"Като две капки вода" - 4 сезон, 11 тема (23.05.2016 г. - 29.05.2016 г.)

• 21 295
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Абе Джули така ли си гледа по принцип- сякаш всеки момент ще се разплаче/няколко пъти го забелязах/ или просто е сериозна?

# 16
Благодаря за новата тема!  bouquet

Аз също гласувах за Прея, но имам чувството, че повечето участници ще се справят добре тази вечер.
За мен Орлин твърдо стои пред Геро, Преслава, Джулия и дуета и заслужава да е на финал. Струва ми се обаче, че за съжаление Преса ще бъде пробутана на финал вместо него. Нали все се пак е любимката на народа. Tired Искаше ми се и Прея да се класира, но така като гледам няма шанс. 

# 17
  • София
Аз гласувах за Калин. Мисля, че Преслава ще е някакъв срамен ужас  Tired

# 18
Мисля, че Преслава ще е някакъв срамен ужас  Tired

Peace

Много искам да видя Поли как ще се справи.  newsm78

# 19
  • through the wormhole
Благодаря за темата! bouquet

Гласувах за Калин. Очаквам тотална излагация от Преслава. Чудя се дали ще се осъзнае след този формат, че е по-добре за нея да не участва повече никъде? Thinking Явно няма да си намери мъж скоро. Mr. Green

# 20
  • Sofia
Преслава може и да се справи,не е ли завършила у-ще с народно пеене?..или не Thinking

Гласувах за Прея,мисля,че и на грим и на пеене ще е много добре.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 16:16 от Doli

# 21
  • София
Преслава може и да се справи,не е ли завършила у-ще с народно пеене?..или не Thinking
Завършила е средно образование в Добрич, с профил фолклорно пеене и гъдулка. Сестра й е народна певица (Ивелина Колева се казва). Wink

# 22
  • София
Завършила е средно образование в Добрич, с профил фолклорно пеене и гъдулка. Сестра й е народна певица (Ивелина Колева се казва). Wink

Абе то и едно момиче от фактора беше завършила народно пеене, ама нещо ...

# 23
  • София

Абе то и едно момиче от фактора беше завършила народно пеене, ама нещо ...
Абе, едно е да се завършил Консерваторията или да си учил специално това в Широка Лъка, друго е средно образование със специалност... Whistling Whistling Почти всеки е имал някаква специалност в гимназията, ама не всеки е професионалист в нея. Grinning Grinning

# 24
Гласувах за дуета, дано се придвижат напред!

# 25
Гласувах за Прея, мисля, че образа ще й пасне.

В четворката искам да видя Калин, Поли, Орлин и Геро (не мисля, че е за там защото образите му са предимно комедийни, но по-добре той вместо Преслава).

# 26
  • Вестерос
Подкрепям Слеър

# 27
  • DE
Уф, ама защо левачката са я оставили последна   ooooh!

# 28
Резултати от анкетата:

Кое очаквате да е най-доброто изпълнение в шоуто тази вечер?

1. Прея като Aretha Franklin - 13 (40%)
2. Калин Врачански като Korn - 7 (21%)
3. Поли Генова като Mariah Carey и Whitney Houston - 4 (12%)
4. Георги Низамов и Светльо Христов като Luciano Pavarotti и Bryan Adams - 3 (9%)
5. Преслава като Валя Балканска - 2 (6%) и Орлин Павлов като Николай Гяуров - 2 (6%)
6. Джулия Бочева катo Amy Winehouse - 1 (3%)
7. Геро като Chris Norman - 0 (0%)

Общ брой гласове: 32

Приятно шоу!

# 29
  • София
О, ужас!  Mr. Green Калин оглавява временната класация!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт