Любими откъси, мисли, цитати, с които живеем - 6

• 209 748
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Оръжието срещу негативното отношение не е убеждението, а разбирането.

Раздялата означава да се откажеш не само от настоящето, но и от бъдещето, за което си мечтал.

# 346
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не разбираш ли... Бяхме до тук.
После няма. Нататък е болка.
Ти си някак отчайващо друг.
Обичта ти е... колкото - толкова.
Аз не мога... Не мога така.
Да съм винаги първа резерва.
На повикване. И на шега.
Уморих се. До край се изчерпах.
Изживей си каквото там...
Само, моля те, недей да се връщаш.
Тази стая
вече няма врата.
И табелка "Добре дошъл в къщи".
Тази стая е... просто стени.
По които кръвта ми свети.
Тук и въздухът даже боли
от разстреляното доверие.
Аз не плача за теб.
Все едно...
Просто върви напред и не се обръщай.
Плача за думичката "любов".
Която никога вече
няма да е същата.

# 347
  • Пловдив
Г-жа Рамацоти, втория цитат от кого е?  bouquet

"С пари се купуват много неща, но това са само вещи - те не променят съзнанието на хората." - Кармен бин Ладен "Отхвърленото фередже"

# 348
''Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там... Едно кътче, но то владееше цялото му същество..''

# 349
Десиссслава, не съм си записала от кого е. Embarassed

„Парите покваряват дребния човек и извисяват големия. Те не развалят човека. Парата дава сила и кураж. Развалят само слабоватия, хилав човек, със слаб морал. Това е истината.”

„Мъжете се делят на красиви по душа и красиви по лице”
                                                                                                                 А.Буров

# 350
# 351
Гледай внимателно, защото това, което ще видиш, не е това, което си видял (Леонардо да Винчи)

# 352
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тайната е, да се чувстваш добре със себе си. Тогава, където и да отидеш, ще бъде най-красивото място на света.

# 353
  • Пловдив
"- Когато четеш, няма значение кой си и къде си. Получаваш достъп до светове, които в действителния живот виждаш само отдалеч или въобще не виждаш..." - Клаудия Циглер "Мадам дьо Помпадур"

# 354
"Независимо в кого ще съм влюбена, когато пак те видя на някоя спирка на трамвая -светът ще спре за няколко секунди."

# 355
"Изслушай,усмихни се и се съгласи.След това направи това,което си искаш."

# 356
  • Пловдив
"-Да осъзнаеш, че не знаеш нищо е прозрение, което стои в началото на всяко истинско знание." - Клаудия Циглер "Мадам дьо Помпадур"

# 357
Ако сте решили да действате, затворете вратите за съмненията.
Ницше

# 358
  • в 1001-та нощ
- А сега, Пух - каза Кристофър Робин, - къде е твоята лодка?
- Трябва да ти кажа - говореше Пух, като слизаха към брега на острова, - че тя не е обикновена лодка. Понякога е Лодка, а понякога е по-скоро Злополука! Зависи!
- От какво зависи?
- От това, дали си Oтгоре, или Oтдолу...
Редактиране на публикация

Хората, които нямат недостатъци, обикновено имат твърде малко достойнства.

# 359
"Всички ние можем да бъдем само това, което сме, нито повече, нито по-малко." - Тери Гудкайнд ("Мечът на истината")

Общи условия

Активация на акаунт