Което ме подсети,че Вики беше споделила за някаква марка памперси,които струват 16 лв за 50 бр.
Ами в моя град (Пловдив) има 45 бр. за 16.80лв на "Памперс",само че турски,което не значи че са некачествени,дори напротив.Аз от тях взимам 4-ка.

Аз доколкото знам съдържа вит А , група B, омега 3 и 6, освен това може да се ползва като въглехидратна основа, както е в купените пюрета. Аз много обичам царевица и вкъщи много си я уважаваме. Обаче такова пюре не съм виждала само с царевица.
. Много е смешен. До момента не даваше признак, че знае какво да праеи с гърнето, но пък това изобщо не ме притеснява - Ели като се изхождаше още от първия път и нямахме пропуск в началото, след това се оказа много трудна на убеждване къде да ходи. Та няма да се изненадам с него дори да е по-лесно, въпреки че не се усеща много много.
След обедното ядене почти винаги я кърмя за заспиване - дърпа ме за блузата
та не се изцеждам /голяма досада/. През нощта обикаляме из стаите - онзи ден спа почти непробудно на спалнята между нас и реших, че съм открила разковничето на добрия сън. Да, ама не. На следващата и по-следващата вечер пак се будеше през час-два. Ръцете ми се откачиха, а гърдите ми заприличаха на дъвка. Отказвам се от пренасянето от стая в стая. Явно ще си будуваме в детската /поне тя си е в нейното легло и аз не се схващам в стремежа си да спя в една поза от страх да не я разбудя/ и ще чакам този период да отмине
И в тази връзка имам въпрос: как да разбера, че матракът е мек за бебешкото гръбче? Опасявам се да не й направя нещо, защото в спалнята е много меко леглото - за мен, на баща й му е супер
дано няма проблем.
Нашето мъниче расте и ходи все по стабилно. Чакам да се приберем и да започвам с въвеждането на млечни продукти - ще започна с козе сирене взето от доверена мандра и попара от сухари от спелта, после с кисело мляко с бисквити. Хубав уикенд на всички и до скоро.