Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 693
  • 492
  •   1
Отговори
# 360
Ивилда, още не съм решила твърдо, но тези дни съм изпаднала в параноя да не откарваме години наред в кърмене  Sick Тя все още се буди ДВА пъти на нощ да яде, понякога и по-често, през деня за дългия сън също заспива на гърда... Идеята ми беше, ако давам пюрета с АМ да е по-сита, отколкото само зеленчукови и хем да започна да го въвеждам малко по малко за сметка на кърмата. Тъжно ми е, защото обичам да я кърмя, но не ми харесва гледката на две-годишни деца, които повдигат блузата на майка си да сучат. Никого не съдя, просто за себе си не го искам... А мета за доста майки, които просто не могат да си откажат децата от кърменето. Аз не искам да се превръща в теглило  Tired

# 361
  • Varna, Bulgaria
Сноуче, не се навивай предварително. Аз съм кърмила баткото до 2.2г. Никога не ми е дърпал блузата навън. И се отби плавно и без драми - по взаимно съгласие, така да се каже Wink

# 362
Момичета, как приемат сецата ви валсините? На моя днес му беше втория прием и температурата е на лице. Знам, че не е ненормално обаче е много гадно да му се не види!

# 363
Ехеее,вие си пишете тук,а аз влизам само вьв фейс групата Simple Smile Ще изпусна нещо полезно.Добре е,че се сетих данадникна,какво става тук Wink Ставах да се цедя в 3:30ч.и не мога да заспя.Уж да използвам нощната лактация,за увеличаване на кьрмата.Бебка няма будене,не се и пробвам Simple Smile

# 364
  • Сандански
Моят бебчо досега е само с един прием на ваксините, но вдигна висока температура за около 6 часа. Беше си жизнен обаче и се смееше, играеше си и т.н. Този месец ще е само Синфлорикс.

Аз усърдно чета за захранването и искам да идва този момент. В неделя сме на сватба и отсега се чудя как ще я прекараме с това моето кърмаче, което яде на всеки час. #Crazy

# 365
Момичета, как приемат сецата ви валсините? На моя днес му беше втория прием и температурата е на лице. Знам, че не е ненормално обаче е много гадно да му се не види!

И при нас даде реакция при втория прием. Вдигна 39* и дадох лекарство за сваляне. Беше ми мъчно и притеснено, но 30 часа след поставянето София беше като нова! Просто я свали на следващия ден следобяд и това беше. Сега ще дишам спокойно още няколко месеца до следващата... Още се чудя за това БЦЖ... В България ще се консултирам с педиатър, да видим какво ще ми каже...

Щастлива, трудно е да се огрее навсякъде  Crazy

# 366
Горе-долу същата постановка и при нас. Единия ден по обяд му ги биха (шествалентната и пневмококи) инприключи окончателно (надявам се) с температурата на другия ден след обяд. Моя вдигна до 38,1 и аз дадох Панадол. Спадна до половин час и повече 38 не вдигна. А зачервяванията на боцканото място как бяха? При нас и на самото място си реагира.
Плнирам да захраня на пет месеца и няколко дни. Остава ми месец да реша коя схема точно да захвана.
Момичета, вие планирате ли да ходите на море тази година?

# 367
Ще бъда във Варна месец и половина, но още не съм решила дали ще я водя на плаж. Зависи много от времето. Ние сме й били ваксина срещу 5 щама на ротавирус и силно се надявам да няма проблеми, но ще реша на място. По принцип най-ме притесняват вирусите, а не горещината, защото така или иначе няма да сме по-топлото на плажа.

За захранването - сега чета усилено. Ще започвам след пети месец, но когато тя покаже интерес към храната. Ще започна със зеленчукови пюренца, ориз, а после и плодове. Или пък първо плодовете, а после ориза ще въведа. В английските източници пише, че плодове и зеленчуци могат да се смесват без проблем и няма значение с кое ще се започне. Един вид, мога тази седмица да дам картоф, другата - ябълка, после морков, после круша и т.н.

# 368
  • София
Уф че тъпо. Всички се изнесоха във фейса.
Ние планираме живот и здраве една Гърция в края на лятото. Нашето море не е за бебета... даже изобщо за хора не е... Вече от няколко години ходя на почивка в края на пролетта на Созопол , защото ми е любим. Но на почивка с море там не става в сезона...
ние вече се въртим като кебапче -от гръб по корем и обратно. И разглеждаме книжки.

# 369
Мда и на мен мине тъпо, че всички хванаха за фейса. А някой трябва и да пусне тема за мартенки 2017, а аз идея нямам как.
Море и ние планираме края на септември в Гърция. Шубе ме е да ходим чак до там ама май повече ме е шубе от родната ешехерия коли.

# 370
  • Varna, Bulgaria
На родното море с бебе- не. Чревен вирус на 100%. Вече като навършат 1г - не че пак не е опасно, но с баткото минаваме метър, за сега (пу пу пу ). Все пак в Гърция е по-чисто морето. Малко им липсва пясък по плажовете, ама...преживява се Simple Smile
Моят пух още не се обръща. Мързи го и туй то. В неделя става на 4 и само расте и хубавее 😃😃😃
Тези дни мисля да го пробвам пак в кошницата за кола. Току виж е спрял да реве и да успеем да се разходим в морската градина.

# 371
Аз и ММ ще видим детето на Арапя в началото на Август. Той така или иначе пие само бутилирана вода, само трябва да внимавам като го къпя да не се нагълта. Надявам се да нямаме проблеми. В морето няма да ги топя : Peace

# 372
Мда и на мен мине тъпо, че всички хванаха за фейса. А някой трябва и да пусне тема за мартенки 2017, а аз идея нямам как.
Море и ние планираме края на септември в Гърция. Шубе ме е да ходим чак до там ама май повече ме е шубе от родната ешехерия коли.
Вече има тема за Мартенки 2017 Simple Smile

# 373
Ние ходихме тук на море още средата на юни,нямаше проблем-честно казано смятам,че сега с бебчетата е по -безопасно-в крайна сметка те нито влизат във водата,нито имат допир с пясъка

# 374
  • Варна
И ние сме на море другата седмица, бебчето няма да има никакъв досег до него, така че не виждам проблем. Ще бъдем в хубав апарт хотел на самият бряг и ще имаме баба помагачка, така че и аз мисля че ще облажа  Heart Eyes
По-скоро самата смяна на обстановка и пътуване ще видим как ще й се отрази, досега не сме мърдали.

Общи условия

Активация на акаунт