"Като две капки вода" - 4 сезон, 11 тема (23.05.2016 г. - 29.05.2016 г.)

• 21 298
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Преслава явно я гласят за кулминацията на вечерта   Mr. Green

Както и предполагах, песента беше идеална за Прея - много добре се справи, според мен.

# 31
  • Испания
Очаквано, Прейка се справи.  newsm10 Но не съм особено ентусиазирана.  Rolling Eyes

# 32
  • София
Добре пя Прея и успя да вложи доста енергия. Но май няма да има шанс да победи тази вечер.

# 33
  • Испания
Добре пя Прея и успя да вложи доста енергия. Но май няма да има шанс да победи тази вечер.

Никакъв. Единственото, което може да се получи: Орлин да изпадне от четворката и в нея да се окаже Преслава.  Sick

# 34
Прея се справи чудесно!  Heart Eyes

Финалисти ми се искаше да са: Калин, Дуетът, Прея и Орлин. В този ред, те са ми направили най-силно впечатление и имат най-запомнящи се образи, поне за мен. Поли не виждам с какво толкова е впечатлила, имитация почти никаква. Геро е много симпатичен и забавен, ама чак толкова... Rolling Eyes

# 35
  • Варна
Прея ми хареса, но тя и Джулия нямат шансове. Остава да стискаме палци за Орлин и Дуета, за да не отиде Преслава на финал.

# 36
  • София
Прея винаги е е справяла много добре! ГолЕмата "звезда' Преслава какво ще пее, че ми убягна.... Joy

# 37
В анкетата гласувах за Калин, защото ми е фаворит;)

Хареса ми изпълнението на Прея Peace

# 38
Майкоу, не само хореографката, ама и благоверния й са с поредната доза "отмъщението на фризьора" прически.

Alice и Smokie много ги харесвам, сега с леко притеснение очаквам да видя Геро какво ще сътвори.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 20:50 от the slayer

# 39
  • Вестерос
 Joy Joy Joy как може розова коса

# 40
  • Испания
Преди години бях влюбена в Крис Норман. Направо ме е страх да видя какво следва.  #Shocked

Геро изглежда отслабнал.

# 41
  • София
Калин не може да ми бъде фаворит. Има много по-добри от него в този формат. Прекалено ми е амбициозен да бъде най-добрия....Но ако трябва да бъда откровена, още нямам фаворит, защото харесвам няколко участника..... Grinning

# 42
Майкоу, не само хореографката, ама и благоверния й са с поредната доза "отмъщението на фризьора" прически.
Тия двамата не плашат ли детето си?

# 43
  • through the wormhole
Бебо и Бебовица са си лика-прилика.

Прея винаги е е справяла много добре! ГолЕмата "звезда' Преслава какво ще пее, че ми убягна.... Joy
Валя Балканска.

# 44
Ох, да ти умилее колко е фалшив Геро  Joy

Липсва ми "пясъка в гласа" на Крис Норман

Поправете ме, ако бъркам, но версията с "who the f*ck is Alice" не е ли кавър на една немска група, а не е на Смоуки и Крис Норман?

Общи условия

Активация на акаунт