Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 974
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
ЗДРАВЕЙТЕ , момичета, знаете ли дали в клиниката се прилага освен Икси и Имси и Мах,тъй като сме с тежък мъжки фактор. БЛАГОДАРЯ  предварително.
Мисля, че не...но провери в ценоразписа на сайта http://invitrostefanov.com/tzeni-na-asistirana-reproduktziya

# 631
Fair имаше и едно за заздравяване на рани и операции, спрей, но е много скъпо, така, че мажи с мехлема ще зарастне няма къде да ходи и ограничи движението Wink

# 632
Момичета, един малко тъп въпрос, но да питам. Как се справяте с пишкането след трансфера? Аз от толкова много стискане, сега не мога да се изпишкам и като се опитам без да го искам тялото ми някакси само се напъва и съм супер притеснена.

# 633
Аз видях зор с пишкането само в деня на трансфера.После ми мина.Ще се оправиш и ти.

# 634
  • Сливен
Момичета, един малко тъп въпрос, но да питам. Как се справяте с пишкането след трансфера? Аз от толкова много стискане, сега не мога да се изпишкам и като се опитам без да го искам тялото ми някакси само се напъва и съм супер притеснена.
Ако няколко дни след трансфера като пишкаш те боли или ти пари леко не се притеснявай,това е от стискането ще отшуми от самосебе си.Успех и след 14 дни положителен тест.

# 635
Благодаря, че се включихте. Сега като че ли съм мааалко по -добре, поне вече ходя до тоалетна през повече от половин час.

# 636
Момичета помните ли колко горе-долу ви бяха големи фоликулите преди пункцията? Моите повечето са по 15 мм, а пункцията ми е след 2 дни. Знам, че не ми е работа да мисля на доктора нещата, но се притеснявам да не са мънички

# 637
И при мен доста бяха по 15мм.  и аз се бях притеснила за същото, но пък имах само 1 незряла, така че не се притеснявай.

# 638
Благодаря за информацията Бананче и честита бременност. Няколко дни не бях влизала, днес видях, че имаш положителен резултат и много се зарадвах. Лека бременност и щастлив финал ти желая от сърце  Hug

# 639
  • Стара Загора
Бананче, успех до финала и от мен Hug

# 640
Мерси много, успех и на вас! Hug

# 641
Лежахте ли постоянно в дните след трансфера, имам предвид буквално да лежите по цял ден,  или просто си стояхте вкъщи без да правите нещо?

# 642
Честито бананче и добре дошла в отбора.
Аз лежах в деня на трансфера, а после и бях в нас, но не съм лежала постоянно дори кола карах и така до 6седмица, когато се наложи да полежа 3-4дни със ставане само до WC, но аз се натоплих с гореща вода и си докарах тази беля.
От клиниката ми казаха да лежа повечко първата седмица предвид, че ембрионите бяха 5дневни.

# 643
На мен първите дни хич не ми се лежеше, но после като ме сви корема покрай имплантацията и си полежах.
Мерси, Кристи, дано официално се присъединя в отбора след прегледа, че сага ми е свито сърцето,още не мога да се зарадвам.

# 644
Аз лежах плътно 12 дни.На 13 ден се качих на колата,за да си пусна теста.Забелязах,че и сега като полежавам повече се чувствам по-добре.Прекаля ли с разходките и ме боли корема и имам бодежи.

Общи условия

Активация на акаунт