Избелване на зъби у дома

• 157 355
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
Моят също е от зъболекар - Опалесънс, в комплект със шините. Зъболекарят ми каза първите 2-3 дни да ги нося по час-два, после мога да спя с тях.

# 106
Аз преди година си избелвах зъбите при зъболекар,направиха ми специални силиконови шини.Още и ги пазя и се чудя какъв избелващ продукт мога да си закупя от аптеката,за да слагам върху шините?
Именно тези силиконови шини, които се изработват индивидуално, се използват за избелване с гела на Opalescence. Продуктът може да се купи единствено от стоматолог, не се продава в аптеки.
Пастите за зъби, включително и на ЕЛГИДИУМ, не избелват, но са подходящи за поддръжка.
Аз си правих шини при стоматолог и си купих гел, но после го намерих и онлайн много по евтин https://izbelvane-zubi.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B2% … 0%BF%D0%B5%D1%88/
Купувах го от друг сайт, сега не го намирам. Много са ефикасни.

Аз също от този сайт си взех моите за избелване. беше орал бг нещо си, ама този https://izbelvane-zubi.com/ май предлага същите неща.

# 107
  • Пловдив
Избелвам зъбите си с активен въглен. По възможност всеки ден сутрин или вечер ги търкам хубаво с активния въглен, стоя 3-4 мин с него и изплаквам с паста за зъби. Банята става черна, но пък лесно се мие, така че не се притеснявайте.

# 108
Избелвам зъбите си с активен въглен. По възможност всеки ден сутрин или вечер ги търкам хубаво с активния въглен, стоя 3-4 мин с него и изплаквам с паста за зъби. Банята става черна, но пък лесно се мие, така че не се притеснявайте.

След колко време видя ефект? Аз ползвах една пудра за зъби с активен въглен сутрин и вечер (понякога пропусках вечерта) за около месец, месец и нещо и не видях никакъв ефект.

# 109
  • Пловдив
Ако трябва да бъда честна - още с второто миене се вижда разлика, а зъбите се усещат много полирани.
За мен тези прахчета са маркетингов трик и надуват адски много цените. Активният въглен е много по-евтин вариант.
Препоръчвам ви да си вземете активен въглен в капсулки. Просто отваряте капсулата и я изсипвате (аз използвам кутийка на крем). Може и с таблетки. В такъв случай аз слагам съвсем малко вода, колкото да стане на кашичка, но трябва всеки път да слагата малко, защото се втвърдява. На прах е по-удобно.

Забравих да допълня, че съм пушач и пия много кафе. Може би при хора, които не ги употребяват, ефектът би бил още по-поразителен. При мен се изисква дълготрайно използване...

# 110
Само активен въглен и вода ли се разтваря? И с какво се нанася по зъбите?

# 111
  • Пловдив
Ами аз така го правя. Слагам вода, когато активният въглен е на таблетки, защото иначе трудно се стрива. Аз намокрям четката за зъби и топя леко в кашата/прахчето. Търкам 3-4 минути и без да плакна устата, започвам да търкам с паста за зъби (когато плюеш само активният въглен, мивката става леш, затова слагам паста за зъби). Понякога повтарям само с паста за зъби, защото остава леко черничко между зъбите, но се маха.
Не мога да кажа, че четката за зъби се цапа толкова. Бях пробвала с куркума и след това четката за зъби не ставаше за използване. С активният въглен не е така.

# 112
Благодаря, ще пробвам! Аз сега слагам гел и шини, но нещо не съм очарована, но може и аз да бъркам.

# 113
  • Пловдив
Дано да има полза и при теб. Simple Smile

# 114
Ами не знам защо при мен не се е получило, щом чак втория път се забелязва. Аз не пуша и пия кафе, но много рядко.

# 115
Аз както ви казах избелих със системата зуум при моят зъболекар.
Доста ме боля ,но се търпи.Но после задължително поддръжка,особено при пушачите като мен  Mr. Green
Opalescence гела също наболява,но е по-търпимо,ползвам тези за чувствителни зъби с папая мисля,че беше най-малкият % .

ПП - И на мен ми стана интересно за куркумата ,ако някой пробва ,моля да сподели  Hug

Колко време се задържа ефекта, след избелването при зъболекаря? Колко излезе като цена?

# 116
  • на брега
Следя темата от известно време и тук прочетох за пастата за зъби G.U.M., до тогава не ми беше известна.
Днес започнах втора опаковка, много съм доволна. Взех си и водата на марката.
Благодарности за дамата, която сподели за G.U.M.  bouquet
Скрит текст:

# 117
  • SF
От къде я купувате тази паста за зъби?

# 118
  • на брега
От къде я купувате тази паста за зъби?
Първо си купих онлайн, не помня от коя аптека, на доста места я предлагат.
След това я открих и при пастите за зъби в DM.

# 119
  • София
Аз си я взех от Ремедиум. Не виждам да прави нещо по-различно от другите пасти? Thinking
Вие виждате ли някакъв ефект?

Общи условия

Активация на акаунт