Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 975
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Сливен
Силве,много съжалявам.Нещо сливналийките не ни се получават нещата при Стефанов.

# 616
Силве много съжалявам.Така се надявах да няма повече отрицателни тестове.Сега си изкарай едно хубаво лято и дано да стане от само себе си.Често след стимулация се забременява спонтанно.Желая ти го от сърце.

# 617
Силве, съжалявам  spoko не губи надежда! Почини си, зареди се с нови сили и ще успееш, инплантация е имало, щом е станало веднъж пак ще стане!

# 618
  • Сливен
Силве съберай сили следващия опит ще е твоя.Ако това ти е първия опит е добър показател че е имало имплантация.Кураж и успех при втория опит.
Момичета аз почнах мн да се отчайвам продължава да ме боли това а докторите не ми дават никакво свястно обяснение.Тази болка така ми ограничава движенията,не мога и заради нея да си почна работа понеже аз съм сервитьорка,а насочих се към магазините но там като видят че нямам опит и до там.А не ми се стой вече че само глупости мисля. Sad Не може толкова дълго време да ме боли а и какво цял живот ли ще боли и опъва. Cry

# 619
Здравейте момичета !какво покрива точно фонд изследвания и медикаменти покрива ли ?

# 620
  • Сливен
Фонда ти покрива само инжекциите по време на стимулация 10 хормона мисля че бяха който се следят по време на стимулация пункция и транфер както и 5 ехогр прегледа.

# 621
Силве много сили ти пожелавам и наистина следващия опит да е вашия Praynig
Fair какво точно боли, зарастването  на операцията или вътре яйчник, стомах, или нещо отстрани?Нали се притесняваше да няма друг фоликул, видяхте ли дали се е спукал? По принцип болката вече трябва да е отминала.

# 622
Феър, да не би болката да е психосоматична /на подсъзнателно ниво/, защото ако е така няма да мине. Ти много изстрада и е възможно. Пий си по едно хапче мента глог и валериан, ако чувстваш безпокойство.

MIMIWKA, да покрива ти инжекциите, изследването на хормони по време на процедурата и ехографиите, пункцията и трансфера също. Аз лично не съм доплащала нищо само една МБ и ПКК. Иначе изследванията преди това  - виросулогии, МБ и т.н. не се покриват.

# 623
  • Сливен
Силве много сили ти пожелавам и наистина следващия опит да е вашия Praynig
Fair какво точно боли, зарастването  на операцията или вътре яйчник, стомах, или нещо отстрани?Нали се притесняваше да няма друг фоликул, видяхте ли дали се е спукал? По принцип болката вече трябва да е отминала.
Раната на дрена но не точно тя над нея е видимо по подуто че тачно под таз подутина ме боли опъва а иначе на прегледите докторите казват че вс е нормално но за мен тази болка не е нормална

# 624
  • Сливен
Феър,ММ преди 8год. го оперираха по спешност от перитонит и досега от време на време се оплаква,че нещо му опъва,а при рязка промяна на времето и го боли.Докторите твърдят че всичко е наред и няма проблем.Много зависи какво и колко са рязали и как са шили,ако има вътрешни шевове.

# 625
Може да има вътрешно конче, което да опъва, според мен  понеже е слято повече месо на едно място и зараства  по-бавно, ако не забира и не изтича течност би трябвало да е наред.Обърна ли се към друг херург?

# 626
  • Сливен
Бананче не едва ли аз съм доста спокойна даже се учудвам хихи.А вътрешно съм шита.А са махнали само киста но друг е въпроса че на това място на предната операция имаше два дрена но такива главоболия не съм имала.А хирурзи трима обиколих и вс нормално е.А самия разрез на операцията  където е кажи речи до долу и от време на време има по бельото ми леко зеленикаво интересн е че от горе до сгъвката на корема е избледняла а от сгъвката до долу е червена и накря има раничка на нея която не минава

# 627
Леля ми е с две коремни операции от гърди до долу и понеже се реже на едно и също място искам да ти кажа, че последния път зарастна изключително бавно, вероятно е за това, че е операция върху операция и най-вече това, че има и вътрешни шевове да е причина за по-бавно заратсване.Щом горе е затворило ще зарастне и ще спре да боли и долу. Наблюдавай раната,не трябва да  мирише, щом докторите са казали, не се притеснявай, може би е трябвало да кажат с какво да мажеш, за да зарастне по-бързо.Дано да се оправиш по-скоро  Praynig

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 15:00 от Molssi

# 628
ЗДРАВЕЙТЕ , момичета, знаете ли дали в клиниката се прилага освен Икси и Имси и Мах,тъй като сме с тежък мъжки фактор. БЛАГОДАРЯ  предварително.

# 629
  • Сливен
Леля ми е с две коремни операции от гърди до долу и понеже се реже на едно и също място искам да ти кажа, че последния път зарастна изключително бавно, вероятно е за това, че е операция върху операция и най-вече това, че има и вътрешни шевове да е причина за по-бавно заратсване.Щом горе е затворило ще зарастне и ще спре да боли и долу. Наблюдавай раната,не трябва да  мирише, щом докторите са казали, не се притеснявай, може би е трябвало да кажат с какво да мажеш, за да зарастне по-бързо.Дано да се оправиш по-скоро  Praynig
Благодаря ти може би трябва време...предната бях свъншни конци и първия път като ми сменяха превръзката като е видях си викам мале все едно аз съм шила Wink но зарастна мн бързо белега едвам се виждаше но сега изглежда мн груба и сигурно белега ще е ужасен.И с нищо не са ми казали да се мажа сама реших с контратубекс и почнах да е мажа.

Общи условия

Активация на акаунт