Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 72 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Каква гарнитура, освен картофи, отива на печени пилешки бутчета?
Най-вече си харесвам зеленчуци на грил. Много обичам.

# 571
  • София

А, мога ли да ги направя на грил тиган или да вадя грила?

# 572
  • София

А, мога ли да ги направя на грил тиган или да вадя грила?
Точно на грил тигана.!! Чушка, парче нарязана тиквичка, патладжанче, доматче...

# 573
  • София
+гъбки и моркови! Peace

# 574
  • София
Благодаря ви! Peace

# 575
  • на Земята
Мариноват ли се предварително зеленчуците и как?Благодаря!

# 576
Мариноват ли се предварително зеленчуците и как?Благодаря!

Аз ги правя на скара или плоча като предварително нарязани най - малко един час престояват в марината от зехтин, лимонов сок, соев сос, чесън, чер пипер.

# 577
Благодаря за много"кашкавалените"съвети.Толкова му се притеснявам на панирания кашкавал ,че чак го сънувах Sad Ще взема 'На баба',дано стане,че едната гостенка е готвачка в заведение.

Имам още едно питане.Мислех картофена салата да правя.Ще стане ли с пресните картофи?Дали няма да се разкашкат? И въобще има ли стари по това време?

# 578
  • Русе
Скрит текст:
Утре ,искам да направя пилешки дробчета ,обаче с лютеница ,без гъби и се чудя как да ги направя и какво да сложа, ако може ,посъветвайте ме с нещо

Гъбите в рецептата спокойно можете да ги пропуснете, вместо тях добавете 1-2 моркова нарязани на дребни парчета.

Със свински или телешки дроб дали ще стане?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/06/blog-post.html

# 579
  • Русе

Simple Smile

# 580
  • Sofia
Как да приготвя риба писия?
Без пържене.

# 581
# 582
  • Sofia
Не е филе,а цяла риба,но и аз мисля да я изпека във фурната,макар продавачката да ми каза,че била само за пържене....ще я намажа със зехтин и чесън

# 583
  • Плевен
Правих шоколадов ганаш, но какво съм се заблудила и сложих двойно повече сметана.Оправих пропорциите с добавка на още шоколад, но сега стои въпроса как да съхраня крема, който ми е в повече-до колко дни би издържал в хладилник или може би ако е възможно да го замразя? newsm78

# 584
  • София
Правих шоколадов ганаш, но какво съм се заблудила и сложих двойно повече сметана.Оправих пропорциите с добавка на още шоколад, но сега стои въпроса как да съхраня крема, който ми е в повече-до колко дни би издържал в хладилник или може би ако е възможно да го замразя? newsm78
Той се стяга в хладилника и издържа много дълго време. Държа подобен от няколко седмици, нищо му няма, когато ми трябва отново го разтопявам и ползвам. Това си е  шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт