Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 443
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
Благодаря ви.  Hug  Аз си поспах 4 часа, а Анди 3 и татко му го гледа 1 час.  Crazy

# 226
Шоки-браво за яйчицатa, дано се оплодят и станат хубави снежинки Praynig

Пънче- дано нямаш ядове и ти позволят да пътуваш. Докато бях бременна с Бобчо го разходих къде ли не- на Арапя, след това няколко пъти до Варна, до Гърция два пъти, а в първия ден от 7-мия месец го качих на 3120 м в австрийските алпи на един глетчер близо до Инсбрук hahaha истината е, че изкарах прекрасна бременност, много наблюдавана, но с прекрасен финал и ти пожелавам същото Hug

# 227
И аз ги гледах тез кукумицини с изтърваното бебе, ама то при тия дето пъшкат 5 мин.и забременяват, хич не им пука. Пък за циганките нямам думи колко безмозъчни същества са, на бременна циганка детето и много болно /това ми го разказва лекар от спешната помощ/. Майка и седи до нея и плаче, пък тя я успокоява - не плачи ма, тука има друго  ooooh!

Бамби, то за гащите ясно, ще ми опикаят дивана и фотьойлите, и ще трябва нови мебели Whistling

Кокона, обясниха ми за родит. среща. Децата се приемали поетапно, примерно 5-6 деца ходят една седмица, следващата още толкова, и така за около месец и нещо приемат цялата група.

# 228
  • Пловдив
по тоя повод се сетих - зимата ни се наложи престой в болница, по едно време пристигат едни турци, заможни, целите накичени, бебетата в скъпи кошчета, демек не са от онези най-мърлявите, щото си бяха чисти цигани за мен де. Болните бяха две бебета близнаци, момчета на 6 месеца, случайно станах свидетел на разпита на майката при приема, не знаеше колко килограма са се родили /имала ги записани, така не помнела/ и т.н. много бяха бисерите, чак не ги помня, ама така драматично ревеше и майката, и бащата, че и бабата Laughing

# 229
Тъй,първа резерва сме за яслата  Mr. Green До септември все някой ще се откаже 🙄😏

# 230
  • Варна
Фели, честит празник на порасналите ти момченца със закъснение! Прекрасно детство им пожелавам - с много усмивки и весели игри.

Шоки, скоро в коремчето ти да расте здраво и спокойно детенце, а защо не и две, че да не скучаеш Simple Smile

И аз пътувах през цялата бременност, но като се роди, се кротнах. С неговия рев никой никъде нямаше да ни изтърпи...

# 231
  • Пловдив
ау, видяхте ли нахапаното дете в ясла, направо ми призля, точно заради такива неща най-много ме е страх да ги пусна Rolling Eyes обществото ни е тотално деградирало, а агресията е присъща и на най-малките Rolling Eyes

# 232
  • гр. София
Не, какво е станало? Аз новини не гледам.

# 233
  • В сърцето на любимия човек
Охх, сега го видях, милото дете  Cry
Как може такава агресия от толкова малки деца и къде са бляли госпожите, за да го допуснат  #Cussing out
Дано не му остане травма и белег на момиченцето

# 234
# 235
  • гр. София
Ужас.  Cry

# 236
  • UK
Аз и на майката се учудвам  Rolling Eyes обадили и се все пак , споменали лек инцидент, аз бих изхвърчаЛа да си видя детето не да чакам да стане 17 ч  ooooh!
А за г-жите,  децата ..не намирам думи.  Ето това е и моят страх.
....
ФЕли, мм питал за период на адаптация от му, че не е, като в яслите.  Вземаш си го, като си наспят, следобед.

# 237
  • София
Ох, и аз още съм в ужас от този случай с нахапаното детенце  Sad

Гуги, с тия сокчета нощно време ще си докарате проблеми за зъбите. Ние нали патим от дълго пиене на сироп от боровинка вечер......

Звезде, щом сте първа резерва, ще стане работата  Peace

# 238
  • София
на мен този инцидент с детето в яслата не ми прилича като да е от други деца  Rolling Eyes
и на мен ми се обаждаха скоро, че е срещнал масата челно докато тичал, но не отидох веднага, казаха че е спокоен, обработили са го. отидох в 17 часа, той разказваше все едно геройство е извършил.

# 239
На мен също не ми прилича като от други деца.

Общи условия

Активация на акаунт