Любители на Котки - Тема 105

• 48 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на Таня за новата тема   bouquet
Всичките показани Пухчовци са супер и само за мачкотене  Hug Аз нашата Ая не съм я показвала, защото незнам как (срам, срам, срам) Sick (но обещавам да се науча най-скоро)  Embarassed
Ая садена трева не яде, но подивява, когат и донесем набрана трева от градинката пред нас - то е подскачане, то е мяукане... изобщо цялата я изяжда на минутата.
Ние също сложихме мрежа на терасата и на единия прозорец (купихме мрежа рабица от Мосю Бриколаж), освен това имаме и комарници на прозорците. Сега оставяме вратата към балкона отворена и тя си влиза и излиза, когато иска на балкона (сложили сме й една маса и на масата столче) и си гледа птичките и се опитва да ги хване  Laughing. Има си й един фотьойл, на който си лежи.

# 61
# 62
Ивекс остава само да го изпереш. hahaha
Аз вчера успях да ги наснимам,та ето малко снимки и от нас.
   Мони

Бони
  мама Тони

Скрит текст:

# 63
  • на брега на морето
Днес открихме катеренето по завесите ooooh! Как да я отуча? И по масата за хранене скача...

# 64
Днес открихме катеренето по завесите ooooh! Как да я отуча? И по масата за хранене скача...

Пръскалка с вода. От темата го научих.
Но пръскалката я ползвах само като тръгнеше към пердето, по никакъв друг повод. Исках да свързва пердето с нещо неприятно.  Peace
До ден днешен нямаме проблем с пердетата (е, изключвам случаите, когато влезе някоя мухичка  Laughing )

# 65
  • на брега на морето
Мерси, имам пръскалка; предполагам, че не е добра идея да ароматизирам водата с мента или евкалипт  newsm78. По едно време започна яростно да хапе ръкава на домашната ми дреха и понеже имах под ръка ментов бонбон натърках ръкава и се отказа.

п.п. така сладко е сложила главица на лявата ми ръка и спинка, че пиша с един пръст Grinning

# 66
Ами не знам за ароматизиране.
Аз действах с чиста вода. Кити мрази водата.  Twisted Evil

# 67
И Топи мрази вода.
Моят интерес към завеси не проявява, но се качва на масата, колкото и да му се караме той си знае неговото. Ние сме виновни, не котката. ooooh!

# 68
  • на брега на морето
Със сигурност знам, че за канарчетата миризмите  са неподходящи, та оттам мисля, че и за домашните любимци може да не са. Да, чиста водица - мирна главица  Grinning Hug

# 69
За качването по масите съм се отказала. Битката е загубена. Просто почиствам преди да сложа храна.

# 70
Същата работа и при нас, а котката си умира да легне на масата да се облегне на дистанционното и да спи. Така по цял ден.

# 71
Днес открихме катеренето по завесите
извинете, но какъв е проблема с пердетата - късат ли ги?
леле, какви глупави въпроси задавам...сигурно, но изобщо не съм наясно. При нас няма опасност да ги смъкне, ако това имате предвид.

Алечка, и аз много се тревожа от падания. 4ти етаж сме, не е много високо, слава богу, но все пак. Аз се притеснявам и за дъщеря ми /3 години/, така че затварям и заради двете, реално вардя двете едновременно, не е специално за котката. Уф, тези етажи, много тъпо. Трябваше да купим апартамент на партера.

# 72
Е страхотни са ни котьовците  Heart Eyes

# 73
  • на брега на морето
Нощна птица, късането на завесите ме притеснява, защото ще ми отвори работа да слагам други; притеснява ме, че може да  падне и да се нарани - под корниза са мониторът и бас бокса, снимки в рамки. Баба й все по завеси се е катерила. Имах един ангорски хамстер, ами спипах го по средата на пътя и после се щурах насам-натам за стълба, че и бързо трябваше да го хвана, за да не  ръгне на още по-високо. Grinning

# 74
Може да сложиш нещо цитрусово във водата, котките мразят тая миризма, но Лъки обича вода и пръскането не помага. И на масата лежи, даже докато ядем, хахха.
Както и нищо не може да го разкара от бебешкото легло засега Joy Е, поне знам, че щом котката го харесва явно е на подходящо място Joy

Общи условия

Активация на акаунт