Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 944
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви! Утре ще се обадя за час!

# 91
Ралимам успех утре на трансфера и след 14 дни да ни се похвалиш с хубав резултат.       Бананче,нормално е да си изнервена.Но още по трудно е след трансфера,поне аз луднах докато видя теста и до прегледа.Цялата процедура си е много изнервяща,но такъв ни бил късмета.

# 92
Ралимам успех утре на трансфера и след 14 дни да ни се похвалиш с хубав резултат.       Бананче,нормално е да си изнервена.Но още по трудно е след трансфера,поне аз луднах докато видя теста и до прегледа.Цялата процедура си е много изнервяща,но такъв ни бил късмета.
Направо не ми се мисли какво ще е, дано не откача.  Sunglasses
Ти вече по - добре ли си?

# 93
Бананче, спокойно! Някой горе вече е решил, какво ще се случи! От мен имаш много, много силно стиснати палци Praynig.  тези изследвания не са 5оо лв., освен ако не включва и вливката.... newsm12

# 94
Бананче, спокойно! Някой горе вече е решил, какво ще се случи! От мен имаш много, много силно стиснати палци Praynig.  тези изследвания не са 5оо лв., освен ако не включва и вливката.... newsm12
За двамата са толкова горе долу.

# 95
Добре съм,но това гадене и миризмите ще ме побъркат.Оня ден видях една жена да пуши и веднага ми се повдигна всичко хи хи.И да искам не мога да седна на кафе,заради цигарите и парфюмите.Но пък съм мноого щастлива.Дано скоро на всички ви се случи.

# 96
  • Казанлък
За двамата са толкова горе долу.
Аз просто описах до момента как са ми минали нещата,не знаех точно до кой етап си.Утре ми казаха че ще разписвам някакви документи и може би ще разбера каква сума сме използвали от фонда.Благодаря ви момичета за подкрепата,желая ви успех и на вас.

# 97
Здравейте момичета. Най-после взех дългоочакваната заповед. Ходих при доктора в понеделник и се разбрахме другата седмица да отида, ще стартираме:) Каза, че ще бъда по дълъг протокол. Имам обаче един проблем, който забелязвам от скоро. Мисля, че след като си поставих "Лактажин" (така май се казваха тези вагиналните, които Стефанов изписва) получих доста неприятно бяло течение. Не знам дали е от тях или от нещо друго, но се притеснявам да не се отрази в микробиологията.
Доктора ми каза, че следващия път като отида ще ми даде инжекциите, аз го попитах за микробиология и той ми каза, че тогава ще я направим.
И понеже хич не съм наясно (този опит ми е първи)искам да знам кога се прави микробиологията и дали ако има проблем при нея опита ще се отложи, докато трае лечението?

# 98
oesi тромбофилиите са генетични и при Стефанов по ценоразпис са 160. Аз не съм ги правила там, а още в старата клиника, но освен тромбофилия имаше още нещо в пакета, мисля че беше за усвояването на фолиевата киселина ...за имунологичните те съветвам да отидеш при доц. Русев в клиниката на Малинов. За толкова години обикаляне по мъките този човек ми обърна най- голямо внимание...изумена съм от него! Общо като цена имунологични и генетични излязоха към 600-700 лв.

# 99
Момичета, тези на които им предстоят вливки на Имуновенин, назначават ли ви някакви изследвания преди това? Аз имам назначени 40 ампули за вливане, а доктора нищо не е споменал за предварителни изследвания, само обичайните хормони по време на стимулацията.

# 100
Момичета, тези на които им предстоят вливки на Имуновенин, назначават ли ви някакви изследвания преди това? Аз имам назначени 40 ампули за вливане, а доктора нищо не е споменал за предварителни изследвания, само обичайните хормони по време на стимулацията.

От къде си закупувате имуновенина, и колко струва?

# 101
oesi Общо като цена имунологични и генетични излязоха към 600-700 лв.
Сали, какви са били тези изследвания, които сте правили при Русев? Със Стефанов коментирахме около 400 - 500 лв, че ще ми струват Shocked Ако са повече пари ще се застрелям.. аз тези 4 стотака, още не съм намерила Sad
Говорихме, ако искам да изследваме тромбофилия по 5 фактора, нк клетки... и май друго при мен нямаше. Аз мога и тук д аги правя или където си поискам (според моя акъл). При мъжа беше sdi фрагментация или нещо такова.. 150 лв. Правихме я в Малинов.

# 102
Djfeq аз замених Лактажина с Полижинакс и уведомих доктора,защото Лактажин не ми допада,като съм го ползвала.     Megisp Имуновенина го купуваме от аптека Цито,намира се много близо ди клиниката.Взехме го в деня на вливката,за да стои в хладилник,а предния ден заявихме бройката,13.80 лв. беше едната ампула.

# 103
  • Сливен
oesi тромбофилиите са генетични и при Стефанов по ценоразпис са 160. Аз не съм ги правила там, а още в старата клиника, но освен тромбофилия имаше още нещо в пакета, мисля че беше за усвояването на фолиевата киселина ...за имунологичните те съветвам да отидеш при доц. Русев в клиниката на Малинов. За толкова години обикаляне по мъките този човек ми обърна най- голямо внимание...изумена съм от него! Общо като цена имунологични и генетични излязоха към 600-700 лв.
Мерси много Сали.Стефанов каза,че имунологичните ще са при него ,ще ги правим сигурно края на август.Като отида другия път,каза че ще се уточним кое кога ще се пуска.

# 104

От къде си закупувате имуновенина, и колко струва?

Аз питах в Марешки за имуновенин, там ми казаха 13.10 лв., поръчва се обаче.

Общи условия

Активация на акаунт