Зъбче вече се белее , септемврийче весело се смее! тема №7

• 56 622
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ехее, като гледам всички сме навън и няма кой да пише ... ми то в това време ... днес сме на разходки от 12ч. Малка Вики се държа прекрасно. Бяхме на 2 заведения и успяхме да се видим като хората с приятели  Party Само биричките ми липсват още, но няма как, с кърменето са несъвместими  Simple Smile
Свеки постоянно ми повтаря, че е време да пускам бебка боса и по къси панталони, а аз смятам, че от крачетата най-лесно се изстива. Чорапките за мен са й идеални + клинче. Нагоре е с къси ръкави. Вие как обличате прелестните си създания?  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 22:30 от Racel

# 91
Днес бяхме с панталонче, боди и блузка с дълъг ръкав и чорапки с обувки. Но ние се крием на сянка, че като й светне само за секунда слънцето в личицето и веднага почва да протестира силно. Вашите бебчета понасят ли слънцето?

# 92
Да, мн го дразни.

Днес беше с боди дълъг ръкав, панталон и чоропи. Като е по - топло е с къс ръкав, но не и бос все още.

# 93
  • Пловдив
Не понася изобщо да й блести слънцето. Като майка си - аз съм постоянно със слънчеви очила.

# 94
Аз много я пазя от слънце. Смятам, че е прекалено силно за нежната им кожа.
Обличам я с чорапки, клинче, боди и блузка с къс или дълъг ръкав.
Днес ще е с къс, като гледам температурите Simple Smile

# 95
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И ние вчера бяхме почти цял ден навън.Аз държа Валери в количката все на сянка,но той все се показва на слънце и накрая му свалих чорапките и блузата с дългия ръкав и остана само по боди с къс ръкав и панталон Crazy Така го разхождах по шарената сянка.

# 96
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моят е малко вампирче.Крие се здраво от слънцето, но и аз го пазя.Иначе сме от голите.Само по гащиризон с къс ръкав и къси крачоли е два дни.С чорапи от време на време.Откриването на "босите крака" го направихме преди няколко седмици и предизвикахме изумени и лоши погледи в квартала  Mr. Green

# 97
Момичета,имам въпрос : Валери от два-три дни от време на време си клати главата назад.За първи път го направи като беше в паяка,вторият път в количката,докато бяхме на разходка и един път у баба си в ръцете й.Притеснявам се,това движение нормално ли е?На вас случвало ли ви се е? Дали няма някаква връзка с паяка,и може би се опитва да тръгне назад?  Rolling Eyes

# 98
Ами, не знам дали е същото движение, но бебка като й писне в проходилката или бънджито и си извива главата назад, то сякаш цялото тяло от кръста нагоре си извива....

# 99
Не,клати си главата назад,като танц... Rolling Eyes

# 100
  • Северо=Западналия край
Ние навън сме тези дни по боди къс ръкав и къси панталонки, с и без чорапи понякога. Опъвам чадърчето и гледам да не го пече директно слънцето.
За клатенето на глава - моят от скоро се друса на дупето си, като седи клати клава надолу нагоре. Мисля, че като му е забавно го прави, защото се хили Simple Smile

# 101
Аз съм Искрен и обичам
мойте батковци засмени,
Сладък Беб да ме наричат
първа радост е за мене.

Аз съм сръчен и на мама
с китките помагам вече,
а реша ли да запея -
гласът ми чува се далече!

Аз съм слънчето на мама,
сутринта изгрявам в шест,
няма тук лъжа, измама -
да се знае кой the best!

Слънчев поздрав от слънчев Казанлък  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 102
Ето ме и мен, благодаря за темата.
Макси седи сам, движи се с проходилката, но на подскоци, рядко прави крачки. Извън нея се друса на краката си, не прави крачки. И не пълзи. Дали е нормално?
От вчера яде по 4 пъти на ден, не иска повече. И сутрин на закуска не иска нищо, ни попара, ни кус кус, ни кисело мляко с бисквити. Утре ще го пробвам с каша.
И повтаря само "агъ", преди викаша "да да" или друго, сега не обаче. Но танцува, чуе ли музика почва да се друса седнал, много е смешен.
И гази кучето постоянно...
Та ние май ще сме най-мързеливите и мълчаливите от групата.
Хем се притеснявам, хем разбирам че всяко е различно.

# 103
Румка, страхотно стихоплетстваш, отдава ти се римата.  Grinning Много е сладко стихчето.

♥ LoVeLy Wife ♥, а моят си върти главата на ляво и дясно, при всякакви ситуации го прави и му харесва, но най-вече като е на стойка партер.  Joy Учат нови движения децата.  Mr. Green

Only God can.., спокойно наистина са различни и с различни темпове се развиват. И моят пълзи по корем, а не на 4 крака, и стои стабилно само на гърнето. Казва дай-дай да-да та-та, когато поиска. Не се съобразявам кога какво ще яде, освен обедното пюре. Сутрин му давам както овес с плод, така и елда със сирене примерно. Най-много обича банан и директно така го яде вече.

# 104
Румка, много готино стихче  Laughing

Ние имахме инцидент тези дни. Бебка се опита да направи крачка и падна по лице на пода. Като я вдигнах, изведнъж шурна кръв и не можех да разбера от къде тече, защото цялото ѝ лице беше в кръв. Такава неописуема паника ме обзе! Взех да я мия, а то толкова бързо течеше, че все едно не съм я измила.Няколко минутия бях в шок. Накрая се оказа, че е просто кръв от носа, няма нищо наранено. Стори ми се, че и челото ѝ издрънча в пода, но нямаше дори синина, така че явно не е било силно.
После през нощта няколко пъти се събуди с писък, явно сънуваше падането. Милото, и то голям шок извживя  Confused

Общи условия

Активация на акаунт