Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, тези на които им предстоят вливки на Имуновенин, назначават ли ви някакви изследвания преди това? Аз имам назначени 40 ампули за вливане, а доктора нищо не е споменал за предварителни изследвания, само обичайните хормони по време на стимулацията.

От къде си закупувате имуновенина, и колко струва?

Аз питах в Марешки за имуновенин, там ми казаха 13.10 лв., поръчва се обаче.

Благодаря!Ами явно в Марешки са най евтини, нали така?!А, ако се поръчат ден преди това, дали ще ми ги доставят,да не стане проблем и да не могат ,и какво ще правя.На мен ми предстой вливка,но още незнам кога ще е,и също незнам док кога ще ми я назначи,ако е ден преди това има вариант нещо да се обърка с доставката му.

# 106
Меги, на теб не ти ли дадоха лист с график за стимулация? Аз имам такъв и още от сега имам датата на вливката. Мен само много ме притеснява как ми изписа това вливане на толкова много ампули без да ми иска някакви изследвания.

# 107
И при мен вливането на Имуновенин беше без някакви изследвания,които да показват,че имам нужда от вливане.Доктора каза ако искам по мое желание за всеки случай да се застраховаме и аз му се доверих.

# 108
Благодаря Etaa, така поне съм спокойна, че доктора не пропуска нещо Simple Smile

# 109
Меги, на теб не ти ли дадоха лист с график за стимулация? Аз имам такъв и още от сега имам датата на вливката. Мен само много ме притеснява как ми изписа това вливане на толкова много ампули без да ми иска някакви изследвания.

Не,нищо не ми е давал.Само ми каза,че до 1-ви юни трябва да пия противозачатъчните ,и на 6-ти да запиша час при него на обяд,а сутринта да пусна няколко хормона.Може би тогава ще ми каже,и аз незнам newsm78

# 110
На мен ми дадоха графика, когато ми дадоха първите инжекции Декапептил. Явно при теб още е рано.

# 111
На мен ми дадоха графика, когато ми дадоха първите инжекции Декапептил. Явно при теб още е рано.

Ооо,аз едва сега започвам Simple Smile

# 112
oesi Общо като цена имунологични и генетични излязоха към 600-700 лв.
Сали, какви са били тези изследвания, които сте правили при Русев? Със Стефанов коментирахме около 400 - 500 лв, че ще ми струват Shocked Ако са повече пари ще се застрелям.. аз тези 4 стотака, още не съм намерила Sad
Говорихме, ако искам да изследваме тромбофилия по 5 фактора, нк клетки... и май друго при мен нямаше. Аз мога и тук д аги правя или където си поискам (според моя акъл). При мъжа беше sdi фрагментация или нещо такова.. 150 лв. Правихме я в Малинов.
Аз правих генетични и имунологични в старата клиника не при Русев, после на консултация при него не хареса НК клетките, който са изследвали в старата клиника и ми назначи ново изследване + витамин Д.... 600-700 струваха в старата клиника, при Русинов отделно платих 220 лв, но те включваха прегледа, НК клетки, Вит. Д и не знам кое колко е по отделно.

# 113
Момичета кога започва стимулацията по дълъг протокол? чета тука за блокираща инжекция, която се поставя около 20-ти ден. А мен док ме вика на 2-ри, за да ми даде лекарствата, а тогава ми е 23-ти ден от цикъла. Аз вече 2-ри месец пия Жанги и той ми каза да отида, когато съм изпила 15-16 хапчета от опаковката.
Не мога да разбера каква е логиката с хапчетата. Смятам, смятам и излиза, че трябва да ми дойде след 7-ми (на 6-ти ми е последното хапче).
Кога се поставя тази блокираща инжекция и дали е възможно доктора да се е объркал с датата. Защо не ме попита кога ми е последната дата на цикъла, а се ориентира по броя на хапчетата?

# 114
Относно блокажа, не е само една, поне при мен не е, аз слагам всеки ден.  А за другото, може би подхожда индивидуално. Аз например противозачатъчните ги пих една опаковка+още 7 хапчета без седемдневното прекъсване и започнах блокиращите инжекции няколко дни  преди да спра хапчетата.

# 115
Трябва да има няколко дни застъпване на противозачатъчни с декапептил, при мен бяха 3 дни.

# 116
Трябва да има няколко дни застъпване на противозачатъчни с декапептил, при мен бяха 3 дни.

И при мен бяха три дни, но декапептила не го започнах около 21-ден, а няколко дни по-късно, без да спирам хапчетата, затова си помислих, че може би го има и индивидуалния фактор, Simple Smile

# 117
Всичко е изчислено, спокойно, няма грешка.  Mr. Green

# 118
Благодаря ви за отговорите. явно аз прекалено се шашкам и се притеснявам за неща, които не са моя работа Simple Smile

# 119
Благодаря ви за отговорите. явно аз прекалено се шашкам и се притеснявам за неща, които не са моя работа Simple Smile
Всички сме така, спокойно. И аз се притеснявам за всичко.
Мери, Рали, как сте?
Вчера в клиниката беше пълна лудница, пункции, трансфери, прегледи...

Общи условия

Активация на акаунт