Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 690
  • 492
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Zina и не похвали името на това райско кътче... Wink

# 391
  • Варна
Рзбира се... хотел Аурора  Wink

# 392
  • София
Благодаря!

# 393
Добро утро момичета Simple Smile

Ивилда, а ти в крайна сметка във Варна ли роди? Все забравям да те питам  Blush
Имах дата за секцио /15.03/ , но понеже си идвахме покрай 3ти март към Монтана , отидох и при моя си доктор на консултация, за да съм подготвена ако е тръгнало нещо. Та при него бях на 7ми, питах го може ли да се чака нормално, но той ми каза че е по добре за бебето секцио, та ... на бързо реших да е на 9ти /имам слабост към деветките - сватбата ни беше на 09.05. , баткото го родих на 09.09 , и сега бебо на 09.03 Simple Smile /
Така се получи и по добре за Баткото, беше покрай бабите и не беше някакъв стрес или нещо неестествено появата не бебчо.

Зина, радвам се че сте си починали хубаво. Ние миналата година бяхме в Обзор, и на нас ни хареса много.
Пролет, браво на теб Simple Smile и с три деца , и работиш, и внимание им отделяш!

Жулиет, добра тактика. Аз също опитвам така, но не става, особено сега, когато започнаха да я мъчат зъби. Крени, не искам да замествам с вода, защото, ако детето се буди да яде, вероятно е гладно. Няма да я наливам с вода, при положение, че е гладна. Вече, когато минем на твърда храна, постепенно да изградим режим, вече да пие водичка и през деня, а и тя самата да разбере, че едното утолява жаждата, а другото - глада, тогава ще давам вода през нощта.
Съгласна ! Аз бих го дундуркала, понеже като гледам понякога суче само за успекоение/успиване , а не че е гладен , но .. не мога. Направо заспивам с него в ръце. Все се каня да спя следобяд със него, за да мога ноща да реагирам, но все не успявам. Като реша да спя с него , спи малко, а като не спи по 2-3 часа Simple Smile

Тази нощ ми разказа играта, мрънка,яде на всеки час, абе ... И вчера беше така през деня, отново заспиваше с рев, дори и в количката. Дали започват зъби  newsm78

Оставям ви , да отида да сготвя , че баткото трябва да яде Simple Smile

Хубав ден и усмихнати спокойни бебчовци!

# 394
  • Varna, Bulgaria
Зина, зариби ме с това изречение за тераската и делфините Simple Smile))) Ще взема и аз да направя едно 4-5 дневно посещение натам след Трявна. Нещо не мога да намеря координати на самият хотел, а само на апартаменти за продаване. Да вземеш да дойдеш до нашият парк, че да те разпитам по-подробно Simple Smile)))

# 395
  • София
Ивилда, в интерес на истината ме тресат угризения, че не им обръщам достатъчно внимание на децата. Обмислям да наема жена да ми помага.

# 396
Ивилда, в интерес на истината ме тресат угризения, че не им обръщам достатъчно внимание на децата. Обмислям да наема жена да ми помага.
ми щом така си преценила и смяташ че е по добре, действай  Peace. Все пак и ти си човек и ти трябва да почиваш Simple Smile Не че и аз го правя, имам две баби под гъза, но не го оставям често, само ако ми се налага и не мога да го взема с мен.

# 397
  • Varna, Bulgaria
в интерес на истината ме тресат угризения, че не им обръщам достатъчно внимание на децата. Обмислям да наема жена да ми помага.
Оффф...и мен така. Гузно ми е, че баткото е оставен на самоотглеждане. Къщата и тя. Бебо ми отнема цялото време. Миналата седмица гледах обяви за Варна -жена, която да помага с домакинството и/ или с децата, но нищо подходящо не намерих Sad

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 22:30 от kreni

# 398
  • София
Ами като има човек 3 деца, не е просто да обърне внимание на 3те. То си иска сериозни занимания денонощно с тях. Например нощем не се буди само бебето. Идват и големите-чули били крадец, топло им било, боляло ги нещо... и така бебето се буди например 2 пъти и големите по веднъж и то... През деня има 3 пъти повече пране, 3 пъти повече съдове за миене, готвят се по няколко неща, защото никога тримата не ядат едно и също, 3 пъти по-бързо става мръсно... Всеки има индивидуални потребности. Един трябва да му се пее, друг да решава задачи, трети да чете... И така стигам до извода, че ми трябва жена по няколко часа. Не да ми гледа децата, а да ми помага. Вместо да простирам аз, може тя, пък аз ще покажа как се решава някоя задача например...

