Новите ви книги - 19

• 142 403
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Adamant🍃, за пореден път установявам колко сходни неща четем Simple Smile. Дано те огреят 2-3 месеца почивка, че да споделиш отзив за "Метод 15/33", "Ловните кучета" и "Четвъртата маймуна" - това са все книги, които аз оглеждах, но в крайна сметка не купих.

# 706
  • London, UK
Adamant🍃, за пореден път установявам колко сходни неща четем Simple Smile. Дано те огреят 2-3 месеца почивка, че да споделиш отзив за "Метод 15/33", "Ловните кучета" и "Четвъртата маймуна" - това са все книги, които аз оглеждах, но в крайна сметка не купих.
Венка, и аз отдавна забелязах това Simple Smile От купените ти от Панаира само потвърдих това впечатление. Да, задължително ще споделя и тук, и в GR отзиви, само че наистина няма да е скоро, понеже в момента съм в почивка в България и докато сме тук, чета книгите на Александра Маринина от една съседка. Тя ме запали по нея в ранна възраст и гледам да насмогна всичко, което не съм прочела, за да си взема новите.

Та, евентуално ти ще си ги вземеш преди моите отзиви, какъвто си бързак в четенето Laughing

# 707
Последните ми покупки:

Подарък:

# 708
  • София
Моите най-нови придобивки са следните:

1. "Животът ми като мъж" - Филип Рот;
2. "Инес, моя душа" - Исабел Алиенде;
3. "Недосегаемият" - Джон Банвил;
4. "Този път за болката" - Михайло Пантич;
5. "Черно и сребърно" - Паоло Джордано;
6. The All-Girl Filling Station's Last Reunion - Fannie Flagg;
7. Standing In The Rainbow - Fannie Flagg;
8. The Rules of Magic - Alice Hoffman.

# 709
# 710
https://i1.helikon.bg/products/0997/21/210997/210997_b.jpg

Помните ли този сериал? Дали я има книгата все още някъде? В Хеликон беше изчерпана...

# 711
# 712
  • London, UK
- Последните, които си взех втора ръка Simple Smile

# 713
# 714
  • София
От вчера се каня да драсна два реда - пристигна ми "Разказът на прислужницата". Знаех, че книгата ще е с твърда корица, но тя е и текстилна Blue Heart! Чудесно изглежда, не съм държала книга с такава корица от години!

# 715
От вчера се каня да драсна два реда - пристигна ми "Разказът на прислужницата". Знаех, че книгата ще е с твърда корица, но тя е и текстилна Blue Heart! Чудесно изглежда, не съм държала книга с такава корица от години!
И аз така се изненадах. Ако бяха добавили и книгоразделител, направо щяха да оберат точките, ама ...

# 716
# 717
  • София

Тайга, като гледам тези нови придобивки се радвам много, тъй като те означават, че Магда Сабо ти е харесала. Аз си взех "Вратата" преди няколко дни и нямам търпение да я започна.

# 718
  • Варна
О, много ми хареса дори!
Ще се радвам и ти да споделиш впечатления.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:52 от Тайга

# 719

Общи условия

Активация на акаунт