Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 79 178
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да ми кажете каква трябва да ти е месечната заплата за да не се облагане данък?

# 586
  • Манчестър
Може ли да ми кажете каква трябва да ти е месечната заплата за да не се облагане данък?

1
GBP 11,0000,  за income tax, NIN ще си плащаш така или иначе.

# 587
  • Манчестър
Явно нещата са комплексни.

Аве защо при професионалните е по-скъпо?

Защото като като шофьор прекарва много време на пътя, т.е. вероятността за инцидент е по голяма. И ако по някаква причина застраховката на компанията откаже да покрие нещо, тогава търсят от персонлната застраховка.

# 588

11,000 на година, на месец £ 916

# 589
  • Манчестър

Спала съм докато съм писала.....13,200

# 590
А аз уж проверих gov. uk  Joy  и аз съм спала

# 591
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Хер тази нощ те мислих с вашата почивка в Турция сега с този атентат  Hug

# 592
  • постоянно
Илейн,  остави и аз от снощи само за това мисля.  Ще се сменя дестинацията.  Това е първата ни морска почивка различна от България и гледай какво става. Чакам я от август миналата година.  Късмет  Hug

# 593
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хер пожелавам ти бързичко  да намерите ново място за почивка Simple Smile

# 594
  • постоянно
Хер пожелавам ти бързичко  да намерите ново място за почивка Simple Smile

Благодаря ти  Hug

# 595
  • Оптимист по принуда
Хер, неприятно. Better safe than sorry.  Hug Приятно прекарване, където и да сте.

# 596

Спала съм докато съм писала.....13,200
Благодаря! Само да питам ако нямаш цяла година, например почваш работа месец ноември и до април се събира много по малка сума от 13200. Какво става тогава?

# 597
monii, системата за заплати, която ползваме в нашата фирма прави прогнозни сметки с тези пари какъв ще ти е годишния доход и съответно постъоянно мени данъка, взема, връща и т.н. В случаи като твоя просто не начислява данък.

her_76, дано имате прекрасна почивка където и да е!

Туристически пътеводител - Ще сме за няколко дни в Бристол и ми се иска да отскочим на южния бряг или в района. Нямам никаква представа къде обаче. За това се обръщам към вас за съвет и препоръка за еднодневна екскурзия. С дребния музеи и подобни забележителности не можем да посетим. По-скоро да разгледаме някое красиво градче, да хапнем нещо вкусно и да си топнем краката във водата(ако е на крайбрежието). Обичаме кокетни градчета с интересни сгради и паметници. Приемам предложения всякакви. Предварително благодаря на отзовалите се!
В Бристол ще ходим в аквариума, така че приемаме компания за там. Другия маршрут още не е измислен Peace

# 598
  • постоянно
Pampers,  Weston super mare е близо до Брястол.  Peace

# 599
Pampers,  Weston super mare е близо до Брястол.  Peace

Благодаря! Сега ще го разгледам - ако не сега, то за следващата визита.

Иска ми се, като ще прекосяваме цяла Англия по дължина, поне да стигна най-на юг. Гледах, че брегът е на около 2 часа от Бристол (Plymouth, Southampton), но като не познавам района и не знам къде си заслужава да се отиде.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт