SportsDirect-69

• 127 914
  • 739
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте
Може ли някой, който има това яке http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-2-zip-bubble-jacket-ladies … ?colcode=66813703 да ми каже отвътре подплатата пак ли е пухкава или не е. Никъде не ги снимат тези якета разкопчани  Laughing

Имам същото,но от миналата година.Цялото е пухкаво,като качулката,само без ръкавите.

На Soul Cal взимахме от мъжките якета и не ми хареса тази подплата отвътре. Доста бурно става. Гледам обаче, че и на този модел е така качулката. Ще изчакам друг ад се включи тогава. Благодаря Hug

Много се извинявам,но съм объркала якетата.Това,което имам аз е на soulcal
Благодаря ти, ще отпадне тогава засега  Peace

# 436
  • София
Когато на даден модел (Nike. Adidas) в магазина - не е обозначен моделът, а има само буквено-цифров код под езика - може ли да се открие в онлайн магазин, за да се поръча? Това ли е артикулния номер?

# 437
Е пробвах се с първа поръчка .Дотук добре ,ама никъде не ми изписва дата на доставка  newsm78 Изпратиха ми на мейла потвърждение на поръчката . Laughing

# 438
Е пробвах се с първа поръчка .Дотук добре ,ама никъде не ми изписва дата на доставка  newsm78 Изпратиха ми на мейла потвърждение на поръчката . Laughing

Чисто логично погледнато, мислиш ли, че е възможно да ти определят точна дата на международна доставка? Simple Smile
Не се притеснявай, имаш поне 2 променливи - за колко време ще приготвят пратката от СД и за колко време ще ти я донесат от ДХЛ. Когато е опакована от СД, на страницата с поръчките ще имаш опция да я проследиш в сайта на ДХЛ. Когато изпише, че е в България, на следващия работен ден ще ти я донесат на посочения адрес. Обикновено целият процес отнема 7-8 дни.

# 439
По принцип  ,когато поръчвам от чужбина ,под финала на поръчката има очаквана дата на доставка от --до  bouquet Изписва ми очаквана дата на изпращане , и от дата до дата за получаване!За това попитах  Hug Явно в СД е друга политиката ,ще си изчакам мейлите  bouquet
Благодаря за отговора! bouquet

# 440
  • София
По принцип  ,когато поръчвам от чужбина ,под финала на поръчката има очаквана дата на доставка от --до  bouquet Изписва ми очаквана дата на изпращане , и от дата до дата за получаване!За това попитах  Hug Явно в СД е друга политиката ,ще си изчакам мейлите  bouquet
Благодаря за отговора! bouquet

Погледни като отвориш проследяването в ДЛЧ имаше приблизителна доставка ,горе в дясно . Peace

Сега не мога да проверя , защото не чакам нищо .

# 441
  • Plovdiv
Някой поръчвал ли е тези http://www.sportsdirect.com/puma-rebound-street-waterproof-junio … ?colcode=04700422 Отговаря ли си на номера? bouquet

# 442
Само да попитам ,когато пазарувате в СД в каква валута плащате? В смисъл след като е до БГ адреса и картата ми е в лева ,задължително ли трябва в евро да платя? Защото снощи като правих поръчката не се замислих и платих в евро newsm78 Сега като сметнах в лири щях да съм 10 лв надолу ?! Това възможно ли е? Мисля да поръчам на сина ми боти и на дъщерята ,бански и маратонки ,та разликата ще е съществена....... newsm78

# 443
Да, в паунди се плаща, макар в последните дни да скочи лирата с около 10 стотинки.
100 паунда са около 229лв. Същите стоки, обърнати в евро са 120 евро или 235лв. Разлика 6лв.  Peace

# 444
При мен не излиза с ДЧЛ, а с друга фирма - wnDirect . И въпреки, че от сутринта пише, че е предадено на куриер и имам номер за проследяване, на страницата им излиза, че няма инфо за тази поръчка, та няма и как да пише за кога да я очаквам. В сайта нали пише 4-5 работни дни за стандартна доставка, аз бих добавила за себе си още 2-3, защото съм в провинцията.
Аз плащам в евро, защото и сметката ми е в евро  Peace

# 445
 bouquet нищо де ,то е така като не внимавам  Hug хлебопекарната ми е с 30 лв надолу днес в амазона  Joy ама в БГ е със 150 нагоре ,така че 10 лв   Mr. Green пила съм 1 кафе  bouquet Ще знам другия път  Hug и на първа страница пише,пише  Joy само някой да чете!!

# 446
  • Пловдив
Момичета ,има ли тема за размяна на неуспешни покупки от Спортса?
Много съм спала като съм поръчвала.Грешката си е моя де,не на сайта.Поръчала съм грешен номер мъжките дънки на Левис.Изобщо не знам къде съм бляла ,ама и двата чифта съм поръчала 38 ,вместо 34.Естествено мъжът ми плува в тях  Joy

# 447
  • София
Момичета ,има ли тема за размяна на неуспешни покупки от Спортса?
Много съм спала като съм поръчвала.Грешката си е моя де,не на сайта.Поръчала съм грешен номер мъжките дънки на Левис.Изобщо не знам къде съм бляла ,ама и двата чифта съм поръчала 38 ,вместо 34.Естествено мъжът ми плува в тях  Joy

Рени, няма отделна тема .  Peace

Дай линк на дънките .

# 448
Здравейте! Миналата седмица получих тези бутонки http://bg.sportsdirect.com/adidas-ace-15-3-fg-mens-football-boot … ?colcode=20335201 . Бях поръчала номер 6, който пише, че отговаря на 39,3 , но са доста умалени. Синът ми носи 38,5 и би трябвало да му леко големи, а те му стискат. Въпросът ми е някой от вас поръчвал ли е от този модел http://bg.sportsdirect.com/nike-mercurial-vortex-iii-fg-football … ?colcode=20105224 и ако да, отговаря ли си на номера?

# 449
  • Пловдив
Благодаря Теди.
Дънките обаче се изчерпаха като топъл хляб,все пак Левис за 18 паунда....Ще се опитам да кача снимки   утре на самите дънки.Размера е 38.

Общи условия

Активация на акаунт