Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 962
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!На вас след трансфер колко нош па на ден ви каза да пиете доктора?

# 646
3 пъти по 1 но шпа за ден.

# 647
И аз пия 3х1 на ден, но днес доста ме боли коремът и на моменти усещам много силно прорязване, направо си ми прилича на контракции и мисля да вземеш две хапчета.

# 648
Когато много ме болеше, взимах максималната доза 3х2.

# 649
И аз пия 3х1 на ден, но днес доста ме боли коремът и на моменти усещам много силно прорязване, направо си ми прилича на контракции и мисля да вземеш две хапчета.

Благодаря ви момичета Simple Smile А на теб кой ден ти е от трансфера?

# 650
А освен болки усещахте ли тежест и подуване? На мен ми е първи ден след трансфера. Дали е нормално толкова рано да ме боли и да се подувам?

# 651
О да напълно нормално, в инструкциите след трансфер са написани няколко момента, те са притеснителните, защото подсказват за хиперстимулация, всичко останало е нормално, боли, дърпа, даже си спомням два дни преди теста вдигнах температура от нищо на 37.2 и това е нормално, но не повече.Успех чакаме хубави резултати от теста и лежете поне до 6ти ден Wink

# 652
Привет момичета, радвам се да се включа в групата и се надявам да сме си взаимно полезни! Предстои ми ин витро процедура (в клиника Стефанов) края на август или септември имам един куп въпроси и притеснения....мисля че тук е точното място за мен  Blush Стискам палци на всички тръгнали по този път и искрено желая успех!

# 653
  • Стара Загора
Успех и на теб MIMA_13  bouquet

# 654
  • Сливен
http://prikachi.com/images.php?images/53/8811053h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/55/8811055n.jpg
Момичета за това ви говоря пот тази подутина ме боли нз дали ще излезнат снимките.От няколко дена слагам стягаш колан почва да боли малко повече.Че и когато сложа някоя тениска по прилепнала така си личи че ме е срам и на плаж да отида

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:06 от fair wind_82

# 655
Не се отваря снимката.

MIMA_13, добре дошла и скорошен успех!
Ралимам, Мери, вие май днес сте на преглед... стискам палци да се похвалите след него.

# 656
  • Сливен
Сега мисля че се виждат.За пръв път качвам и за това не мога да се справя.

# 657
Fair нещо да не е срастнало или да има струпване на мастна тъкан, моя мъж имаше подобно подуване в горната част на операция от апендикс, но не си спомням да го е боляло, подутината се прибра чак след 2г.Но това беше от нескопосано шиене, бяха го шилиа като прасе буквално и сега белега му е ужасен.Другият вариант,ако не минава за твое успокоение да направиш скенер на коремни органи мисля,че ще е най-точно, но ще се облъчваш, може като за начало една ехография Rolling Eyes

# 658
  • Сливен
Fair нещо да не е срастнало или да има струпване на мастна тъкан, моя мъж имаше подобно подуване в горната част на операция от апендикс, но не си спомням да го е боляло, подутината се прибра чак след 2г.Но това беше от нескопосано шиене, бяха го шилиа като прасе буквално и сега белега му е ужасен.Другият вариант,ако не минава за твое успокоение да направиш скенер на коремни органи мисля,че ще е най-точно, но ще се облъчваш, може като за начало една ехография Rolling Eyes
Благодаря ти за мнението именно под тази подутина (нз дали мн си личи на снимката) под нея и болката.На ехограф до сега само този който ме гледа след операцията е този който ме оперира при вс др доктори който са общо 3-ма който съм обиколила само го натискат.Обичам да спя по корем и това нещо не ми позволява Sad

# 659
Дано да отмине скоро, температура имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт