Любители на Котки - Тема 105

• 48 814
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • на брега на морето
Извинявам се за тъпия въпрос, но как се правят тези бързи изследвания?
Аз не съм гледала котка и нямам идея къде и какво.
Лошото е, че котката е в гр. Елин Пелин, аз съм от София. Навестявам баба ми, която не е никак добре и помагам и за котката.
Имам предвид тестове. За да не те обърквам те съветвам да се обадиш на ветеринар и да му обясниш какво те тревожи.

Колко пъти на ден е обичайно котето да а-а? Рафаела го прави по 2-3 пъти.

# 31
Благодаря, Котьо!  bouquet
Обадих се на ветеринар - според него няма място за притеснение. Дано наистина е така.

# 32
  • Пловдив
Много хубави данъци, много. Обещавам да се отчета и аз подобаващо. Обаче нямаме нови фотоси, че баткото ни е абитуриент и маците са на заден план.

# 33
Да ви е жив и здрав абитуриента и да има много късмет в живота !
Всички котета са прекрасни  Heart Eyes
Нашият ака само сутрин. Тоалетната му я почистваме всеки ден с едно нещо като търмък май се казваше. Досега не сме имали инциденти навън. Но си мисля, че е нормално животните да са индивидуални като хората.
Аз много искам да сложим мрежа на някоя тераса да може Стоян да излиза сам, че очите му все са навън. Някой каза, че е поръчал мрежа. Снимайте после, интересно ми е как се захваща и дали е здрава. Нашият като види птичка и скача високо, та не знам и с мрежата дали ще мога да го оставя сам.

# 34
Има ли полза от мрежата? Котаракът, който беше при майка ми си се разхождаше по перваза на балкона и даже правеше акробатики, за да премине на балкона на съседите (специално бяхме сложили преграда, която да излиза на 1-на см от перваза на балкона...но той си я заобикаляше без проблеми). Според мен котките просто свикват с мястото и се научават къде може и къде не може да се стъпва Simple Smile

# 35
  • на брега на морето
Благодаря, Котьо!  bouquet
Обадих се на ветеринар - според него няма място за притеснение. Дано наистина е така.

И аз мислех, че няма за какво да се притесняваш. Hug

# 36
Добър ден и честит празник на всички! За първи път съм в тази тема , тъй като отскоро имам един чудесен котарак- Блеки.  Ето  какъв ценител на хубавите жени е той.

# 37
mama mariana да Ви е жив и здрав абитуриента! Много успехи и късмет в живота.  Hug
charoit добре дошла.  bouquet Страхотен черен котарак, ако ще имаме друга котка ще е черничко. Flutter

Топи ака 1 път на ден или сутрин или вечер. Мен много ме беше страх да не забравим вратата на някоя тераса отворена и да излезе. Докато си бяхме в Бг, свекър ми се уби да ходи да вади разрешителни за да остъклим терасите, като се прибрахме всичко беше готово, сега спокойно си го пускам навън, даже от няколко вечери предпочита да спи на терасата.

# 38
Лъки непрекъснато е на терасата, но е оградена само отдолу (ако се сещате какво имам предвид, стените на балкона не стигаха до долу), отгоре по парапета има цветя и досега (пу-пу) не е проявявал интерес да скача там, но никога не го оставям без надзор. Той предимно се люлее на една люлка или спи на едно негово столче.

# 39
mama mariana да Ви е жив и здрав абитуриента! Много успехи и късмет в живота.  Hug
charoit добре дошла.  bouquet Страхотен черен котарак, ако ще имаме друга котка ще е черничко. Flutter

Топи ака 1 път на ден или сутрин или вечер. Мен много ме беше страх да не забравим вратата на някоя тераса отворена и да излезе. Докато си бяхме в Бг, свекър ми се уби да ходи да вади разрешителни за да остъклим терасите, като се прибрахме всичко беше готово, сега спокойно си го пускам навън, даже от няколко вечери предпочита да спи на терасата.

Благодаря! Много си го харесвам такъв чисто черен.Даже го взех на  13,петък. Grinning

# 40
Здравейте и от мен в новата тема, страхотни котани сте показали. Ето го и моят бандит Тоби:

image url

windows 7 screenshot

# 41

ghost_lights ,страхотен е в чашата Joy Joy Joy Joy

# 42
  • София
Аууу! Тоби е страхотен!  Heart Eyes

За съжаление не виждам снимките на Блеки.  Sad Може би прилича на котето от обявата:   Wink

Наско подхвана една палма и реших да проверя дали е отровна в онзи американски сайт, който Профи показа в миналата тема. Оказа се, че има и списък с всички малко или много отровни растения, онагледени със снимки. Досега го гледах, но е много дълъг. Ако ви е интересно - ето. Сложила съм го и в първи пост.

Hug за всички прекрасни "данъци!  Hug

Наско плете, Стоян шие... брех какви работни котки си имате!
Хич не плете той, а разплита. Тази топка просъществува само 2-3 часа.  Mr. Green

Розовите нещица около разплетената топка са изгризаните бодлички на котешко "топче" като това  Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 13:21 от Тaня67

# 43
Таня, благодяря за полезния списък  Hug
Едното ми цвете въшляса. Знаете ли нещо неотровно, с което да го напръскам?
Относно терасите имам познати чиито котки са падали и са се осакатявали. Стоян като види гларус или лястовичка и скача един метър нагоре за да ги хване. Не мога да рискувам да го оставя сам. При нас няма как да се остъкли терасата, а и си мисля, че ако се остъкли и затворим прозорците вече няма да му е интересно. Затова се оглеждам за мрежи.

# 44
  • Варна
Честит празник, момичета Simple Smile
Ние почнахме деня с гонитба в градината  ooooh!
Много хубави котаци имате, оплакнах очото след манифестацията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт