MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 35 251
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
Севда все прави маслено тесто и тартове.
И трябваше Йоана да е на стрес тест, че вместо сладък картоф за соса, мислеше че лайм и балсамико ще стане сладко..

# 151
  • Майничка
Георги излъчва толкова стрес и острота, когато готви, че ме напряга даже от екрана. Предполагам, че на живо е още по-хард усещането.

# 152
Добре де, нали казаха, че имат рецепти за всички компоненти? Защо не знаеха кое къде се слага?

Явно отборът на Калоян и Севда този път не са улучил вкуса на нито едно ястие.

# 153
  • Испания
Калоян - на гилотината. Естествено, само той ще си носи последствията. Как стана така? Гуруто в Мастершеф тази година Севда не му помогна ли? В крайна сметка той не готви сам.  Crossing Arms

# 154
Добре де, може ли някой да ми обясни как се пресича ганаш? На мен досега не ми се е случвало, те го варят ли?

# 155
Не искам да звуча като любител на конспирациите или да накърнявам ореола на Севда, но как така досега тя нито веднъж не се беше издънила на овкусяване, обявиха я едва ли не за световен феномен, че без да опитва, винаги повтаря чудесно вкуса на всички ястие, и точно днес, когато не готвеше за себе си, всичките хапки  ястия бяха безвкусни. как пък едно не улучиха за лек?

# 156
Не искам да звуча като любител на конспирациите или да накърнявам ореола на Севда, но как така досега тя нито веднъж не се беше издънила на овкусяване, обявиха я едва ли не за световен феномен, че без да опитва, винаги повтаря чудесно вкуса на всички ястие, и точно днес, когато не готвеше за себе си, всичките хапки  ястия бяха безвкусни. как пък едно не улучиха за лек?

+1

А и на Георги, единия компонент не става за нищо, т.е. има само два.

# 157
Добре де, може ли някой да ми обясни как се пресича ганаш? На мен досега не ми се е случвало, те го варят ли?

Сложи му течна сметана или мляко топли и стой та гледай Simple Smile няма да се стегне никога това чудо!!

# 158
  • София
Харесвам Йоана най-много от жените, но някак имам чувството, че сега не се стара особено с тези трюфели.

Аз не я харесвам особено, но ми се стори, че искрено беше разстроена и притеснена от грешката с ганаша.

# 159
  • Майничка
Те сипаха вряла сметана отгоре, затова се пресече.

Изобщо не видях някой да опитва "оригиналите", дори мъжете, така ли беше всъщност?

П.П. Как е възможно, ако са опитвали, да не забележат, че на брускетите има сирене?

# 160
  • София
Не очаквах Калоян да се издъни, честно казано. Севда като не опитва вкуса, той защо не го направи? Не разбра ли предварително, че не са добри на вкус нещата?

# 161
Никой не  опита от презентираните неща,  но чух много добре, че шефовете казаха "всички продукти и рецепти са на плотовете". Затова ми е странно защо гадаеха кое къде се слага и защо оплескаха и вкусове и всичко.

А това, че не с си опитали нещата докато готвеха, си е изцяло тяхна грешка.

# 162
  • Испания
Горкият Калоян! Съчувствам му. Не беше заслужил това наказание.  Tired

Защо? Севда поне няма да го саботира умишлено, което не съм убедена за другите две

Предполагам, че сега разбра защо.  Peace

# 163
Горкият Калоян! Съчувствам му. Не беше заслужил това наказание.  Tired

Защо? Севда поне няма да го саботира умишлено, което не съм убедена за другите две

Предполагам, че сега разбра защо.  Peace

Да, аз също при коментарите на журито се замислих, че може и да го е саботирала  newsm78

Но пък Калоян също беше там, гледаше Севда в ръцете, можеше да забележи, че не овкусява достатъчно и най-малкото сам да опита и да доовкуси. А той напротив - беше доволен от нейното бързане и старание.
Все пак тя му помагаше, но отговорността за ястието (овкусяването) си е негова.

# 164
  • София
Севда не е саботирала никой и който твърди обратното лъже грозно и гнусно.
Самия Калоян я наблюдаваше под око и призна, че тя работи самоотвержено.
А и самата тя изпълняваше нарежданията на Калоян.
Калоян с неговата самонадеяност сам се провали, защото не опита нищо накрая.
Самото подреждане на чинията и основните забележки за рибата, огромните трюфели са си негово дело.

Общи условия

Активация на акаунт