Ин витро център Стефанов - тема 4

• 47 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Хайде Бананче чакаме те в отбора на бременните.

# 586
  • Стара Загора
Успех и от мен, Бананче!  Praynig

# 587
Успех и от мен, стискам палци.

# 588
Момичета, спомняте ли си по кое време на деня ви се обаждаха от клиниката в деня преди трансфера, за да ви кажат, че ще имате такъв? Аз все още чакам обаждане и съвсем сериозно започвам да се притеснявам да не се е случило нещо с ембрионите и затова да отлагат да ми звъннат.

# 589
  • Сливен
на мен ми се обадиха по обяд,но беше неделя.Ако сутринта имат повече пункции,възможно е Наталия да ти се обади по-късно.Кой ден си след пункция?

# 590
на мен ми се обадиха по обяд,но беше неделя.Ако сутринта имат повече пункции,възможно е Наталия да ти се обади по-късно.Кой ден си след пункция?

Днес е четвърти ден след пункция, казаха ми, че ще имам трансфер най-вероятно на 5-ти ден, което трябва да е утре, но още не са ми звъннали да ми кажат дали са оцелели ембрионите до днес и аз направо се побърквам.

# 591
554 на 13 ден. Как е?

# 592
  • Сливен
Страхотно е бананче.Ейййй как си знаех че си бременна.Хайде честито лека и безпроблемна бременост до края. Hug

# 593

Супер, честитооо,  bouquet. Стискам палци и до края всичко да е наред!

# 594
Обади се на рецепция и попитай, много време е минало наистина, да го приемем за добър знак щом са чакали до сега и всички ембриончета са останали до пети ден.....но стават и обърквания, да са забравили да се обадят, да има проблем с телефона ти....в старата ми клиника се обаждаха на трети ден или да кажат, че нищо не е станало или, че ще има трансфер на пети ден и това чакане ме побъркваше, но тук се обаждат още на следващия ден  newsm78 ...дано всичко е наред  Hug

Еха bananche браво момиче, честито и лека бременност със здраво и красиво бебе на термин!!! Много ти е добър резултата моя беше 438,5 на 13 ден....Браво,браво  newsm44 newsm44 newsm44

# 595
Честито бананче лека и спокойна бременност Simple Smile

# 596
Здравейте момичета засега всичко върви мн добре  вече си поспивам  което не беше се случвало отдавна  Simple SmileРали  и аз съм на 23 на преглед дано всичко е ок  Praynig
Момичета откъде си набавяте фраксипарин
моят час е за 10:30ч.ще се радвам да се запознаем.
Рали аз съм за 12.30 може и да се засечем

# 597
Страхотен резултат. Честито и дай Боже всичко да е наред докрая.
Аз утре съм на преглед, ако има някой в клиниката, може да се видим и запознаем.

# 598
честито бананче и успех до края!дано скоро ни заразите бременните да се увеличим!

# 599
  • Стара Загора
Честито, бананче! Така се радвам като прочета за всеки с положителен резултат! Пожелавам успех на всички ни!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт