Препоръчайте молив за очи!

• 7 598
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • В сърцето на любимия човек
От тази на Лореал съм най-доволна:

# 16
  • Бургас
Благодаря за отговора Hug bouquet

А към авторката-единствено автоматичните моливи на Ейвън не ми се размазват през лятото.Хем са меки и лесно се нанасят,хем са много издържливи.

# 17
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Силиконовият на Импала и едни Avon Super Shok gel eyeliner, но не знам дали още се предлагат тези на Avon.
С база за сенки със сигурност ще бъдат още по-трайни.

# 18
  • Варна
Гореизброените и за водната линия ли ги ползвате? Някак не мога да си представя там да слагам очна линие и все моливи търся. Rolling Eyes

# 19
Гореизброените и за водната линия ли ги ползвате? Някак не мога да си представя там да слагам очна линие и все моливи търся. Rolling Eyes

Ами аз не слагам молив във водната линия  Peace

Относно разните "писалки" - пробвала съм всякакви, за мен най-добрият вариант е течна/полутечна очна линия, която се нанася с полумек или мек писец  Peace

# 20
Преди известно време, ако не се бъркам, момичетата в темата на Сефора хвалеха новите моливи на МУФЕ. Споменаваше се и за издръжливостта им във водната линия. Цената до колкото помня е 30 лева.

# 21
  • Варна
Благодаря! Аз рядко слагам, но искам, когато го правя, да си стои, а не да изчезва след 15 минути. Peace

Нямаме Сефора във Варна, за съжаление...  Sad

# 22
Може да се поръча по телефона с наложен платеж Peace

# 23
  • Бургас
И аз не слагам молив във водната линия.

# 24
  • В сърцето на любимия човек
Не слагам молив във водната линия от доста време, но имам спомен,  че Импалата се държеше добре.

Сега си спомних, че използвах един бял Ланком, беше водоустойчив и с блясък в него. Слагах го само във вътрешната част на окото при слъзния канал и понякога във водната линия за освежаване на погледа - буквално нямаше мърдане, свалях го само с продукт за водоустойчив грим. Бая скъп беше, но и супер икономичен. Май се водеше тип молив-сенки.

# 25
На Кларанс и Герлен са моите моливи и съм доволна.Имам и един постоянно под ръка в дамската чанта за корекция.Препоръчвам ги. Heart Eyes

# 26
Ей, julia_gt  Hug
Тъкмо щях да питам за Герлен.Колебая се  между Герлен и Шисейдо.Но и Кларинса ще имам впредвид.

# 27
Аз лично съм много доволна от Герлен.От Шисейдо нямам молив за очи и нямам впечатление. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт