моите 2 кисти са си още там, по една на всеки яйчник. Едната е 4 см, а другата 5см. Много ме е страх да не се наложи операция. Дали ще се махнааат

# 47
дано се махнат, аз имах два задържани, единия месец пих жанги, после един месец ясмин, единия се махна, но другия го пунктира доктора

# 48
В СЕЛЕНА спермограмата струва 100лв. разширена по Крюгер.Ние минала година като оформяхме документите за фонда Стефанов ни каза да е с по малко въздържание мъжо да има по големи отклонения при тяхната.

# 49
И нашата втора спермограма за  фонда, я направихме тук в Бургас.Признаха я.

# 50
  • Казанлък
Здравейте момичета вчера беше моята пункция на 19 фоликула и днес Натали ми звънна че има 8 оплодени.Трансфера ще е в сряда,но ще трябва да пренощуваме в Ст.Загора не можело да пътувам до Казанлък.Кой е най близкият хотел до клиниката?Болките в корема не стихват ,дали може да пия нещо друго освен но шпа.

# 51
Ние останахме в хотел Калина.По карта го даде най-близък до клиниката.Момичета ако някой си бие Фраксипарин да знаете,че вноса му е спрян.

# 52
ралимам браво на теб, добре си се представила Simple Smile аз също съм от казанлък ще сме си компания в разходките с колички Simple Smile чакам с нетърпение да ни зарадваш!

# 53
Ралимам можеш да си вземеш чист протеин на прах.На мен ми подейства добре,а и с твоята бройка е нормално да имаш болки,но мисля,че ще ти помогне.Успех ти желая.Сали как я караш? Мен това гадене много ме мори.Нищо не ми се яде.Искам нещо,купя го или го сготвя,хапна едва едва и в коша.И парфюмите взеха вече да ми пречат.Успя ли да се заредиш с Фраксипарин?

# 54
Здравейте момичета вчера беше моята пункция на 19 фоликула и днес Натали ми звънна че има 8 оплодени.Трансфера ще е в сряда,но ще трябва да пренощуваме в Ст.Загора не можело да пътувам до Казанлък.Кой е най близкият хотел до клиниката?Болките в корема не стихват ,дали може да пия нещо друго освен но шпа.

Защо не може да пътувате до Казанлък,след пункция ,нали така?Иили говорите след трасфера?!Аз също съм от Казанлък Hug

# 55
  • Казанлък

Защо не може да пътувате до Казанлък,след пункция ,нали така?Иили говорите след трасфера?!Аз също съм от Казанлък Hug
Така ми казаха Наталия днес по тел.че пътуването не е подходящо.

# 56

Така ми казаха Наталия днес по тел.че пътуването не е подходящо.

Аз когато бях в Селена,полежах около 3 часа ,и ме пуснаха да си ходя,не са ми казвали да оставам там.

# 57
  • Казанлък
Etaa дали мога да пия аулин или са ни забранени.

# 58
Ралимам още нямаш върнати ембриончета мисля,че не е проблем,ако не издържаш на болката.Но протеина много помага,а твоята бройка е доста голяма и ще боли,но може да пробваш с него.

# 59
Ралимам, протеин, без сол,пии вода и почивка. Дано бързо ти размине. Голяма казанлъшка група сте, наистина. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт