Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 097
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • България
Happy Mijjj,май това беше условието също, а за другото може да съм си го измислила  Laughing

А кога се прави?Нещо ми се върти на 20-тия ден  newsm78

# 616
Погачата на моето дете беше на 4-тия месец. Събрах приятелки, свекърва, зълва ми и моята женска рода. Порадваха се на бебето и после всеки по къщите.

# 617
А кога се прави?Нещо ми се върти на 20-тия ден  newsm78

На или около 40- тия ден  Peace

# 618
Аз се отказах да наемам заведение. Ако правя погача ще е у дома с най-близките, поне с една баба наоколо и с поръчков кетъринг. Леглото на децата ще преместя в другата стая, за да не се навират много около тях.

# 619
на 40- тия ден се прави точно.

# 620
Еха, какъв сладък бебешки облик е придобила темата! С баткото правих погачата в неделята след 40-ия ден,като отидохме на църква точно на деня си. Идеята е "въвеждане на бебето в обществото ", т.е. вече се води достатъчно пораснало, за да бъде позяпано от приятели.

# 621
Привет на новите мами в темата.
Нашата погача(40 ден) се падна на 1 януари. Ходихме на църква да ни четат молитва и след това се събрахме у дома с две приятелки и майка ми. Хич не ми беше до много гости тогава.

# 622
Добре дошли на всички нови! Hug

Аз погача не съм правила. С ММ не сме религиозни. Някъде след 30-тия ден резервирахме места в ресторант навън и събрахме близки и приятели за да го видят и да му се порадват. Хапнахме за следобедна закуска и после кой откъдето е.

Моме- прибрахте ли се?

# 623
Моменце, добре дошли вкъщи с бебе Александър  Heart Eyes

# 624
Мерсиии  Hug От вчера сме си вкъщи, след като тактично ни изгониха от отделението, че ги побъркахме с неговите колики - предложиха да ни изпишат по-рано. Писах в др. тема, вижте, ако искате, че съм от тел. Simple Smile

# 625
  • UK
Моме  Hug
Ирен и нашите спяха в едно легло, но една срещу друга, може би, до около 4 месец  newsm78 хич, не помня, тези неща ужаст.
ФЕли, как беше на морето Wink
Ние ходихме на един рд на плажа в Кранево няма да ви казвам после колко пясък и откъде им чистих  Joy то не беше стойки, то не беше чудо  hahaha

# 626
И аз не съм правила погача, малкия ми го изписаха на тридесет и шестия ден на кг колкото се беше родил. Трябваше да го вкарам в час и затова не ми беше до такива работи.
Ние с влизането в къщи, всеки си беше в самостоятелно легло и в една стая. Когато станаха на пет месеца ги разделих в отделни стаи.

Малеее няма такъв кеф, водата е прекрасна, топла, кристално чиста, не излязох от нея. От 4 години не бях стъпвала на плажа. Не ревахме, обаче стояхме с дрехите и крокитата. Големия накрая го грабнах на ръце с мен и го вкарах в морето. Толкова обичат вода в къщи, голямата локва нещо не ги привлича. Малкия 2,5 часа не помръдна от хавлията, пълни си и изпразва едни кофички. Когато тръгнах да я изтърся, бая беше натежала.

# 627
Фели, първо море ли им е? Ма верно местните сте си най бели  Joy

# 628
И аз незнаех за тази тема, да се запиша и аз

# 629
Mometo*, прекрасно те разбирам за коликите. При нас се появиха още от изписването, а всички казваха, че било рано и се появявали на 14-ия ден някъде.... Опитахме няколко лекарства, като най-голяма полза имахме от Колийф, но бързо свършва.  Младежът продължава да прави кризи от по час-два нощем. Голям рев му удря, направо се къса и дори гушкането не помага - чак се плаша, че му има нещо и пъвия път за малко да хукнем към Пирогов. Госпожичката не се оплаква много, иначе и двамата пръцкат много често и пълнят редовно памперса - надявам се, че това ги облекчава. Извиниявам се за тъпия въпрос, но какво е "бял шум" и как точно помага ?

Общи условия

Активация на акаунт