Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 942
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
Ооо не нямам температура и се надявам че няма да всигам Simple Smile Simple Smile

# 661
Фаир дано скоро ти мине.А за плажа хич да не ти пука.Аз съм с много лоша лятна алергия от която ми остават грозни белези по краката.Досега овладявах нещата с билки,но сега не смея да пия.Но ходя на плаж и никой не ме заглежда в краката.Притеснението е само в нашите глави.Така,че смело на плаж.Важно е само болката да ти мине.

# 662
Ооо не нямам температура и се надявам че няма да всигам Simple Smile Simple Smile
Щом няма не мисля, че има за какво да се притесняваш.Явно зарастват шевове и за това е болката,според мен ще отмине като се понамести всичко, спи с възглавница между краката така няма да усещаш болката и ще успееш да спиш почти по корем. bouquet

# 663
  • Сливен
Щом няма не мисля, че има за какво да се притесняваш.Явно зарастват шевове и за това е болката,според мен ще отмине като се понамести всичко, спи с възглавница между краката така няма да усещаш болката и ще успееш да спиш почти по корем. bouquet
Мн ви благодаря за съветите ще изпробвам начина с възглавницата.От няколко дена нещо не мога да спя вечер явно доста съм отпочинала.

# 664
Здравейте момичета. Може ли малко по подробна информаци за стимулация по къс протокол. Колко дни продължава, вливките кога са и през колко дни се ходи на преглед.
И последно да попитам, като си по Фонда нали лекарствата за стимулацията ти ги дават от клиниката.
Благодаря предварително за отговорите.
Успех на всички.

# 665
tanq много е индивидуално всичко. По къс протокол стимулацията е между 10 и 14 дни (аз съм имала и 8 и 13, така че и опит с опит не си прилича). За изследвания и преглед се ходи през един или два дни, като към края може и всеки ден да ходиш. Сутрин до към 9 отиваш за да ти вземат кръв и следобяд ще имаш час за преглед. Вливката помня само, че беше преди пункцията няколко дни, но нека някой по-пресен да каже точно. Лекарствата по фонда ги дават от клиниката. Препарата за вливката си го купуваме сами. Успех!

# 666
# 667
  • Казанлък
 bahanarama здравей,да днес беше първият ми ехограф след трансфера 6г.с.и сърцето ми се беше свило от притеснение,но за щастие имам бебче и сърдечна дейност и съм безкрайно щастлива.След системата заради хиперстимулациата за две седмици свалих 5кг.и доктора е много доволен.Махна ми някои от лекарствата,други ще спирам по схема и след 5седмици на преглед и изследване /РБС/.

# 668
За вливката аз съм била с момичета преди пункция и след пункция,там вече индивидуално ги насрочва и ако е вярно това, че самото лекарство действа 30 дни май няма значение.Хубаво е да си подготвена, че се чака по цял ден, особено ако не си от Стара Загора, за да си го предвидиш, аз добре че пуснах отпуск, нямаше да се справя иначе.Успех bouquet
Рали ,браво все така хубави новини до края Hug

# 669
Рали прекрасни новини bouquet bouquet bouquet
Бананче ти кога си на преглед?

# 670
Браво, Рали.
Аз съм на преглед чааааак на 4-ти, как ще оцелея  дотогава - не знам. ooooh!

# 671
Не го мисли и се наслаждавай на бременността си, толкова дълго си го чакала. С това хубаво ЧХГ, бъди спокойна!
Рали, все така да е докрая с хубави новини.

# 672
Ще оцелееш,повече почивка.
Питахте ,защото аз на 06.07. ще ходя,жалко няма да се засечем Wink

# 673
Ти до къде си вече?

# 674
Ти до къде си вече?
В неделя започвам и на 06.07 ми е първият преглед