Юли идва вече и ще гушнем малкото човече!

• 58 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Моята майка също не ни е кърмила много със сестра ми, защото кърмата и спряла и двата пъти бързо. А като сме подхванали темата за кърменето и аз благодаря за линковете, ще са ми от полза ми се струва, че съм гола вода в това начинание. Да попитам какво ви е мнението за помпите за кърма? Има ли смисъл да купувам или да изчакам първо да родя и да видя как ще потръгнат нещата и тогава ако има нужда да купя?

# 556
Моята майка също не ни е кърмила много със сестра ми, защото кърмата и спряла и двата пъти бързо. А като сме подхванали темата за кърменето и аз благодаря за линковете, ще са ми от полза ми се струва, че съм гола вода в това начинание. Да попитам какво ви е мнението за помпите за кърма? Има ли смисъл да купувам или да изчакам първо да родя и да видя как ще потръгнат нещата и тогава ако има нужда да купя?
Здравей.Аз като кърмила мама година и четири месеца мога да споделя,че помпата за кърма ми беше нужна първите 1-2 месеца.После лактацията ми се регулира и не съм я използвала.Но още в болницата и особено първите 2-3 седмици ми беше много полезна и сега ще я сложа в багажа за болницата.

# 557
Здравей.Аз като кърмила мама година и четири месеца мога да споделя,че помпата за кърма ми беше нужна първите 1-2 месеца.После лактацията ми се регулира и не съм я използвала.Но още в болницата и особено първите 2-3 седмици ми беше много полезна и сега ще я сложа в багажа за болницата.
А каква помпа бихте ми препоръчали  newsm78

# 558
А каква помпа бихте ми препоръчали  newsm78
Аз използвам ръчна помпа на Авент.

# 559
Аз използвам ръчна помпа на Авент.
благодаря много  Hug

# 560
димсито, аз също съм с ръчна помпа на авент и ще я взема в болницата. След първото раждане кърмата слезе толкова бързо, че гърдите ми се втвърдиха много и нямаше как да засуче бебето и първо изцеждах, за да се омекотят и да са "удобни" за захващане от бебето. После ми е трябвала като се наложи да свърша нещо без бебето и да оставя мляко на който го гледа, за да го нахрани.

Имам кола! Simple Smile Кой ще идва в мола и как ще се познаем?

# 561
димсито, аз също съм с ръчна помпа на авент и ще я взема в болницата. След първото раждане кърмата слезе толкова бързо, че гърдите ми се втвърдиха много и нямаше как да засуче бебето и първо изцеждах, за да се омекотят и да са "удобни" за захващане от бебето. После ми е трябвала като се наложи да свърша нещо без бебето и да оставя мляко на който го гледа, за да го нахрани.

А вярно ли е, че ако гърдите са меки няма да имам кърма, защото моите си седят меки само понатежаха.

# 562

А вярно ли е, че ако гърдите са меки няма да имам кърма, защото моите си седят меки само понатежаха.

Не,не е вярно.Мен гърдите ми омекнаха на втория месец и аз си мислех,че кърмата ми спира,а се оказа,че просто се е регулирала и организмът произвежда толкова кърма,колкото е нужно на бебето да се нахрани. Един съвет за мамите,които искат да кърмят по-дълго е да не спират нощното кърмене.

# 563
  • морето и сините вълни :)
Аз НЕ съм доволна от ръчната на Авент.
Разскърца се на втория ден е беше ужасна.
Имам мастопатия от синът ми и сега си купих ел.помпа.
Да се отпуша хубаво.Поне ръгам в тока или батерийте  и няма да се занимавамда ме боли китката и да се цедя 100 часа вместо да си почина.
Ноооо,за първескините мисля че може след като родят да видят как е хавата и да не им трябва.Аз съм проблемна и така и неможах да кърмя,но този път съм надъхана

# 564
Аз с първия ми син ползвах на Медела електрическа от сестра ми и сега пак нея ще ползвам.Само си смених накрайника, че не ми беше удобен стандартния.

# 565
Благодаря на всички за коментарите Hug За сега ще изчакам да родя, ако имам нужда ще ползвам тази в клиниката и после ще си купя Simple Smile

# 566
Момичета тази вечер много ме боли коста. Имам и една постоянна болка от дясно  Sad

# 567
Тезорико, таза ли те боли?

# 568
Tezoroiko, нали се разширява таза и е възмижно от това. Връзките се разхлабват и всеки го усеща по различен начин. И аз има леки пробождания в костите отдолу.
Аз пак  получих менструални болки ниско долу под корема от двете страни.

# 569
Тази нощ такива контракции не е истина просто.  Дано устискам още някой ден, ама не знам.  Днес яко лежане.  Ама аз съм си виновна, правих се вчера на мъж, простирах, събирах дрехи, оправях из нас, че и готвих.  Цяла нощ не съм спала. Дано се укроти малката и да постои още малко на топло

Общи условия

Активация на акаунт