Препоръчайте молив за очи!

• 7 592
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте!
От години използвам моливи за очи,но досега не съм попадала на такъв,който да не се размазва. Whistling
На втория час съм размазана, дори с водоустойчиви моливи.Слагам пудра на клепача ,но лятото и това не помага. Молбата ми е ,ако някоя от вас е попадала на качествени молив за очи да пише на коя марка е.Няма значение каква е цената.Чудя се за някой от селективната козметика... newsm78

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 09:55 от Редактор*

# 1
Аз от години ползвам на Импала и не бих го сменила за нищо друго.
Ето този е:
Скрит текст:

# 2
Моят е на Бруклин - мек и много лесно се нанася. Понякога ползвам и автоматичен молив на Ейвън- тогава няма нужда да остря, също е мек и лесно се нанася.

# 3
И аз имах проблем с размазването. Вече ползвам база за сенки и гел очна линия на Есенс. Не ми мърда в продължение на 11 часа.

# 4
Да,за база за сенки не се бях сетила.

# 5
Силиконов на Ипмала

или Ейвънски, който се води очна линия.  http://i.ebayimg.com/images/i/391173774263-0-1/s-l1000.jpg

Много моливи за очи смених защото търсех да изкарват цял ден, да се нанасят бързо ( не сто пъти да нанасяш и то да не личи) и да са плътни. Ако ми текат сълзи цвета избледнява, но не се разтича много.

В момента съм с ейвънския, на Импала ми е резерва.

# 6
От долната част какво е, Естел?

# 7
Като гъба за баня е. Ползвало се за опушен грим но не знам как.  Embarassed

# 8
Изброените до тук са все хубави, като прибавям класическия на Макс Фактор - траен и наситено черен. Simple Smile

# 9
Да,за база за сенки не се бях сетила.
Мисля, че с базата ще се оправят нещата. Съветвам те да си пробваш. Simple Smile

# 10
От всичко, което съм ползвала съм най-доволна от този:

http://www.ivis.bg/bourjois-khol-contour-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B … %D0%B8-p8747.html

но от години не съм си купувала - преминах на очна линия Simple Smile

# 11
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Каялът на Катрис е разкошен също.

# 12
Ползвам само очна линия - не съм попадала на молив, който да може да се сравни с нея  Peace
Дори като се замисля, нямам молив за очи изобщо Laughing

# 13
  • В сърцето на любимия човек
От години използвам очна линия, но преди това от моливите бях доволна единствено от Импала - сивият, който Ирене е показала  Peace
От очните линии си купувам от тези, които са като молив (тип писалка) и съм страшно доволна - хем се нанася лесно, хем е трайно и без основа за грим или пудра  Peace

# 14
  • Бургас
От години използвам очна линия, но преди това от моливите бях доволна единствено от Импала - сивият, който Ирене е показала  Peace
От очните линии си купувам от тези, които са като молив (тип писалка) и съм страшно доволна - хем се нанася лесно, хем е трайно и без основа за грим или пудра  Peace

От коя марка очна линия тип писалка си доволна?Аз си взех на Есенс,но не пуска достатъчно туш за плътна линия,а понякога изобщо спира.Пробвах да я държа с писеца надолу-никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт