Избор на прахосмукачка до 100 лв.

• 1 771
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,предстои да си купя прахосмукачка,защото на старата Osaka sl-777,която беше подарък към климатика Осака, и трябва нов филтър.Единствено намерих такъв филтър в един сайт,но нямаше наличност.Та сега препоръчайте прахосмукачка до 100 лева.

# 1
Моята е ето такава такава. Доволна съм Peace

# 2
  • София
Здравейте,предстои да си купя прахосмукачка,защото на старата Osaka sl-777,която беше подарък към климатика Осака, и трябва нов филтър.Единствено намерих такъв филтър в един сайт,но нямаше наличност.Та сега препоръчайте прахосмукачка до 100 лева.
Samsung!

# 3
Убедила съм се, че не е от особено значение марката на прахосмукачката( както и на повечето уреди- все в един и същи китайски гараж са правени Simple Smile ). Гледайте да е 1 200W и на горе. Периодично пускат на промоция в Кауфланд евтини прахосмукачки- поне като се развали, можете да я върнете.

# 4
  • София
Убедила съм се, че не е от особено значение марката на прахосмукачката( както и на повечето уреди- все в един и същи китайски гараж са правени Simple Smile ). Гледайте да е 1 200W и на горе. Периодично пускат на промоция в Кауфланд евтини прахосмукачки- поне като се развали, можете да я върнете.
Съвсем не съм на това мнение. Едно е да си купиш прахосмукачка на фирма, за която си чувала и съвсем друго е някоя неизвестна марка. Качеството на изработка е съвсем различно, дори и да са на една цена, т.к. по-качествената марка може да си позволи да пуска на пазара евтини продукти, от които има малка печалба, понеже произвежда и много други продукти от които има по-голяма печалба. Едно да даваш през 2-3 месеца по 100лв., друго е да ги дадеш веднъж на 5 г. примерно. 1 200W са малко.
Ватовете също не са от толкова голямо значение, колкото е всмукателната мощност. 2 прахосмукачки с едни и същи ватове могат да имат различна всмукателната мощност и тогава едната ще засмуква по-слабо от другата.   Bogomil Atanasov оглеждайте се за 1600 -2000 вата.

Общи условия

Активация на акаунт