Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 412
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Клеарче, аз пих доста добавки за яйцеклетките и според мен има голяма полза от тях. Винаги се оплождаха и при размразяване най-много една е давала фира, така да се каже Simple Smile Но аз ги пих повече от година и спортувах, бях на диета- високо белтъчна, ниско въглехидратна. Не знам дали и маслините не ми помогнаха, защото ядях една-две шепи на ден, нещо се бях отворила много на маслини и то повече от година. Не знам. Сега като забременях не ги поглеждам нещо. От добавките пиех: Л-аргинин, НАК, Инофолик, вит.С, Неофолик Мета, Омега 3, Масло от вечерна иглика. Виж в темата за добавките, Денис наистина е златна. Всичко това беше по нейна препоръка. Ако имаш въпроси, насреща съм. Peace

# 46
  • София
Благодаря на Манди за уютната темичка!

С огромна вяра ,че тази седмица ще има прекрасни новини от нашите борбени момичета : Тара, Галето и Ели !
Ръся ви с моя син,палав прашец ,който е нощна птица и обича да танцува в коремчето ми към 4 часа .
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 47

С огромна вяра ,че тази седмица ще има прекрасни новини от нашите борбени момичета : Тара, Галето и Ели !
Ръся ви с моя син,палав прашец ,който е нощна птица и обича да танцува в коремчето ми към 4 часа .
  АЗ май приключих получих кървене сега...

# 48
  • София
Гале , не спирай лекарствата . Може да е от имплантацията.  Praynig

# 49
Ели, стиснати палчета за утре! bouquet
Мавриция, и за теб! Странна работа с тези тестове Rolling Eyes
Гале, не прибързвай..И аз имам зацапване днес, вече незнам какво да мисля Tired Утре отивам на тест, на 10 ден трябва да покаже реалната ситуация... Shocked
Клиър, звучиш толкова хубаво позитивно! Живот и здраве ще видиш ще има резултат от диета, чайчета и добавки  Hug

# 50
Гале, не прибързвай..И аз имам зацапване днес, вече незнам какво да мисля Tired Утре отивам на тест, на 10 ден трябва да покаже реалната ситуация... Shocked
Клиър, звучиш толкова хубаво позитивно! Живот и здраве ще видиш ще има резултат от диета, чайчета и добавки  Hug
  Аз писах на доктора той ми смени терапията и ми каза тест след 2 дни.

# 51
  Аз писах на доктора той ми смени терапията и ми каза тест след 2 дни.
Щом док така е казал, не си слагай преждевременни диагнози Hug Знам , че е трудно, но се опитай да не сравняваш с предишния път. Peace

# 52

Събирам си от чудния палав прашец  Heart Eyes
За зацапването- дано е имплантационно  Praynig Hug

# 53
 Момичета,според вас колко горе долу би трябвало да е ЧХГ-то за осми ден? newsm78

# 54
  • В сърцето на любимия човек
Момичета,според вас колко горе долу би трябвало да е ЧХГ-то за осми ден? newsm78
Повече от 20.

# 55
Почти не мигнах цяла нощ от болки ниско долу- тъпи, като преди цикъл и остри, стрелкащи, които ме будеха, щом заспивах, гърдите също много ме боляха. Напишках сутринта шуър чек и е отрицателен, а днес ми е 13 и 10 ден  Cry

# 56
Отивай на кръвен, клиниката работи. Стискам ти силно палци  Praynig

# 57
Момичета,пак не работи лабораторията:(направих пак пиклив тест и пак е положителен.......вече не знам какво да правя

# 58
Стискаме и на двете ви Praynig Hug

# 59
Момичета,пак не работи лабораторията:(направих пак пиклив тест и пак е положителен.......вече не знам какво да правя
Ще чакаш до утре, друго не можеш да направиш.

Винаги съм смятала, че уринарните тестове не са подходящи за жени след трансфер. И да е положителен и да е отрицателен все ще се пусне и кръвен тест, само че причиняват излишен стрес.
Аз си направих един уринарен след като бях видяла трицифрен резултат и то само, за да ги видя тия пусти две черти и да си го имам за спомен.

Общи условия

Активация на акаунт