Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 423
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ако са скапани, ще си бъдат скапани. Единственият риск е да не преживеят процедурата. Пак повтарям, че те разбирам много добре, защото и аз като Бамба си играх на ЕЦ в продължение на година. Знам каква игра на нерви е вадене, оплождане, замразяване, размразяване.

# 631
Сигурно  си права.
Но специално в този случай, когато са ми останали само два ембриона, ще бъде направо трансфер и ще  се  надявам...

# 632
Това със събирането направо ме убиваше момичета. Стимулация... 2 фоликула... пункция... лоша яйцеклетка...или добра, но не преживяла оплождане, или замразено ембрионче, но не преживява размразяването... болеше ме душата вече, така стигнахме до донорска яйцеклетка. Сега имаме 5 замразени ембриончета на 5ти ден. Доктора предложи ПИД. Чудя се и се мая. Ако се реша да направя на две, след колко време излиза резултата?

# 633
  • София
Как ще избереш на кои 2 да направиш? Онче-бонче?
Или правиш на всички или на 0. Така мисля аз

# 634
На  4 бр. сумата може доста да я натовари.

# 635
мдаа  ...чета че масово се препоръчва ;ппедлага;;ПИД ,,искам да питам дали има забременели след тая интервенция newsm78

# 636
Момичета,здравейте!Спешно ми трябва номера на отговорничката за графика на д-р Стаменов,ако някоя от вас случайно го знае,нека ми пише на лични.Предварително Ви благодаря! Grinning

# 637
мдаа  ...чета че масово се препоръчва ;ппедлага;;ПИД ,,искам да питам дали има забременели след тая интервенция newsm78
И ние трябва да решим, ако ембрионите ни достигнат 5 ден. Май няма много двойки, които са го правили, защото цената е била огромна. Сега е 600 лв. някак по-приемливо, но като няма много отзиви и човек се притеснява.

# 638
бее на мен лично малко множко ми идва ,не като цена ми като намеса ,то са Макс ,икси ,килимичета ,махане на някакви клетки от ембиона ,са и туй newsm78 newsm78 newsm78те умните хора са го измислили мааааа знам ли Mr. Green просто си мисля и се опитвам да разсъждавам .............

# 639
И аз мисля като теб, но какво ни остава, имам 4 трансфера и нищо. Ако продължаваме все така и нещо не се промени..... Стимулация, трансфер, отриц.тест ,  и другия път пак така. Та сега си мисля да го направят пък, дано Господ е с нас. Ще видим ...... дано знаят какво правят  Praynig

# 640
Здравейте мили момичета,
искам да ви попитам-понеже за първи път правя ин витро със стимулация ( до сега ЕЦ) , кога се пускат нивата на хормоните, по точно ме интересува нивото на естрадиола. Преди пункцията или ?
Предварително, благодаря!

# 641
А аз искам да питам, на кой етап правите изследванията за серология - хив,спин,австралийски антиген?

# 642
в деня когато си на преглед ,,но два часа преди прегледа,за да са готови когато влезеш при доктота си .не са ли ти казали  на последният преглед  newsm78
това беше за Боряна 2013

# 643
А аз искам да питам, на кой етап правите изследванията за серология - хив,спин,австралийски антиген?
Валидни са 6 месеца, аз на 5 месеца ги подновявам, случвало се е а ги пускам в същия ден към манипулация, която ги изисква.
Австралийски антиген обаче не знам какво е и дали са ми го искали изобщо  Embarassed

# 644
Здравей,
аз ги правя след стимулацията имат годност три месеца, така че прецени кога да ги пуснеш. Хив. спин, васерман и за 2-та, цената е по 55 лв. на човек.

Общи условия

Активация на акаунт