MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 34 770
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
Харесва ми идеята на днешната игра Simple Smile Ефектът на 'развален телефон' се получава

# 241
  • Майничка
Тези хора не могат да комуникират изобщо.

# 242
  • София
Голям съспенс! Накрая вече как гледаха всички ...  Laughing

# 243
Харесва ми идеята на днешната игра Simple Smile Ефектът на 'развален телефон' се получава

Яко се получава.
Така оплескаха нещата че не е истина.Явно всеки прави каквото си иска и комуникация,отборна игра ,екипност са им напълно непознати.

# 244
Голям съспенс! Накрая вече как гледаха всички ...  Laughing

+1  Grinning Grinning

# 245
Много напрегната игра - аз седях на нокти, не знам те как са се чувствали.
всичките м грешки, които правеха до тук в отборните игри , лъснаха сега - това, че не умеят да играят в отбор, не си общуват и не се доверяват един на руг. Ако само един поне беше си надвил над егоизма и убеждението си че е най-велик, може би нещата щяха да се получат по-добре.

За мен , най-тежката част беше на Евгени и Георги - реално те получиха почти нищо готово и направиха най-основните неща сами.

# 246
  • София
Много напрегнато предизвикателство и трагично изпълнение. Елизабет и Йоана изобщо нищо не казаха на следващите, затрудниха ги максимално.  Crazy

За мен , най-тежката част беше на Евгени и Георги - реално те получиха почти нищо готово и направиха най-основните неща сами.

Несъмнено, но поне получиха подробни обяснения от Калоян и Севда, които не получиха дори това.  Peace

# 247
  • Майничка
Елизабет се ошашка с мръвката, донякъде и Калоян не й даде шанс да обясни, като автоматично тръгна да сменя концепцията й, докато беше времето за комуникация.
Принципът на Йоана май беше да натрупа каквото може, пък другите да си избират.

# 248
  • До морето
Червените са чао!

# 249
Така като гледам, червените ще са на елиминации.

Познах. И този път победата пак беше на принципа "другарчето се е издънило повече от мен".

# 250
  • Испания
Исках Калоян, Евгени и Елизабет на финала, ама...  smile3518

Така не бях треперила по време на формата.

# 251
Йоана оцеля и моето предсказание, че Калоян отпада се сбъдва...  hahaha hahaha

# 252
  • София
Май Елизабет ще си ходи  Simple Smile

# 253
На Бети баща й явно е готвил всички видове морски деликатеси.

# 254
  • Майничка
Тук вече и тримата си заслужават шута. Евгени няма какво да се оплаква от Елизабет, да се сърди на Калоян и на себе си, за месото.
Колегиално е, че Калоян и Евгени си споделят впечатленията от ястието.

Общи условия

Активация на акаунт