Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 927
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
etaa добре съм, не ми се гади, апетита си ми е както преди нито повече нито по-малко...а фраксипарин не съм зареждала, докато има после ще мина на клексан, той е по-скъп ама здраве да има Simple Smile

# 61
Няма да има фраксипарин ли?

# 62
Момичета, извинявам се за въпроса, но вие как тълкувате това (взех хо от групата на ЦАР тук)
"Ужасно р това чакане . Вчера званях че има объркване със моя номер . И ми казаха ме сме одобрени за втори опит, и за връчване на заповед още 6 месеца. Ние сме с номер 32552. Честито чакане Simple Smile"
Това означава, че ще пускат по над 400 бройки на месец от тук на сетне - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е

# 63
Няма да има фраксипарин ли?
казват, че отдавна няма внос на фраксипарин от 0,4...има тук там по аптеките, но вече трудно се намира...клексана е с 1-1,50 по-скъп, но уж бил по-добър от фраксипарина

# 64
Мерси, Сали! За клексана и аз знам, че е по- добър.
Вермудче, всичко е ориентировъчно според мен, имало е периоди са чакали по 6м., после по 8м., аз чаках 11м.

# 65
Добро утро момичета  да се отчета след трансвера засега всичко е ок  голямо лежане пада  ама няма как .Някакви съвети ако има казвайте ще съм ви мн благодарна 

# 66
Бъди спокойна, не се тревожи за нищо, казват да не се пие кафе и да не се яде шоколад, но аз пиех кафе с много мляко...не се сещам за нищо конкретно като съвет, най-вече бъди спокойна и се радвай на момента! Успех!

# 67
Мери аз 14 дни ставах само за тоалетна и ядене.Кафе не пих въобще.След положителния тест вече пия много слабо кафе в повечето случаи с мляко.Стискам палци опита ти да е успешен.

# 68
Благодаря момичета

# 69
Момичета,на вас от кой ден на МЦ преди стимулация,ви изследваха:TSH,Progesteron,FSH,LH,Estradiol E2 ?!Благодаря предварително Hug

# 70
  • Сливен
Между 2 и 5,но док трябва да ти каже кога.Обикновено избират 2 или 3 ден

# 71
Между 2 и 5,но док трябва да ти каже кога.Обикновено избират 2 или 3 ден

Оф, много се обърках вече.Днес бях при него на преглед, и за ин витро карта,каза ми една камара неща,отделно имам хламидия изписа ми лекарства и за нея,и се обърках тотално.Каза ми да дойда на 6-ти на обяд за преглед , а сутринта да си пусна тези изследвания.На листа с ислеванията пък е написал 2-5 ден от мц без кафе.Тази пък на регистратурата още повече ме обърка като ми каза,че до края на тая седмица трябвало да ги пусна.Сега като изчислявам излиза ,че 6 юни се пада 2 дена преди да ми дойде,и сега незнам какво да правя.Има ли личен телефон на който да му звънна,или само този на регистратурата?

# 72
Тези хормони се пускат на 2-5 ден, както ти е написал доктора, с изключение на ТСХ , което се пуска в чист ден, макар че някои го пускат заедно с другите на втори ден.

# 73
Здравейте, и аз се присъединявам към групата от Казанлък Heart Eyes но аз ще има още много да чакам до номерчето ми. Успех на всички Peace, следя ви Joy

# 74
Добре дошла Simple Smile Абе вие голям отбор сформирахте Simple Smile Най-добрите

Общи условия

Активация на акаунт