MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 35 281
  • 373
  •   1
Отговори
# 15
 Simple SmileРазбрали сме, че Йоана ти е слабост, но е на малко вероятния участник на финала

# 16
  • София
Благодаря за темата!
Според мен финалът е другата седмица, сега са 6 участника, един ще отпадне, и остават петима финалисти.
Не знам кой искам да спечели, но не искам да е Елизабет. Йоана ми стана по-симпатична миналата седмица, но не мисля, че ще ѝ стигнат силите за Мастършеф. Георги също не е на нужното ниво, Севда е по-стабилна, но презентациите ѝ куцат. Калоян като че няма големи излагации, но взе да не ми харесва като поведение. Евгени е най-вероятният кандидат според мен, макар че на няколко пъти се издъни, а и вярно се държа като "невестулка" (по Рибозом  Laughing) няколко пъти.

# 17
Мерси за темата. bouquet

# 18
  • Испания
Морски дявол по „космически” от Chef Михалчев и коктейлна щафета в MasterChef – утре вечер от 21:30 часа по bTV

http://masterchef.btv.bg/article/news/morski-djavol-po-kosmiches … chasa-po-btv.html

# 19
  • До морето
Аз последните дни започнах да недолюбвам Георги, така че, ако мога бих му разписала пътния лист.

# 20
Как беше в първи сезон на финала - финалистите сами ли си определяха ястията ,които да приготвят?

# 21
Как беше в първи сезон на финала - финалистите сами ли си определяха ястията ,които да приготвят?

Май не, но не съм сигурна.

# 22
Според мен е въпрос на време Калоян или Евгени да отпадне. Сигурен съм, че ще стане нещо като миналата година със Стефан.

# 23
Не са ли много пет човека  за финал  newsm78

# 24
  • София
Не са ли много пет човека  за финал  newsm78

Миналата година на финала бяха само Елена и Симеон.

# 25
  • София
Двама са финалистите.  Peace

Кати, благодарности за темата!  bouquet

# 26
Благодаря за темата bouquet Аз искам Георги да си ходи. Много ми е мазен. Той си повярва доста и дано се издъни. На финал искам Евгени и Калоян.

# 27
И аз искам Евгени и Калоян на финала
Ако обаче  трябва да избирам коя жена да е вече май съм за Йоана

# 28
И аз искам Евгени и Калоян на финала
Ако обаче  трябва да избирам коя жена да е вече май съм за Йоана

Подкрепям напълно.

# 29
Аз пък искам да спечели най-добрият. Без значение дали ми харесва, или не.

Общи условия

Активация на акаунт