# 399
  • Варна
Зина, зариби ме с това изречение за тераската и делфините Simple Smile))) Ще взема и аз да направя едно 4-5 дневно посещение натам след Трявна. Нещо не мога да намеря координати на самият хотел, а само на апартаменти за продаване. Да вземеш да дойдеш до нашият парк, че да те разпитам по-подробно Simple Smile)))

Да, самият хотел няма сайт за отдаване, само за продажби, става чрез другите масови сайтове за почивки.
Вие вече на Трявна ли сте ?

# 400
  • Varna, Bulgaria

Да, самият хотел няма сайт за отдаване, само за продажби, става чрез другите масови сайтове за почивки.
Вие вече на Трявна ли сте ?
Не сме. Тръгваме в понеделник. Ще погледна по другите сайтове тогава Simple Smile

# 401
  • Пазарджик
Леле Пролет ти си майка героиня. Да се грижиш и възпитаваш 3 деца си е много отговорно. Напълно разбираемо да търсиш помощ. Успех ти пожелавам и много сили и здраве.
Моят мъник е вече на 4 месеца и 4 седмици. Оф и той се буди по 2 пъти през ноща. Кога ще спрат с тези нощни хранения??  Вече е станал 8 400кг, 72см само на кърма сме. Тъй като е много лакум реших да започна със захранването. Всичко му харесва за сега. Някоя от вас започна ли също? Аз започнах с картофено пюренце, морковчета, тиквички... Сокчета от ябълка, диня и черешки. Обожава сокчетата, а водата хич. Днес обаче изпи 50мл вода и то защото реших да му я дам в шишенце което е с дръжки. Еее много му хареса, защото сам си я държи и отпива когато поиска. Изпи я за 5-8мин сигурно, като на игра. Малко преди това се опитвах с обикновенното му шише и не искаше капка да отпие. Явно това беше причината да ми я отказва водата. Желае да е самостоятелен Simple Smile може и вие да експериментирате.
Вие завивате ли бебчетата  нощно време в тези жеги? Аз го завивам с едно тънко чаршафче и като се отвие през ноща и се опитам да му го сложа, той го изритва на секундата. Само като е хладно не се противи. Абе шеф голям ха-ха Иначе е само по памперс и тениска, а през деня само по памперс.
Как се занимавате с вашите бебенца? Игри, книжки???
Много се заплеснах.
Бъдете здрави!
П. С. Дано малко се съживи форума ни тук, поне ние които не ползваме ФейсБук да си обменяме опит и преживявания Simple Smile
Приятна почивка на всички почиващи!

# 402
Аз не съм захранвала. Мисля да изчакам поне началото на 6-ти месец. В случая на Борис това ще е коригирана възраст 5 месеца. Ще изчакам да прояви всички признаци на готовност, а в момента не показва никакви. В момента е 8,2 кг, 68 см. От две седмици е само на АМ, преди това беше на смесено хранене.

Занимания все още няма никакви специални- активна гимнастика, гушкане и мачкане. Започна от няколко дни да се обръща от гръб по корем, но все още не може да се върне и започва да хленчи ако му досадее. От време на време прихваща някакви малки играчки и се чеше с тях по венците. Хит от вчера е една кърпичка за чешене на венци. Вода пие доста, понякога в големите жеги удря по 200-220 гр.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 19:19 от foxy-the infant prodigy

# 403
  • Пазарджик
Колко сте пораснали foxy-the infant prodigy. Все така да растат живи и здрави дечицата на всички ни! Ти слагаш ли захар във водата? Аз не слагам и затова не я долюбва много много. Безвкусна му е.
Да, аз точно защото проявяваше признаци за захранване, започнах. Все ни следи като се храним, държи си много добре главата. Даже почти може да седи по дупе, за което ми е трудно, че аз не искам това да го прави.
И ние все чешем венците. По 5-6 пръста понякога навира ако няма наблизо играчка  Laughing

И ние такива занимания имаме. Опитва се да пълзи, но само бута с крака и не се сеща в същото време  да движи и ръчички. Пеем си, разглеждаме книжки, седим пред огледалото и т.н

# 404
Tonito моя го прави абсолютно същия номер с чаршафа. Завивам го по 2-3 пъти на нощ, но той упорито го изритва. Иначе и моя се напъва да седи на дупе, но се опитвам да не му разрешавам много много. Още не съм го захранила. На ваксина трябва да ходим на 15ти и се чудя дали да започна преди това или след.
Колкото до заниманията - чета приказки, помагам му да си играе с шумкащите му играчки, правим някое и друго упражнение и му помагам да пълзи за момента като червейче - по глава.

Общи условия

Активация на акаунт