SportsDirect-69

• 128 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Дали дамските кецове на Lee Cooper отговарят на размера си? С благодарност! Светли празници!

Зависи от модела. Аз съм си взимала различни модели от тази марка, едни са били уголемени, други умалени. За кой модел по-точно става въпрос?

# 616
Здравейте! Дали дамските кецове на Lee Cooper отговарят на размера си? С благодарност! Светли празници!

Зависи от модела. Аз съм си взимала различни модели от тази марка, едни са били уголемени, други умалени. За кой модел по-точно става въпрос?

За тези - http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-hans-canvas-low-junior-sho … ?colcode=05900701. Те са Junior по наименование, но аз обикновено нося размер 39.

# 617

За тези - http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-hans-canvas-low-junior-sho … ?colcode=05900701. Те са Junior по наименование, но аз обикновено нося размер 39.

Тези конкретно си отговорят на номера напълно. Фрашкана съм с кецове от този модел, но в розово, високи и ниски, номер 39, чисто нови, които са ми големи и си стоят в гардероба. Взимала съм ги от голямо намаление, по 8-9 лв чифта. Ако ви интересува, пишете на лично. Иначе спокойно може да си поръчате 39 номер, отговарят си  Peace

# 618
  • have faith and be patient ..
запазете си ги за след кат родите(ако още не сте ) , моят крак порастна с поне половин номер  Mr. Green.. луда работа

# 619
  • Варна
Аз пуснах до България и ми се хвана кода и за експресна доставка  Peace.

# 620
  • гр.Варна
не ми хваща кода, през някакво приложение ли трябва да поръчам? Мога ли нормално през сайта?

# 621
  • на 90 км от морето
не ми хваща кода, през някакво приложение ли трябва да поръчам? Мога ли нормално през сайта?

Да, през мобилното приложение на сайта трябва да се поръча.  Peace

И на мен кода ми махна експресната доставка   Heart Eyes

# 622
Нямаше да напиша, че хваща на експресна доставка, ако не беше така и не се бях убедила лично.  Peace Спокойно си отмятайте експресната.

# 623
Инсталира ли се някакво специално мобилно приложение? Не мога ли от компютъра си да я пусна?

# 624
Инсталира ли се някакво специално мобилно приложение? Не мога ли от компютъра си да я пусна?

Не, само през мобилното приложение- през телефон, таблет... Сваля се от Гугъл Плей. Интересното е, че като вкараш кода и ти премахне доставката, рефрешнеш на компа и излиза и там доставка нула и отразен код, но на следваща стъпка- греда.  Laughing Не можем да го излъжем.

# 625
  • гр.Варна
Тц, не ми дава в приложението поленце за код ... Жалко ,май няма да успея... Докато се опитва ще стане 24ч. или трябва да съобразя английско време? Някаква идея, защо не ми излиза кода?

# 626
Имаш английско време. Аз току що пуснах, с експресна доставка. Но внимавай - постоянно си следи за сумата за доставка, защото като давах "назад" пак ми начисли - после отидох на смени метода на плащане - и пак ми излезе прозорчето където да си вкарам кода за безплатна доставка. Успех!

# 627
  • гр.Варна
Преди да избера метода на доставка нормално излиза да въведа код... В мобилното приложение не става и не става-от order summary, дава continue securely следва прозорчето за доставка.... сметката ми е за 47 паунда, каква ли е причината ?

Редактирам се-успях  Party

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 00:58 от marianik

# 628
Пускат ли  често безплатни доставки или е един път в годината?

# 629
Пускат ли  често безплатни доставки или е един път в годината?

миналата година пак имаше в средата на декември, от тогава май не са пускали през годината

Общи условия

Активация на акаунт