Новите ви книги - 19

• 142 731
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Я кажете две думи за този Дикер, че се заинтригувах... Стил, жанр?

# 61
https://www.goodreads.com/author/show/6535186.Jo_l_Dicker

Това е от ГР. Първата му издадена на български книга Истината за случая "Хари Куебърт" предизвика истински фурор сред доста от нас и затова с такъв възторг говорим за следващата му книга Grinning

# 62
# 63
  • Варна

И от миналата седмица:

# 64
  • на североизток от Рая
 Моите нови книги пристигнаха днес: "Книга за Балтиморови" с автограф  Heart Eyes и "Луната залезе/ Безпътният автобус" - Стайнбек. Доволна и щастлива съм!  Heart Eyes С благодарности към Bubbly за жеста!  Heart Eyes

# 65
# 66
# 67
Моята нова книга от размяна  Simple Smile

# 68
  • Belgium
Нези, много, много ми е любима  Heart Eyes

Да ти е честита!

# 69
От библиотеката

# 70
От библиотеката

Откога не съм стъпвала в библиотеката във варна ? Confused
А ти от коя библиотека си ги взе ?Едно време нямаше много нови почти прясно излезли книги , сега май има по нови ?Чак се изкушавам да се запиша. Rolling Eyes

# 71
А ти от коя библиотека си ги взе ?Едно време нямаше много нови почти прясно излезли книги , сега май има по нови ?Чак се изкушавам да се запиша. Rolling Eyes
От Градската библиотека, в сградата на Общината Peace
Доста нови книги има. Не съм спряла да си купувам, но и от там доста вземам напоследък. Мисля обаче да се спра вече, че моите само стоят и чакат Mr. Green

# 72
От Градската библиотека, в сградата на Общината Peace
Доста нови книги има. Не съм спряла да си купувам, но и от там доста вземам напоследък. Мисля обаче да се спра вече, че моите само стоят и чакат Mr. Green
Много ми се ходи , но като вляза отиде час , два от времето ми .А аз свободно време през деня грам нямам за жалост.Чух , че в читалище Маяковски имало , но дали е вярно нямам никаква идея ?
Благодаря ти все пак за инфото !

# 73
  • София
Точи, от много време ми седи в четеца "Тайната на Торинската плащаница". Ще те следя за отзив!

# 74
Точи, от много време ми седи в четеца "Тайната на Торинската плащаница". Ще те следя за отзив!
Hug

Много ми се ходи , но като вляза отиде час , два от времето ми .А аз свободно време през деня грам нямам за жалост.Чух , че в читалище Маяковски имало , но дали е вярно нямам никаква идея ?
Благодаря ти все пак за инфото !
Аз ходя със списък със сигнатури вече, че иначе и аз много се бавя  Laughing
Преди имаше във всяко читалище библиотека. Предполагам, че все още има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт